Arama sonuçları: *

• Users: xdlips
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. xdlips

Öneri 7.500TL Bütçe Monitör Önerisi

Merhaba 1080p monitör arıyorum daha üst çözünürlükleri kaldıracak bir sistemim yok 180-200hz aralığında olursa çok sevinirim önerileriniz nelerdir İtopya'dan 5100TL'ye gigabyte'in bir modelini buldum bunun hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum Ranked oyunlar oynuyorum [H3...
  2. xdlips

Öneri 6000TL Bütçe Wireless Kulaklık Önerisi Arıyorum

Selamlar, max max max 6000TL bütçeyle wireless kulaklık önerilerinizi bekliyorum Mikrofon kalitesi benim için önemli (yayın ve video kayıtı için), uzun süreli kullanımda sorun yaşatmayacak bir şey arıyorum.
  3. xdlips

Öneri 2500-3000TL Modem Önerisi

Speedtest değerlerim aşağıda eklediğim gibi. Türk Telekom kullanıyorum, bulunduğum bölgede Fiber yok. 100mbps'lik bir paket kullanıyorum detaylarını pek hatırlamıyorum. Belirttiğim bütçede önerileriniz nelerdir?
  4. xdlips

Öneri 3.5K Kulaklık Önerisi

3500TL bandında ne önerirsiniz wireless olabilir farketmez
  5. xdlips

Yardım Fifine AM8 Beymen'den Alınır mı?

Merhaba, Fifine AM8 modelli mikrofon Beymen'de 2947TL, itopya gibi sitelerde 3900, 4000tl arasında fiyatı değişiyor, neden bu kadar ucuz, garanti'de vs. sorun yaşar mıyım? https://www.beymen.com/tr/p_fifine-am8-usbxlr-dinamik-rgb-beyaz-studyo-mikrofonu_1474972?ref=akakce&v=1.97.9
  6. xdlips

Öneri AM4 Sistem Toplamak İçin Öneri

Dostlar elimde kullanmamış olduğum 1050Ti ekran kartı ve 16GB DDR4 3600MHz Ramler mevcut. Anakart, kasa ve işlemci alarak bu sistemi ekran kartlı bir server'a dönüştüreceğim. En uygun parçaları bulmam gerekiyor. İşlemciyi Ryzen 5 5600 olarak düşündüm. Bu server'da minecraft sunucusu...
  7. xdlips

Öneri PS4 Kolu Önerisi Lazım

Dostlar ps4 ve pcde kullanacağım orijinale en yakın gamepadi önerirseniz çok sevinirim Genellikle f1 oynuyorum fps oyunlarıyla aram yok
  8. xdlips

Yardım Oyunlar Bir Anda Çöküyor

Merhaba, satın almış olduğum i5-13600K bugün elime ulaştı ve sistemimde halihazırda bulunan i5-12400F ile değiştirdim. Ardından sistemimi tamamen formatladım ve önceden de kullanmış olduğum Windows 11'i kurdum. Sonrasında gerekli anakart ve ekran kartı sürücülerini kurdum. 3060 Ti için gözüken...
  9. xdlips

Yardım İşlemci Değiştim Format Attım Bilgisayar Kapanıyor Oyun Çöküyor

Merhaba, MSI B760M-P ddr4 anakarta i5 13600k taktım. Sistemimi formatlayıp windows 11 kurdum. Önceden de win11 vardı. Taktıktan sonra oyunları vs. kurdum. Örneğin valorant oynarken sürekli grafik sürücüsü hatası veriyor. Masaüstüne atıyor. Eski driverleri kurdum olmadı, en yenisini kurdum olmadı...
  10. xdlips

Yardım Aldığım Termal Macun İyimi

Dostlar Hepsiburada'dan teknobiyotik satıcısından arctic mx-6 aldım, henüz elime ulaşmadı. Bu termal macunu bu forumda önermişlerdi. Ancak youtube'de bazı testlere baktığımda testleri yapan kişiler bu termal macunun iyi olmadığı vs. söylemişler. Birkaç tane kötü yorum duydum. Bu macun iyi mi?...
  11. xdlips

Yardım Bu sıvı soğutma bu kasaya sığarmı?

