Arama sonuçları: *

• Users: Deniz....
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Deniz....

Clash Of Clans Klan Üye Alımı

#2R09YLYRC •8.5 seviye •Sürekli savaş • Bol bağış • Aktif üyeler • BH11+ (Klan Savaşları) •BH13+ (Lig Savaşları)
  2. Deniz....

Spider-Man Rem. Türkçe Yama Arıyorum

Calypso isimli siteden indirdim ama büyük ihtimalle sürümden dolayı oyun hatalı çalışmaya başladı.Youtube da düzgün bir video bulamadım yardımcı olurmusunuz
  3. Deniz....

Yardım Laptopum Ne Kadar Eder ?

Epey Linki MSI Linki Üstteki iki bağlantıda laptop ile alakalı temel ve teknin bilgiler var. i7 11800h (45w tdp) RTX 3060 (85w) 16 GB DDR 4 (3200mHz) 1 TB M2 1800/2100 W11 Home 17.3" 2023 Mart tarihinde satın aldım.Şuana kadar 1 defa temizlik ve macun işlemi için servise gitti.Herhangi bir...
  4. Deniz....

STEAM HESAP KURTARMA

İkinci olarak açtığım Steam hesabıma zamanında aldığım birkaç oyun için giriş yapmak istiyorum.Ama telefon sıfırlandığı ve numara değiştiği için elimde sadece e posta kaldı.Steam hesap kurtarma ise Steam guard kodu falan istiyor.İşin içinden nasıl çıkacam bilen biri yardım edebilir mi
  5. Deniz....

Hangi AC oyunununu oynayayım

Kütüphanede ac odyssey origins ve valhalla var hangisi daha iyidir ve hangisinden oynamaya başlamalıyım .Sürekli aksiyon olsun.Daha önce hiç ac oynamadım
  6. Deniz....

Metro Exodus Düzgün Çalışmıyor

Oyun esnasında Ses Arttırma Alt Tab Görev yöneticisi Windows Button Çalışmıyor vs vs Sadece Windows G İle Xbox Game Bar açabiliyorum İntrolar geçilmiyor.Oyunu ilk kez oynuyorum.(Epic Games) i7 11800h RTX 3060 mobile (6gb)
  7. Deniz....

Steam Hediye Dükkanı Öneri

Tam olarak 21.745p bulunuyor hareketli avatar,çerçeve,arka plan vs arıyorum her biri için güzel önerilerinizi beklitorum. Her renkte temayı önerebilirsiniz. HERKESE İYİ FORUMLAR...
  8. Deniz....

attack shark x3 pro vs x6

hangısı sızce ve neden
  9. Deniz....

Steam Cüzdan Kodları

Steam dolara geçtiğinden beri hiç oyun almadım ve bakiye yüklemedim desem yeridir.Bu yüzden güncel olarak ucuz Steam cüzdan kodu satan bir site araştırıyorum. Herkese iyi forumlar...
  10. Deniz....

Yardım ATTACK SHARK X2 Pro Kablosuz Gaming Mouse Alınır mı ?

ATTACK SHARK X2 Pro Kablosuz Gaming Mouse Yukarıdaki metine tıklayarak Mouse u bulduğum siteye gidip fiyat ve özelliklerine bakabilirsiniz. Tasarımı hoşuma gittiği için alıyorum .Online oyunlar ile pek aram yok arada bir keyfine giriyorum. Lakin aklıma takılan birkaç soru var şuaınki Mouse ta...
  11. Deniz....

60k Gaming Laptop Önerisi

3-5 bin TL aşağısı veya yukarısı farketmez. RTX 4060/4070 i7 13. Nesil veya i9 13.Nesil (Tercihim i9 ama i7 de olur) 17-17.3-18 inç ekran Ram ve SSD değişimi kolay olan parçalar olduğu için bu iki bileşeni dikkate almayabilirsiniz Son kriter ise kaliteli bir cihaz istiyorum monster,excalibur...
  12. Deniz....

GTA IV açılmıyor (STEAM)

Gta 4 e mod yüklemiştim ama oyunu bozduğu için oyunu silmeye karar verdim bugün tekrardan gta 4 ü indirdim (steamden).Oyna butonuna basınca rockstar uygulamasına atıyor bekliyorum ve oyun açılmıyor
  13. Deniz....

GTA IV teknik sorunlar ve Modlar

Steamden GTA IV aldım ve indirdim ama 15-20 dk içerisinde 1-2 defa drop yedim ekran kartım ve işlemcim oyuna göre gayet yeterli neden böyle oldu ? Ayrıca oyunun havası atmosferi vs oldukça karanlık veya renksiz mi diyeyim bilemedim.Önerebileceğiniz güzel bir mod paketi veya modlar varmı.? Araba...
  14. Deniz....

Laptoptan cızırtı sesi geliyor

Daha önce böyle bir şey yoktu.Bir iki saat önce valorant a girip market e bakayım dedim meraktan, laptop şarja bağlı değildi.5-10 dk desenlere vs baktım (işim kısa sürer diye fanları açmadım)ara ara takılmalar oldu sonra ekran bir anda siyah oldu ve birkaç saniye içinde laptop kapandı.Tekrar...
  15. Deniz....

MAGIC-REFINER X5 Kablosuz Gaming Mouse alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/MAGIC-REFINER-Kablosuz-Bluetooth-Ayarlanabilir-MAC-Siyah/dp/B0C6LL5H44/ref=sr_1_144?pf_rd_i=26967857031&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_p=58294d20-42f1-4021-b22e-657777cc8779&pf_rd_r=RFNYRS0EV319R3FE2W3G&pf_rd_s=merchandised-search-4&qid=1696957438&refinements=p_n_deal_type%...
  16. Deniz....

Çözüldü✓ Görev Yöneticisindeki "Telefon Bağlantısı" İsimli Program Nedir ?

Bu nedir ? Telefonun internetini bilgisayara paylaştım onunla alakalı bir şey mi yoksa masaüstüme erişen bir telefon mu var veya ben mi durduk yere tribe girdim.
  17. Deniz....

İşlemcim oyunlarda 95° yi geçiyor

MSI KATANA GF76 11UE i7 11800h RTX 3060 (85w) 16gb ram (ddr4) 1tb M2 SSD W11 SL Her oyunda 95° ve üstüne çıkıyor ortalamada ise 93° bu değerler normal değil. Sorunu gidermek için birçok şey denedim.Bunların başında Güç modunu dengeli/nihai arasında değiştirmek. Soğutucu stand+MSI Cooler Booster...
  18. Deniz....

Elden Ring alınır mı?

Daha önce hiç souls(like) veya dark souls oynamadım geçenlerde kütüphaneme remnant ve sekiro ekledim şuan elden ring nays kart ile 550₺ civarı bir fiyata geliyor galiba.Sizce almalı mıyım? Dediğim gibi souls türü ile uzaktan yakından alakam yok. Bir yandan da en iyi oyunlardan birisi yani...
  19. Deniz....

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty x Prime Gaming

24 Eki 2023 ( 25 gün içinde) sona erecek Ekteki skin Prime Gaming ile veriliyor.Cyberpunk dlc si alanlar ilgilenebilir
  20. Deniz....

Yardım MSI Laptop Hakkında Yardım

Elimde MSI Katana GF76 var ama kutusu maalesef yok.Bakıma gönderirken uygun kutu bulmakta zorluk çekiyorum.Nereden kutusunu temin edebilirim. MSI süresinden destek talebinde bulundum ama cevaplar pek olumlu değil.MSI yetkili teknik servisi olan Servis Point ile iletişime geçsem kutu...
Top Bottom