Arama sonuçları: *

• Users: tanrisal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tanrisal

Laptop güç geliyor ama çalışmıyor

Bugün laptopu temizlemek için içini açtım. Parçaları yumuşak fırça ile temizledim geri yerleştirdim. Güç geliyor ama anakart çalışmıyor. Normalde anakartta ışık yanardı şuan yanmıyor. İnternetten araştırdım biraz anakart yanmış olabileceği yazıyor çoğu yerde ama her şeyi normal şekilde...
  2. tanrisal

Ps4 pro ssd takılır mı

Elimde ps4 pro var hdd yerine ssd taksam çalışır mı? Olursa da öncereceğiniz ssd var mı (sata)
  3. tanrisal

🔥İndirim Msi Rx 6750xt 12GB 10.815 tl

Hepsiburada büyük indirim yapmış. Param olsa ben alacaktım. https://www.hepsiburada.com/msi-vga-radeon-rx-6750-xt-mech-2x-12g-oc-rx6750xt-12gb-gddr6-192b-pcie-40-x16-3xdp-1xhdmi-p-HBCV00002OAOSO?url_src=and-product-detail
  4. tanrisal

pes fifaya nasıl alışırım

Futbol oyunları hiç ilgimi çekmedi hep hayatta kalma, yarış veya savaş oyunları oynarım. Arada arkadaşlar pes atmaya gidiyor beni de çağırıyorlar hiç hevesim olmuyor. Geçenlerde pc ye pes13 kurdum kolla oynamaya çalıştım. Antrenman modunda öğreneyim dedim en basit hareketleri bile yapamıyorum...
  5. tanrisal

Burger King indirim kuponu

Bulunduğum yerde Burger King ve Usta dönerci yok. Obilette de baya kupon birikmiş. Zaten kullanamıyorum alan alsın kullansın
  6. tanrisal

Battlefield 2042 değerlendirmesi

Bf 2042'yi indirimde aldıktan sonra 50 saat kadar oynadım. Başta fazla ön yargılıydım ama beklediğimden iyi çıktı ve oyun baya düzeltilmiş. Geçen indirimde 150 liraya düşmüştü. Bence alınır. Objektif olarak değerlendirmek gerekirse: Artıları: -En büyük artısı aynı gruptaki arkadaş ölünce...
  7. tanrisal

Android Root sonrası kamera çalışmıyor

Telefonum imei atılmış Redmi note 10 pro. 2 yıldır rootlu şekilde kullanıyorum. Kısaca özet geçmek gerekirse Yurtdışından gelen bazı xiaomi modellerinde her güncelleme sonrası telefon çöküyor ve açılmıyor. Çöktükten sonra bilgisayardan bi dosya atıp sorunu çözüyordum defalarca yaptım sorun...
  8. tanrisal

🔥İndirim ViewSonic VX2718 27'' 165 Hz 1 ms 3.999 TL

Kendim de kullanıyorum tavsiye ederim 4800 lira civarındaydı iyi düşmüş. https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2718-pc-mhd-165hz-1ms-hdmi-dp-va-fhd-adaptive-sync-curved-gaming-monitor_u11985
  9. tanrisal

Yardım Laptop görüntü gelmiyor.

Kuzenimin laptopta tuşlar gitmişti ve kırıklar vardı (pc eski) yeni kasa alıp tüm parçaları oraya aktardım ama şuan ekrana görüntü gelmiyor ekrana bağlı 2 kablo var. İkisi de sağlam takılı. Güç ışığı yanıyor. Tüm parçaları söküp baştan taktım ama yine ekrana görüntü gelmiyor. Pek çok laptop ve...
  10. tanrisal

R5 5600 - RX 6650XT sistem

Arkadaşa sistem topluyorum. Bütçe 13-15 bin bandında, siteleri dolaştım ama alınacak en mantıklı sistem bu gibi geldi. İtopyada 3060lı sistem vardı ama stok tükenmiş. Nvidia veya amd farketmez işten geldikten sonra birkaç saat oyun atıyoruz sadece ekstra yapacağımız pek bir şey yok o yüzden...
  11. tanrisal

Çözüldü✓ Kasa açılmıyor yeni sistem

20 gün önce yeni kasa topladım. 3 haftadır sorunsuz çalışıyordu. Gece kapattım şimdi ise kasa açılmıyor. Fanların ve anakartın ışıkları da yanmıyor hiçbir elektrik akımı yok GameBooster GB-Z007B kasa, Dahili 650w 80+ psu var. Gece elektrik gidip gelmedi de.
  12. tanrisal

ROG Gladius III vs Rival 650

6 aydır Steelseries Rival 650 kullanıyorum. Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint şuanda 2450tl ve Asus geri ödeme kampanyası ile 1650 liraya geliyor. Tüm ekipmanlarım steelseries ama Asus'un özellikleri daha iyi duruyor. Rival 650'yi de ortalama bi fiyata satarsam cebimden çok bi para çıkmamış...
Geri