Arama sonuçları: *

• Users: Zultan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zultan

NZXT C1200 1200W 80+ Gold ATX 3.1 Bu fiyata alınır mı?

PSU Fiyat az bir miktar düşmüş, bir süredir takip ettiğim bir ürün. Bazı kartlarda 5e çıkıyor taksit imkanı, fikirlerinizi alabilir miyim? Ürün alınır mı? Şu an fark ettim mağazalardaymış ürün. Neyse takipte kalmaya devam edeyim ben ne olur ne olmaz.
  2. Zultan

Ajazz ak980 Türkçe keycaps önerisi

Merhaba. Ajazz ak980 için Türkçe keycaps lazım, yardımcı olur musunuz? Ben Bu ürünü buldum ama uygun mudur? Yada başka öneriniz var mıdır?
  3. Zultan

R9 9900X3D Genay bilgisayarda 11020,21TL

Merhaba. Genay bilgisayarda R9 9900X3D fiyatı 11020,21TL görünüyor. Bu fiyat doğrumudur? Yada 2. El mi acaba? Yada genay bilgisayar güvenilir bir yer mi? Alınır mı? LİNK
  4. Zultan

Çözüldü✓ Yardım. Aida64 warning hardware failure detected

Merhaba. Sistemi alalı 1 ay kadar oluyor, ha bugün ha yarın derken test yapmayı atlıyordum hep. Bugün hadi dedim teste sokayım sistemimi furmark ve aida64 programlarını aynı anda açtım furmark ta sorun olmadı ama aida64 başlıktaki bir uyarı verip kendi kendine testi durdurdu. İnternetten...
  5. Zultan

Çözüldü✓ I7 14700KF için undervolt yardımı.

Merhaba. Daha önce açmış olduğum konu burada. i7 14700KF için undervolt yapmayı düşünüyorum ve böyle bir Video buldum. Videodaki gibi yapmayı düşünüyorum ama yine de sizlere danışmak istedim, ne dersiniz yapmalı mıyım? Video doğru anlatıma sahip mi? Veya başka bir öneriniz var mıdır? Fikir ve...
  6. Zultan

Arctic liquid freezer iii 360 pro tam yükte çalışıyor.

Merhaba, soru başlıkta arkadaşlar. Sistemin resmi bu şekilde sadece soğutma arctic ilave olarak aldım. En ufak bir şeyde tam yüke giriyor soğutma, bir anda tam yükte çalışmaya başlıyor. Mesela chrome açıyorum veya edge yani sadece tıklıyorum ek bir sayfa vs. açmıyorum bile direkt yüke giriyor...
  7. Zultan

Hangi kablo nereye takılmalı?

Merhaba. Arctic liquid freezer ııı pro 360mm sıvı soğutucu montaj yapmaya çalışıyorum. Anakart msı mag z790 tomahawk wifi. Hangi kabloyu nereye takmam gerekiyor? Yardımcı olurmusunuz? Resim 1 Resim 2 Resim 3
  8. Zultan

Vdsl ve fiber kullanmak için modem önerisi

Merhaba. Evimi taşıdığım yerde şuan vdsl mevcut 6 ay sonra fiber gelecekmiş. 6 ay sonra tekrar modem değiştirmek istemiyorum bu yüzden iki alt yapı destekleyen modem lazım, yardımlarınızı bekliyorum. Bütçe: 4k mümkünse sorunsuz bir modem olsun.
  9. Zultan

Havit Gamenote GC927 RGB Oyuncu Koltuğu

Merhaba. Şu an indirimde 6K fiyatı var, alınır mı arkadaşlar.
  10. Zultan

5k bütçe kablosuz mikrofonlu kulaklığı önerisi

Merhaba. 5k bütçe ile kablosuz mikrofonlu kulaklık önerisi istiyorum yardımcı olurmusunuz?
  11. Zultan

G. Skill 2x16 ram. Yardım.

İyi akşamlar. Hazır sistemle vatan dan gelecek ram ler resimlerde. İnce hesaptaki ram lerden alıp yükseltmeyi düşünüyorum sorun olur mu? Doğru çalışırlarmı?
  12. Zultan

ASUS PRIME LC 360 ARGB SIVI SOĞUTUCU ALINIR MI?

LİNK Merhaba. İ7 14700KF için soğutma arıyordum, bu ürün geldi önüme alınır mı? Bütçem 5BinTL. Not: Kasa COOLER MASTER MASTERBOX TD500 V2 TG
  13. Zultan

Ajazz AK980 alınır mı?

Soru başlıkta arkadaşlar, bu fiyata bu klavye alınır mı? Tam boy mekanik klavye arıyordum bu denk geldi, nasıldır bu fiyata daha iyileri varmı dır? Yardımlarınızı bekliyorum. LiNK
  14. Zultan

Spigen 30w usb-c. S24 fe uygun olur mu?

Samsung s24 fe siparişi verdim, fakat kutu içeriğinde adaptör yokmuş. Spigen 30W USB-C Uygun olur mu? 25W yazıyor telefon özelliklerinde ama. Yada hangi adaptörü almayım öneride bulunur musunuz?
  15. Zultan

23BinTL telefon önerisi.

Merhaba. Günlük 1-2 saat oyun oynuyorum, dc kullanıyorum. Kamera çözünürlüğü çok iyi olmasına gerek yok ama kötüde olmasın. İnst. Facebook aktif kullanıyorum. Telefon önerisi yapabilir seniz çok sevinirim. Peder beyin işletme kartı ile taksitli almayı düşünüyorum.
  16. Zultan

Matriks programı ve oyun için laptop önerisi lütfen.

Selamlar, ara ara oyun oynayabileceğim ama çoğunlukla matriks programı için laptop önerisinde bulunur musunuz? Beni uzun yıllar götürsün. Bütçemi biraz daha aşabilirim.
  17. Zultan

Kingston A400 960GB ssd alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Konu başlığındaki, yani Bu ssd alınır mı? Yardımcı olur musunuz?
  18. Zultan

Sata ssd önerisi 1TB. Veya 960GB.

Merhaba. Hali hazırda kullanmış olduğum 240GB. Ssd mi yetmediğinden dolayı yükseltmek istiyorum. Sistem. i3 9100f msı h310m pro-vdh plus Gtx 1050ti 500W psu Uzun ömürlü düzgün bir ssd önerir misiniz?
  19. Zultan

Yardım lütfen. X Box almayı düşünüyorum.

Merhabalar. X box almayı düşünüyorum, ama ne almalıyım? Hangi modeli almalıyım? Hiç bir bilgim yok. Nelere dikkat etmeliyim, nerelerden almalıyım. Lütfen yardım.
  20. Zultan

100 mpbs Vdsl modem önerisi

Merhaba. 10 gün sonra ttnet taahhütüm bitiyor, bende türknete geçmeyi düşünüyorum. Hali hazırda kullanmakta olduğum modemi 10 yıla yaklaşık bir süredir kullanmaktayım, ve yeni internet yeni modem diyerek değiştirmeyi düşünüyorum. Öneri ve yardımda buluna bilirmisiniz?
Geri