Arama sonuçları: *

• Users: yaSİNS4
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Asus prime b550 m k argb anakart besleyebileceği en güçlü işlemci hangisi?

Aslında arkadaşlar 5800x3d al diyor ikinci elde besleme de sorun yaratır mı ya da en fazla hangi am4 işlemciyi besler?
  2. Y

Ryzen 5 5500 sistemimde performans sorunu

Şimdi beyler benim önceki bilgisayarım rtx 4060 i5 12400F gigabyte h-610 m k 2x8 xpg ram 3200 MHz sahip bir bilgisayarım vardı. Bu bilgisayarımda oyunlarda sürekli işlemci kullanımı sürekli dalgalıydı. FPS çakılıyor işlemci kullanımı 85-96 arasına çıkıyor ekran kartı kullanımı düşüyordu. Sonra...
  3. Y

Gigabyte windforce 4060 80 derece

Kasanın yan camı açıkken furmark testinde 10 Dk Max 80 derece oluyor. Kapattığımda 3 dk'da 81 derece oluyor. Sorun kartta mı kasada mı ?
  4. Y

XFX RX 6700 10 GB ekran kartı

Arkadaşlar 13 temmuz 2024'de bu ekran kartını vatandan almıştım. Oyunlarda sürekli micro stuttering ve düşük gpu kullanımından dolayı garantiye verdim. Sizce değişim ya da iade olur mu ?
  5. Y

İ5 12400F sistemde takılma sorunu

Sistemim İ5 12400F Rx 6700 10 GB 2x8 16 GB ram Driver, bios, Windows update güncel oyunlarda fps problemim yok ancak takılmalar yaşıyorum. Gpu kullanımında ani düşüşler yaşıyorum bu illet sorundan kurtarın beni.
  6. Y

Palit rtx 4060 ekran kartı alınır ?

Fiyatı kargo ile 10 600 TL diğer kartlara göre çok ucuz alan var mı ? Ya da alınır mı?
  7. Y

100 hz vs 120 hz vs 144 hz arası fark

bu 3 hz değeri arasında devasa bir fark var mı ?
  8. Y

400 TL'YE MOUSE ÖNERİSİ

HANGİ MOUSE ALMALIYIM ?
  9. Y

GTX 1650 sistemde rdr2 sorunu

Rdr2 FPS hiç stabil değil 42-75 arası fps alıyorum coştum settingste hangi ayara aldıysam da ani FPS düşüşü oluyor ve oyun göze hiç akıcı gelmiyor yardım edebilecek var mı ?
  10. Y

rdr2 optimizasyon çöp

sistemim gtx 1650 i3 12100f 2x8 16 3200 mhz ram hangi ayara alırsam alayım oyun 42-70 fps arasında seyrediyor yani en yüksek 70-80 arası en düşükte 42 arası neden optimizasyonu çöp bu oyunun ?
  11. Y

Suriye ve Irak'ın kuzeyi ilhak edilse nasıl olur ?

Arkadaşlar hepinize iyi günler bu konuyu siyaset için değil fikir alışverişi için açıyorum. Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun 12 kahraman Mehmetçik şehit oldu. Allah mekanlarını cennet etsin. Arkadaşlar Türkiye düşmanı terör örgütleri ( Pkk, Pyd, Ypg vs...) Suriye ve Irak'ın kuzeyinde...
  12. Y

Oyun tavsiyesi açık dünya

Açık dünya tarzı oyun tavsiyesi arıyorum Mafia 1 ve mafia 2 definite editionu bitirdim mafia 3'üde bitirmek üzereyim. Mafia 3 hariç 2 si de çok hoşuma gitti peki bu tarz eğlenceli olan oyun tavsiyeniz var mı ? Aklımda GTA 5 ya da wicther trigology almak var ama sonra pişman olmaktan...
  13. Y

Valorantta bot olduğunu düşünüyorum

Evet arkadaşlar bu oyunu zevk almak, eğlenmek, Rank atlamak için oynayan birisiydim ancak ne zaman belirli bir kademeye gelsem hiç mic basmayan ve aimi yere tutan kişiler geliyor bunlara oyun içinde sövdüğümde hiçbir karşılık gelmiyor ne chattan ne de mikrofondan cevap alamıyorum karşısı da öyle...
  14. Y

İ3 12100f GTX 1650 sistemim ile ilgili

Ekimin başında sistem toplamıştım tek tek 12,5 K ya GTX 1650 İ3 12100F 2x8 16 GB 3200 MHz ram Ve diğer parçaları 600 w PSU 500 GB SSD Anakart vs. Ancak internettekj hazır sistemlerde 4,5K para ekleyip rtx sistem satıyorlardı ve ben internette baktığımda sadece ekran kartının fiyatı hazır...
  15. Y

valorant rezalet kitlesi var

arkadaşlar sizce valorantta takımımıza gelenler gerçek oyuncu mu ? her seferinde bundan daha kötüsü olamaz diyorum ancak daha gerizekalılar geliyor son olarak bu oyunun eşleştirme sistemi hileli bana göre oyunun önceden kimin kazanıp kaybedeceği kabak gibi belli dediklerim hakkında ne...
  16. Y

Sizce yeni çıkan mw2 ve MW3 alınır mı ?

Eğer bu ikisinden birini alırsam Alma amacım : Mw2 de hem multiplayer hem warzone hem hikaye oynamak, MW3 de sadece multiplayer oynamak. İkisi ya da ikisinden birini alacaksam hangisini almalıyım?
  17. Y

battlefield oyunları neden bu kadar seviliyor ?

bu konuyu açmamın nedeni şu battlefield 1 battlefield 5 battlefield 2042 battlefield 3 oyunlarını oynadım ve battlefield 1 mp hariç oyunlar ultra mega xxxxl sıkıcı gerçekten çok sıkıcı hikaye modu hep batı propagandası klasik olarak almanlar avusturyalılar vs kötü gösteriliyor bu seri o kadar...
  18. Y

modern warfare 2019 vs black ops cold war

online için hangisi alınır bilenlerin cevap yazması rica olunur.
  19. Y

Call of duty serisi bu kış Steam ya da batlle net te indirime girebilir mi ?

Cod oynamayı gerçekten çok seviyorum ve indirim bekliyorum battle net yada Steam de indirim olur mu yeni çıkan cod oyunlarında?
  20. Y

Multiplayer için hangi call of duty alınmalı?

Call of duty serisinden bir oyun almak istiyorum. MW 2019, cold War, vanguard mw2 2022 MW3 2023 multiplayer için Hangisi alınmalı ve bu oyunlara Steam ya da battle nette indirim gelir mi ?
Geri