Arama sonuçları: *

• Users: Koray 3245
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Öneri Kasa fanı önerisi 120mm

MSI mag force 121a kasam için kasa fanı arıyorum. Kasadaki fanlarım molex ve biraz gürültülü çalışıyor. Onların yerine ayarlanabilir ve uygun fiyatlı fanlar arıyorum. Boşta kalan fanları da alt ve üst taraflara takmayı düşünüyorum.
  2. K

Yardım Powercolor rx 9060xt furmark testi

PowerColor RX 9060 XT Reaper 16G-A 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı 10 dakikalık bir test daha yaptım öncesinde ve değerler aynıydı. Sıcaklıklar fazla mı yoksa iyi mi ? Kasa olarak msi mag forge 121a kullanıyorum 3 intake 1 egzoz var. Custom fan eğrisi yapınca sıcaklıklar sırası ile 60,83 ve 70...
  3. K

Yardım 7500f r23 skor ve sıcaklık değerleri

Değerlerim normal mi ? Hava soğutucu olarak cougar forza 85 essential var kasa olarak msi mag forge 121a 3 intake 1 egzoz fan mevcut. Sıcaklık testi başlattığımda 74-75 dereceye çıktı. Yapmam gereken bir ayar var mı yoksa değerler iyi mi ? Daha oyunda test etme imkanım olmadı. Boşta 45-50 derece...
  4. K

DeepCool pf700 psu işimi görür mü

Hazır sistemle aldığım kasanın içinde bu psu var. Bazı yerlerde biraz sıkıntılı bir psu olduğu yazılmış. Rx9060 xt ve r5 7500f sistem için yeterli olur mu yoksa değiştirmeli miyim ?
  5. K

Özelleştirdiğim sistem alınır mı ?

Meder Gold sistemini özelleştirdim. Kasa biraz gereksiz pahalı oldu ama kasayı bir daha hiç değiştirmeyi planlamıyorum. Ayrıca daha ucuz olan fsp modeli ile sadece 900 TL fark var ve fsp de fixed rgp olduğu yazıyor. Sürekli rgb çalışmasını istemediğim için aralarında sanırım en kalitelisi de bu...
  6. K

45-55k arası kasa önerisi

Maksimum limitim 55k. Önceliğim cs, pubg, eft tarzı oyunlar. Arada bir hikayeli oyun da oynuyorum bu yüzden fsr, dlss, fg ile rahatça oynayabileceğim bir pc arıyorum. 500gb ssd ve 16gb ram şuan için yeterli olucaktır. Hazırda elimde bulunan laptopumda ekstra ssd'im var zaten. Şuanlık bir süre...
  7. K

10-15 bin TL ders için tablet önerisi

Asıl amacım ders için işimi görecek bir şey. Not almak, PDF ve video izlemek için kullanacağım çoğunlukla. 1 2 küçük oyun dışında da başka amacım yok. Ayriyeten bazı modellerin kalemi varken bazılarının yok. Kalem olmayan bir model için kalem de önerebilir misiniz?
  8. K

Öneri 750.000 TL araba önerisi

Maksimum 750.000 TL'ye kadar araç önerisi lazım. İlk arabam olacak ve otomatik olmasını istiyorum. Çoğunlukla okula git gel yapmak için kullanacağım. Oturduğum yer fazla yokuş olduğu için yokuşlarda sıkıntı çıkarmayacak bir araç lazım. Eski olması çok önemli değil. Bana çok masraf çıkarmayacak...
  9. K

Yardım Razer Barracuda kulaklık

Merhabalar geçen indirimlerde aldığım razer barracuda bugün elime ulaştı. Sabahtan beri ses ayarlarıyla uğraşıyorum ama sesler aşırı boğuk geliyor. Razer synapse ve dolby atmos uygulamalarıdna bir sürü ayar denedim ama değişen bir şey olmadı. Genel olarak sesi böyle mi yoksa ben bir hata mı...
  10. K