Merhaba, Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 280W Kasa'ya MSI MAG CORELIQUID M240 240mm sıvı soğutma sığarmı? PSU: Hiper PS-60 600W 120mm Fan Power Supply
  12. xdlips

Öneri Termal Macun Önerisi Lazım - i5-12400F

i5-12400F + CoolerMaster ML240L V2 Sıvı soğutma kullanıyorum, termal macun önerileriniz nelerdir? 600TL Bütçem mevcut. Bir Arctix MX-6 Ultra önermişti, iyi midir? Güvenilir olarak nereden alabilirim?
  13. xdlips

Öneri Platform Değiştireceğim, İşlemci Önerisi

Selam, aktif olarak 3060ti, i5-12400f ve msi b760m-p kullanıyorum. 48GB ram mevcut. AMD'ye geçmek istiyorum. 10.000TL bütçe ile belirttiğim parçalar ile en uyumlu çalışacak işlemci & anakart nedir? 1080P 165Hz monitör ile rekabetçi oyunlar oynuyorum. Bütçeyi çok çok zorlarsam 12.000TL'ye...
  14. xdlips

Öneri Geleceğe Yönelik İşlemci Önerisi

Selamlar, sistemimde aktif olarak aşağıda belirttiğim parçaları kullanıyorum. Bu sisteme başta işlemci olmak üzere ne tür yükseltmeler yapılabilir? Hikayeli oyunlarla çok nadiren aram oluyor. Genellikle FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Özellikle Rust oynuyorum ve güçlü bir işlemciye ihtiyaç...
  15. xdlips

Öneri Termal Macun Önerisine İhtiyacım Var

Merhaba, i5-12400F + CoolerMaster ML240L V2 Sıvı soğtuma kullanıyorum. Malum havalar ısındığı için son zamanlarda sistemim baya ısınmaya başladı. İşlemcinin termal macununu değişmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Bütçe olarak 600TL'ye kadar zorlayabilirim
  16. xdlips

Yardım İşlemci Anakart Uyumluluğu

Merhaba, RTX 3060Ti ve i5-12400F kullanıyorum. Şuanki işlemcimin performansından memnun değilim ve i5-13600K ile değiştirmek istiyorum. Ana kartım MSI B760M-P ve 48GB DDR4 3600MHZ Ram kullanıyorum. i5-13600K veya KF bu anakart ile uyumlu olurmu? PSU 750W.
  17. xdlips

Yardım HyperX Cloud 2 Farkları

Dostlar amazon'da 2 farklı HyperX Cloud 2 buldum. Birinin rengi siyah diğeri kırmızı. Biri 2000tl biri 3300tl. Açıkcası sadece renkten dolayı bu kadar fiyat farkı olacağını düşünmüyorum. Fark nedir bilgisi olan varmı? Ucuz olan cloud 2 ile pahalı olan arasında fark var mıdır hangisini almamı...
  18. xdlips

Yardım İtopya Garanti'de Stok Yok Diyorlar

Dostlar geçen sene İtopya'dan almış olduğum HyperX Cloud Core kulaklığında geçen aylarda sorun yaşamaya başladım ve sorunum üzerine ürünü itopya ile iletişime geçip garantiye yolladım. Az önce itopya tarafından bana bir mail iletildi ve mailde yazana göre ürünüm hakkında iade & değişim kararı...
  19. xdlips

Öneri Modem Önerisi Max 1500TL

Merhaba, internet hızım aşağıda belirtildiği gibi. 3-4 Aya hızı yükseltmeyi düşünüyorum. Şuanda Türk Telekom'un kendi modemini kullanıyorum. Önerilerinizi beklerim. SpeedTest Result
  20. xdlips

Yardım Bu RAM'i nereden güvenilir alabilirim?

Merhaba, Corsair Venegance RGB Pro 3600MHz CL18 32GB (2x16GB) modelli ram'i nereden alabilirim? Google'ye yazdığımda akakçe'de çıkıyor satın alabileceğim yerler ancak yorumlardan dolayı pek güvenemedim.
Geri