Arama sonuçları: *

• Users: uzayalkan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. uzayalkan

Herkesten son bir iyilik?

amitriptilin ne kadar güçlüdür ?
  2. uzayalkan

Masaüstü simgeleri beyaz olup duruyor ?

Fotoğrafta görüldüğü gibi kafasına göre beyaz oluyor kafasına göre geri geliyor nasıl çözebilirim bunu ?
  3. uzayalkan

Çözüldü✓ Bu dosyayı açmaya izniniz yok ?

Merhaba, böyle bir hata alıyorum dosyayı çalıştır üzerinden açmaya çalışırken. Nasıl çözebilirim tüm izinler olmasına rağmen?
  4. uzayalkan

Yardım Crusader Kings 3 mod açılmıyor?

Merhaba, xbox game pass üzerinden oyunu indirdim ve oyun setlerimden modları indirdim kurulu modlar. 3 tane mod var çeviri cheat ve bir tane senaryo modu ama sadece çeviri çalışıyor ne cheat menü açılıyor nede senaryo modunu başlatabiliyorum. Ne yapmam gerek modları oynamam için kuramıyorum...
  5. uzayalkan

Ekran fotoğrafı alamıyorum

Merhaba, ekran fotoğrafı almak için Prt SC tuşuna basıyorum ama alt tab yapmış gibi oyunu alta alıyor ve ss almıyor, nasıl düzeltebilirim ?
  6. uzayalkan

Anadolu JET Mobil biniş kartı gelmedi ?

Arkadaşlar merhaba, anadolu jetten bilet aldım check in yaptım numarama talep ettim mobil biniş kartını ama SMS olarak gelmedi 2. kere talep ettim yine gelmedi. Ne yapmam gerek ? Bir de bu PDF olarak verdiği yolcu biniş kartını normal A4 kağıdı olarak mı çıkarmam gerek ?
  7. uzayalkan

Antivirüs programı önerisi

Arkadaşlar merhaba, sistemde arada sırada drop oluyor durduk yere windows güvenliği işe yaramıyo pek sanırım. Bazı belli başlı bilindik oyunları crack indiriyorum bazen ondan kaynaklı olabilir. Onun için güzel bir antivirüs programı arıyorum beni virüse karşı iyi koruyan bir program...
  8. uzayalkan

EA Sports 24 kasmalar oluyor

Arkadaşlar merhaba, fifa 24 oynarken sahne geçişlerinde falan FPS çok düşüyor o kadar yüksek ayar açmadım ama açsam da bu sistemle bu kadar düşmemesi lazım yani sanki 100 derecede oynuyorum oyunu öyle bir kasma yapıyor. Genel bir sorun mu bu yoksa ayarı falan var mı ? Bir de ALT+TAB yaparken...
  9. uzayalkan

Mavi ekran hatası (dump dosyamı okuyacak birisi lazım)

Merhaba, az önce oyunda mavi ekran aldım. Dump dosyası mevcut inceleyebilecek birisi var mı ?
  10. uzayalkan

ETS 2 kurduğum araç modları çok yavaş

Arkadaşlar birkaç araç modu kurdum ama arabalar en fazla 180 falan yapıyor otobanda, hız limiti falan da kapalı ben bunları nasıl hızlandırırım ? bazı motor modları da kurdum ama araçların kendisi mod olduğu için koyamıyorum o motoru onlara.
  11. uzayalkan

Kasanın ön paneli nasıl açarım ?

Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX White model kasam var arkadaşlar. Ön panel biraz tozlandı içten falan temizliyorum ama bir yere kadar. Kullanan var mı veya bilen ön taraftaki mesh kısmı nasıl açarım ? temizlemek istiyorum ama yapamıyorum.
  12. uzayalkan

Kurmak için yeterli iznin yok ?

WoT kurmak istesem böyle bir sorun alıyorum arkadaşlar bunu nasıl çözerim ? kullanıcıyı admin yap falan demeyin zaten admin kullanıcı.
  13. uzayalkan

Discord yayınca mor renk gözükmüyor

Arkadaşlar ben twitch üzerinden yayın yaparken normalde mor renkte yayında ibaresi otomatik olarak gözükürdü fakat artık gözükmüyor, yayıncı modu otomatik aktif hale geliyor ama profilimde meşgul veya çevrimiçi olduğumu gösteren renk mora dönmüyor. Nasıl çözebilirim ?
  14. uzayalkan

Cities Skylines 1 oyun hızı artmıyor

Arkadaşlar merhaba Cities 1 oynuyorum normal oynuyordum fakat son şehrimde oyun hızını 3xe alsam bile oyun 1xde kalıyor hızlanmıyor bu sorunu nasıl çözerim ?
  15. uzayalkan

Dizine kurmak için yetersiz yetki ?

Oyun kurmak için kurulum aşamasına gidiyorum fakat böyle bir hata veriyor, kullandığım hesap admin zaten ama kuramıyorum. Çözüm nedir ?
  16. uzayalkan

MSI laptopumda 2. SSD yuvası var mı ?

MSI Alpha 17 B5EEK-018XTR Model laptopum var arkadaşlar, 512 GB SSD malum az geliyor oyun için kullanıyorum. 2. bir SSD slotu var mı ben bir yerde bilgi bulamadım ama sizden biri biliyordur belki ona göre bi SSD alıcam. Eğer varsa uyumlu güzel bi 1 TB SSD önerir misiniz tasarım da yapıyorum en...
  17. uzayalkan

Güç ayarları sürekli değişiyor

Birkaç gündür fark ettiğim şey güç ayarlarım sürekli nihai ve dengeli arasında değişiyor kendi kendine, delirtti beni bu nasıl düzeltirim ?
  18. uzayalkan

Çözüldü✓ Sinerji.com REZİLLİĞİ!

Arkadaşlar ben geçen hafta sinerji üzerinden bir alışveriş yaptım kulaklık satın aldım, ürün paketini açtıktan sonra üzerinde bir çizik fark ettim. Çoğunuz umursamaz bile çünkü kullanıma engel değil fakat sıfır aldığım bir üründe ben çizik kabul edemem. Site üzerinden ilk başta mail attım ve...
  19. uzayalkan

Savcılık süreci nasıl işliyor ?

Arkadaşlar merhaba, ben bir olaydan dolayı 22/09/2023 tarihinde savcılığa bir başvuruda bulundum. Bunu takip etmem için bana bir kağıt verildi kağıtta numara falan yazıyor ama ben bunu hiçbir yerde göremiyorum sanırım dava daha açılmamış. Sıra falan oluyor dediler ama 6 Kasım oldu bu kadar sıra...
  20. uzayalkan

XPG yazılımı klavyemi görmüyor

XPG Summoner klavye aldım arkadaşlar fakat yazılımını kurdum ama lütfen desteklenen cihaz bağlayın yazıyor ve görmüyor klavyemi ne yapmam gerek ?
Geri