The Forest alınır mı?

Reaksiyon skoru
15
Merhabalar sizce The Forest alınır mı? birde oyunu kısaca özetleyebilirmisiniz bende raft var üstüne sizce bu da alınır mı?

Merhabalar sizce The Forest alınır mı? birde oyunu kısaca özetleyebilirmisiniz bende raft var üstüne sizce bu da alınır mı?
Alınır. Uçaktayız uçakta birşeyler ters gidiyor ve ya bi ormana yada bir adaya düşüyoruz, yanımızda oğlumuz var. Başlangıçta gördüğüm kadarıyla birileri oğlumuzu alıyor, sonra top bize geçiyor. Hayatta kalmaya çalışıyoruz, ev yerleşik düzen vb yapıyoruz oğlumuzu bulmaya çalışıyoruz oyun bitiyor (tam bilmiyorum bende yeni başladım ama kesinlikle al). Arkadaşlarlada oynanabiliyor.

Biz 4 arkadaş oynamıştık çok güzeldi tek oynanır zevk alınır ama arkadaş çevrenle oynayınca harika oluyor gülmekten yerlere yattığımız korkudan tırnaklarımızı yediğimiz sinirden mouse kırdığımız zamanlarda olmuştu güzel oyundu

Kesinlikle alınır.
Oyunu özetlemek gerekirse çocuğunuzla bir uçakta giderken uçağınız garip bir şekilde bir adaya düşüyor. Uyandığınızda çocuğunuzu bir varlık tarafından kaçırıldığını görüyorsunuz. Yamyamlar ve mutant yaratıklar tarafından ölmeden kendinize base yaparak çeşitli araçlar yaparak hayatta kalıyorsunuz. Çocuğunuzun izini sürmek için mağaralara giriyorsunuz bu mağaralardan çeşitli silahlar oyunun sonunda işinize yarayacak aletler buluyorsunuz. En sonunda çocuğunuzu bir şekilde buluyorsunuz ve oyun sonlanıyor.

Tek Oynıcaksan emin değilim Eğer ben Tek başıma Sıkılmadan Saatlerce Survival oynarım diyosan AL Hatta şöyle düşün Tek başına Korku Oyunu oynamak ile aynı şey diyebilirim (Ben şahsen 6 Saat falan sonra Bıktım çünkü Çok gerici ve Çok uzun sürüyor gelişmek)
-Arkadaşların ile oynıcaksan kesin AL Arkadaşlar ile oynanacak oyun listesinde Top 10'a girer O Kadar iyi çok Sarıyo Şahsen daha 1 ay önce oynadık Bitirdik Çok eğlenceliydi

Biz 4 arkadaş oynamıştık çok güzeldi tek oynanır zevk alınır ama arkadaş çevrenle oynayınca harika oluyor gülmekten yerlere yattığımız korkudan tırnaklarımızı yediğimiz sinirden mouse kırdığımız zamanlarda olmuştu güzel oyundu
bizimkiler gittiler hile açtılar sarmadı oyun :D başta fena eğlenceliydi

bizimkiler gittiler hile açtılar sarmadı oyun :D başta fena eğlenceliydi
1700491368636.png

Bunu görünce oyunda hata var sandım. O gün değişik duygulara kapıldım.

tek başınaysan çabuk sıkılırsın gelişmek falan zor oluyor ama 2-4 kişi acayip zevkli

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,426
Üyeler
193,389
Son üye
some_man
Geri