Arama sonuçları: *

• Users: auditoree
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Adidas Samba OG vs Superstar II

Arkadaşlar ikisi arasında çok kararsız kaldım. Sizce hangisi?
  2. A

TLOU P1 Oynanmalı mı?

Bildiğiniz üzere tlou p2 ps plus'a eklendi. tlou p1'in hikayesini diziyi izlediğim için biliyorum ancak oyunu bitirmedim, 4-5 saat oynadım. tlou p2'ye direkt geçiş yapmalı mıyım yoksa p1'i bitirmeli miyim sizce?
  3. A

İphone 16 Pro Ön Kamera bulanık gösteriyor

Selamlar, birkaç gün önce Iphone 16 Pro aldım. Bazen ön kameradan çekilen fotoğraflara ilk girdiğimde bulanık gözüküyor, netleşmesi birkaç saniyeyi buluyor. Sanki fotoğrafı sonradan renderliyor gibi hissettiriyor. Sebebi ve çözümü nedir sizce?
  4. A

İphone 14 Pro'dan 16 Pro'ya Geçilir mi?

Selamlar, kardeşime telefon alınacak. İphone 13 civarı bir telefon istiyor. Kendim İphone 14 Pro kullanıyorum. İP 13'e 35k vermek yerine üzerine 50k kendim ekleyip İphone 16 pro'ya geçmek mantıklı mı sizce? Böyle olursa ip14 pro'mu kardeşime vereceğim. Hem 50k'ye kendi telefonumu geliştirmiş...
  5. A

PS5'te RDR2 30 Fps oynamaya değer mi?

Arkadaşlar selam, RDR2'yi pcde 100+ saat oynayarak bitirmiştim bir de ps5'ten oynamak istiyorum ancak ps5 modu yokmuş. Satın alsam ps4 sürümü ile 30 fps oynamak sarar mı? Kararsız kaldım.
  6. A

Silent Hill 2 Remake Alınır mı?

Selamlar, orijinal halini hiç oynamadım ama oyunun videoları hoşuma gitti, PS5'te oynamak için PS Store'dan almak istiyordum ama orada 2500 ₺, Steam'de ise yaklaşık 1000 ₺ olduğunu gördüm. Bölgesel fiyatlandırma yapmaları beni cezbetti. Sizce oyun alınır mı?
  7. A

Bu gözlük orijinal mi?

Selamlar bir arkadaş bu gözlüğü hediye etti orijinal olup olmaıdğını nereden anlayabilirim, optikçi veya gözlükten anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  8. A

PS5 için 2K monitör almaya gerek var mı?

Halihazırda Gigabyte G242-F modelini kullanıyorum. 1080p ve 180 Hz. Pc'm oyunları 2k açacak güçte değil ama PS5 için elimdeki monitörü satıp üzerinde biraz koyarak 2k monitör almaya gerek var mı sizce?
  9. A

Elden Ring Alınır mı?

Arkadaşlar selam Elden Ring PS Store'da 1000 tl'ye düşmüş. Daha önce hiçbir souls-like oyununu oynamadım. Oyunlarda sürekli ölmeyi, bir boss'u 50 defa geçmeyi deneme fikrini sevmiyorum. Ama Elden Ring çok övüldü, oyuncu dostu olduğu vs söylendi. Sizce alıp oynamalı mıyım?
  10. A

Steelseries Pudding Keycaps HyperX Alloy Origins 65'e Uyar mı?

Arkadaşlar selam, HyperX Alloy Origins 65 almayı düşünüyorum, Steelseries Pudding Keycaps'ler bu klavyeye uyar mı?
  11. A

Djlik İçin Oyun veya Program Var mı?

Arkadaşlar selam, hardcore/schranz tekno dinleyicisiyim. Hobi olarak sevdiğim parçaları mixleyebileceğim, üzerinde oynayabileceğim program, simülatör veya oyun var mı? Şimdiden teşekkürler.
  12. A

Hades 2 Alınmalı mı?

Bildiğiniz üzere Hades 2 dün itibariyle erken erişim olarak satışa çıktı. 15 dolarlık bir fiyatı mevcut. Parasını hak eder mi? Alınır mı?
  13. A

Spor için beslenme önerisi

Selamlar 174 boy, 74-75 kiloya sahibim vücudumda fazla kilo olarak biraz göbek var sadece. Bunu yakıp kasa nasıl çevirebilirim? Vücudu sıkılaştırmak ve dengeli şekilde biraz da kas yapmak istiyorum. Nasıl bir beslenme tarzı önerirsiniz? Ekmeği, şekeri falan komple kesmeme gerek var mı?
  14. A

Yardım Youtube Düzgün Gözükmüyor

Arkadaşlar selam tarayıcıda Youtube ekteki gibi gözüküyor nasıl düzeltebilirim?
  15. A

Youtube Düzgün Gözükmüyor

Arkadaşlar selam tarayıcıda Youtube ekteki gibi gözüküyor nasıl düzeltebilirim?
  16. A

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition Alınır mı?

Selamlar, daha önce cp2077'yi pc'de 50 saat oynayıp bitirdim. Geçenlerde ps5 aldım, ps store'da indirimlere göz gezdirirken bu pakete denk geldim. Ultimate Edition yani Ana oyun+ Phantom Liberty DLC'si 800 küsür ₺. Ana oyunun kendisi ise 2000 ₺. Sanırım fiyatlandırmada bir hata yaptılar :)...
  17. A

Gow Ragnarök 2.000 ₺'ye alınır mı?

Arkadaşlar selam. Ps5 sahibiyim, Ps Plus Deluxe satın aldım. Gow Ragnarök oynamak istiyorum ancak fiyatı çok fazla geldi. Yakın zamanda indirime girer mi? İndirimsiz fiyatına değer mi? 1711525749 Ps Plus kütüphanesine ne zaman gelir?
  18. A

Playstation 5 İçin Oyun Önerileri

Selam arkadaşlar. Dün itibariyle PS5 Slim aldım ve oyun önerilerinize açığım. Benim şimdilik almayı düşündüğüm oyunlar şunlar: LoU 1-2, gow ragnarok, spider man 2
  19. A

Japonya'dan Ps5 Alınır mı?

Selamlar, haftaya Japonya'da olacağım. Oradan Playstation 5 Slim almayı düşünüyorum. Voltaj ve priz açısından problem olur mu? Ayrıca önerdiğiniz bir teknoloji marketi vs var mı?
  20. A

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi Almalıyım?

Arkadaşlar selam. Öncelikle bu konuda fanboyca yorumlar istemediğimi belirtmeliyim. Sorum biraz spesifik olacak; bu yüzden enine boyuna tartışmak, konuşmak istiyorum. Öncelikle oyun oynamak için 3060lı bir laptop sahibiyim, oyunlarımı burada oynuyorum. Daha önce konsolum olmadı. 2025 Aralık...
Geri