KatilMen345
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Merhabalar sizce The Forest alınır mı? birde oyunu kısaca özetleyebilirmisiniz bende raft var üstüne sizce bu da alınır mı?
Alınır. Uçaktayız uçakta birşeyler ters gidiyor ve ya bi ormana yada bir adaya düşüyoruz, yanımızda oğlumuz var. Başlangıçta gördüğüm kadarıyla birileri oğlumuzu alıyor, sonra top bize geçiyor. Hayatta kalmaya çalışıyoruz, ev yerleşik düzen vb yapıyoruz oğlumuzu bulmaya çalışıyoruz oyun bitiyor (tam bilmiyorum bende yeni başladım ama kesinlikle al). Arkadaşlarlada oynanabiliyor.Merhabalar sizce The Forest alınır mı? birde oyunu kısaca özetleyebilirmisiniz bende raft var üstüne sizce bu da alınır mı?
Tek Oynıcaksan emin değilim Eğer ben Tek başıma Sıkılmadan Saatlerce Survival oynarım diyosan AL Hatta şöyle düşün Tek başına Korku Oyunu oynamak ile aynı şey diyebilirim (Ben şahsen 6 Saat falan sonra Bıktım çünkü Çok gerici ve Çok uzun sürüyor gelişmek)Merhabalar sizce The Forest alınır mı? birde oyunu kısaca özetleyebilirmisiniz bende raft var üstüne sizce bu da alınır mı?
bizimkiler gittiler hile açtılar sarmadı oyunBiz 4 arkadaş oynamıştık çok güzeldi tek oynanır zevk alınır ama arkadaş çevrenle oynayınca harika oluyor gülmekten yerlere yattığımız korkudan tırnaklarımızı yediğimiz sinirden mouse kırdığımız zamanlarda olmuştu güzel oyundu
bizimkiler gittiler hile açtılar sarmadı oyunbaşta fena eğlenceliydi