Maksimum 3k kulaklık önerisi

Şuanda anker soundcore q30 kullanıyorum. Bu kulaklığa denk olabilecek kulak içi kulaklık arıyorum. Bu fiyata denk bir kulaklık var mıdır? Varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. Genel olarak elektronik,rock tarzı şarkılar dinliyorum. Günlük kullanım ve müzik için kullanacağım. Mikrofon...
  11. K

Çözüldü✓ IEM kulaklık önerisi

Elimde moondrop chu-2 dsp modeli var fakat birden sol kulaklığın sesi kısık gelmeye başladı. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. 1500 TL'ye kada bir IEM kulaklık önerebilir misiniz? Önceliğim oyunlarda ses kasma müzik kısmı da iyi olsa fena olmaz. Birde mikrofonu olan model var mıdır acaba bu fiyata?
  12. K

5000-6000 TL arası 2.el kasa toplanır mı?

Elimde halihazırda bir laptop var. Sırf daha önce hiç kasa toplamadığım için uygun fiyatlı ve oyunda oynatabilecek bir kasa toplamak istiyorum. Elimde hazırda monitör ve bir m2 ssd bulunuyor. Bunlar fiyata dahil olmadan cs2, pubg, valorant, r6, fortnite gibi online fps oyunları düşük orta...
  13. K

Öneri Klavye için switch önerisi

Elimde eyoose z686 klavye var. Sesi çok yüksek olmayan ve tok bir switch arıyorum. Fiyatı aşırı yüksek olmayan ama sesi de güzel olan bir switch olursa sevinirim.
  14. K

Yardım Gümrük sınırı hakkında

Bu gümrük sınırı olayı aylık mı 30 euro yoksa sipariş başına mı 30 euro acaba? Aynı zamanda 5 ürün sınırı da tek seferlik alımlarda mı yoksa aylık mı bilen var mı? Mesela Temudan 1000 TL'lik ve Aliexpressten 1000 TL'lik ürün alsam aynı ay içinde sınıra takılıyor mu yoksa geçiyor mu ? Ya da son...
  15. K

Çözüldü✓ Maksimum 15k'ya ekran kartı önerisi

İşlemci olarak ryzen 7 5700x var bu işlemciye uygun olarak hangi ekran kartını önerirsiniz ?
  16. K

Çözüldü✓ 12gb 3060 mı yoksa 8 gb 4060 mı?

Arkadaşım ekran kartı alacak. Elinde ryzen 7 5700x işlemci var . 3060 12GB ile 4060 8 gb arasında kalmış. Hangisi daha iyi olur ve hangi marka modeli önerirsiniz ?
  17. K

Maks 1000 TL'ye mouse önerisi

Maksimum 1000 TL ye güzel bir mouse bakıyorum. Elim büyük olduğu için büyük bir mouse olması lazım. Kablolu olması gerekiyor.
  18. K

SSD 80 dereceye çıkıyor

Merhabalar bugün Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 modelini laptopbuma taktım. Boştayken 50-55 derece arasında dolanıyor yüktede 80 derece üstünü gördüm. Diskle bir alakalı sorun olduğundan mı yoksa laptop soğutmasından dolayı mı bu kadar ısınıyor acaba ve bu derecede çalışması performans kaybı...
  19. K

Taşınabilir SSD önerisi

Kullandığım laptopda bulunan 500 GB SSD artık yetmiyor. Bu yüzden oyun oynayabileceğim bir SSD lazım. Online olmayan ve çok büyük olmayan oyunları yüklemek için kullanıcam. 256 veya 500 gb'lık bir SSD önerebilir misiniz? Fiyatı çok yüksek olmazsa iyi olur.
  20. K

%65-%90 arası mekanik klavye önerisi

Maksimum 2000 TL'ye kadar %65-%90 aralığında çok sesli olmayan ve sesi güzel olan mekanik bir klavye arıyorum. Kablosuz olursa daha iyi olur fakat kablolu da olabilir. Hot swap özelliği olması da önemli. Ayriyeten sadece kit ve switch olarak ayrı olarak da öneriniz olursa değerlendirebilirim...
Geri