Arama sonuçları: *

1. K

Unity Publisher Portal Ücretlimi

Merhaba unity asset storede asset yayınlamak istiyorum ve bunun için unity publisher portal açmak lazımmış acaba bu Publisher Portal Ücretlimi yani asset yayınlarken herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu cevaplarsanız sevinirim
  2. K

Play Storede Vergileri Nasıl Ödeyebilirim

Merhaba Play storeye diyelim bir oyun çıkardık ve oradan kazandığımız paradan da vergi ödememiz lazımmış galiba acaba bu süreç nasıl işliyor anlatabilirmisiniz muhasebecim yok ama
  3. K

Play Storede Vergiler Otomatik Mi Ödeniyor?

Merhabalar oyunu Play Storede yayınlandıktan sonra oradan gelen vergileri Play Store otomatik mı ödüyor yani bizim ekstra bir durum yapmamıza gerek varmı
  4. K

Oyunumu Play Storede Nasıl Yayınlayabilirim

Merhabalar unityde Yaptığım bir mobil oyun var ve bunu Play Storede yayınlamak istiyorum bana süreci anlatabilirmisiniz yani mesela 25 doları verdik ve sonra neler oluyor kimlik doğrulama istiyormu son olarak vergileri biz kendimizmi ödüyoruz yoksa otomatik ödüyor mu ve sizce mantıklı mıdır...
  5. K

Unityde Yaptığım Oyunu Nasıl Android'e Atarım

Merhabalar unityde bir oyun projem var v onu android olarak build aldım ama telefona nasıl atacağımı bilmiyorum APK olarak telefona nasıl atabilirim yani hangi klasöre atmam lazım cevaplarsanız sevinirim
  6. K

RX 550 alınır mı? ?

Rx 550 alınır mı? Yani Oyun İçin Mesela valorant ve FIFA 24 ve eFootballda kaç FPS verir tahminen
  7. K

4000 TLlik Ekran kartı önerir misiniz?

4000 TL bütçem var sizce hangi ekran kartı almalıyım sıfır almak istiyorum
  8. K

Sizce Bu Sistem alınır mı?

https://ty.gl/fy2mm3ucsn Sistem bu sizce alınır mı? oyun için kullanacağım ve hangi oyunları oynatır örneğin eFootball FIFA gibi oyunları Oynatırmı cevaplarsanız sevinirim
  9. K

Tetris nasıl yapılır

Merhaba arkadaşlar bende Tetris yapmak istiyorum Arduino ile ancak kod bulamadım 128x64 oled ekran var ve 3 adet push buton var bilen birisi bana kod atabilirmi
  10. K

İtch io mantıklı mı?

Merhabalar ben itch io sitesinde oyun yayınlamak istiyorum mantıklımı yani indirme kaç indirme olur mantıken hiçbir para kazanmak istemiyorum zaten oyun bedava olarak yayınlanacak bu arada oyuna güncelleme nasıl getiriliyor sizce yayınlamak mantıklımıdır?
  11. K

Steam ile Microsoft Store Arasında Fark Varmı

Merhaba biliyorum başlık detaysız oldu özür dilerim demek istediğim mesela bizim sistemde bir oyun açılmıyor veya 15 FPS felan alıyoruz steamden indirince ve Microsoft storeden indirmek istedik ozaman bir fark olurmu
  12. K

Steamde kış indirimini beklemelimiyim

Merhaba sizce kış indirimlerinde mi daha fazla indirim olur yoksa sonbahar indirimlerindemi daha fazla oluyor
  13. K

Sistemim eFootball Açabilirmi

Sistemim: GT 620M İ5 3210M 4 GB ram Windows 10 Pro Sizce açarmı sistem eğer açmazsa yapabileceğim bir şey varmı yani oyunu açmadan grafikleri azaltma felan veya tam ekran düzeltmeleri kapatma gibi cevaplarsanız sevinirim
  14. K

Sistemim Cities Skylines Kaldırırmı

Sistemim: GT 620M İ5 3210M 4 GB ram Windows 10 Pro Sizce sistemim oynatırmı birde sizce alınır mı? fiyatı ise 5.39 dolar
  15. K

Assetto Corsa alınır mı?

Merhabalar soru başlıktaki gibi sizce alınır mı? 2 dolar olmuş ve oyunu biraz anlatır mısınız
  16. K

Steamde Dolarla Nasıl Alışveriş Yapılıyor

Merhaba steamde mesela 1 dolarlık oyun alacağız karttan ve şuan dolar mesela 28 lira ozaman yani 28 lira mı gidecek karttan yoksa daha fazlamı cevaplarsanız sevinirim
  17. K

Steam Sonbahar İndirimi Saat Kaçta

Merhabalar Steam Sonbahar İndirimi Saat 9da başlayacak diye gördüm yani yaklaşık 1 saat sonra doğrumu sizce çok fazla indirim gelirmi
  18. K

Steam Dolara Ne Zaman Geçecek

Steam dolara 20 kasımda geçecek dediler ama şuan niye hala daha TL yarın mı geçecek
  19. K

The Forest alınır mı?

Merhabalar sizce The Forest alınır mı? birde oyunu kısaca özetleyebilirmisiniz bende raft var üstüne sizce bu da alınır mı?
  20. K

Forza Horizon Tarzı Oyun önerir misiniz?

Merhabalar soru başlıktaki gibi forza horizon tarzı oyun önerir misiniz?
Geri