valorant rezalet kitlesi var

yaSİNS4

80+
Reaksiyon skoru
18
arkadaşlar sizce valorantta takımımıza gelenler gerçek oyuncu mu ? her seferinde bundan daha kötüsü olamaz diyorum ancak daha gerizekalılar geliyor son olarak bu oyunun eşleştirme sistemi hileli bana göre oyunun önceden kimin kazanıp kaybedeceği kabak gibi belli dediklerim hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Son dediğine yüzde 100 katılıyorum fifadaki momentum gibi bir olay kesinlikle var üstüste galibiyet alınca takımına malları gönderiyor

Benim takıma gelen Yüceler yere bakarak yürüyor karşıya gelenler one tap ata ata.

arkadaşlar sizce valorantta takımımıza gelenler gerçek oyuncu mu ? her seferinde bundan daha kötüsü olamaz diyorum ancak daha gerizekalılar geliyor son olarak bu oyunun eşleştirme sistemi hileli bana göre oyunun önceden kimin kazanıp kaybedeceği kabak gibi belli dediklerim hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Rankınız ne beraber oynayalım aynı sorunu yaşıyorum

Birkaç saat oynayabildim sadece. Kitlesi rezalet.

Sırf bu yüzden oyunu bıraktım mobil legend gibi iyi oynarım diye girdim ama çok kötü oynadım millet senin gibi( yanlış anlama)haklısınız bana da sövmesinler diye bıraktım oyunu 🤦‍♀️

Geri