Arama sonuçları: *

1. Burak Bayrı

Bilgisayarım ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba. Sistemimi satmaya karar verdim. Komple satacağım fakat fiyat bilgim yok. SSD mi daha sonra bilgisayar alırsam diye satmayacağım onun dışında komplesi için fiyat çıkartabilir misiniz lütfen. Anakart : MSI B550M Pro İşlemci : Ryzen5 5600x Ekran kartı : Powercolor 7800XT Red...
  2. Burak Bayrı

Samsung tablet usb ile bilgisayara bağlanmıyor

Arkadaşlar merhaba. Samsung Galaxy Tab a9+ tablet aldım. Bilgisayarıma usb ile bağlanma konusunda sorun yaşıyorum. Bilgisayarda bu usb sürücüsü arızalı olduğu için açılamıyor yazıyor. Tablette ise sadece şarj oluyor. Usb kablosunu ne için kullanacağımı sormuyor. Var mı bir bilgisi olan dosya...
  3. Burak Bayrı

Dükkan için bluetooth hoparlör önerisi

Arkadaşlar merhaba. 10 metrekare bir dükkana bijuteri açıyoruz. Alan küçük ve dolu olacak. Bütçe dahilinde alabileceğimiz en güçlü hoparlör hangisi acaba. Şarj süresi konusunda iyi olursa harika olur.
  4. Burak Bayrı

İşletme için tablet önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ufak bir işletme açıyoruz ve bize uygun fiyatlı bir tablet gerekli. Çok büyük bir kullanımı olmayacak tabletin. Hoparlöre bağlayıp müzik çalacak ve işletmenin instagram hesabı tablete kurulacak. Örnek olarak bir tane tablet buldum fakat tabletler konusunda bilgim yok. Bu ve...
  5. Burak Bayrı

Kasım indirimlerinde oyuncu koltuğu önerisi

Malum kasım ayı indirimleri başladı hepsiburada da. Bütçe 8-10k arası. 3 ay ertelemeli modellerden en mantıklısı hangisi acaba ? Benim için konfordan sonra en önemli unsur kısa süre sonra gıcır gıcır ötmemesi. Şekli çok önemli değil. Rahat ve sessiz olsun yeterli.
  6. Burak Bayrı

Logitech z333 Alt Frekans Çalışma sorunu

Arkadaşlar merhaba. Logitech Z333 aldım bir süre önce. Fakat ne kadar ayar yaparsam yapayım normal hoparlörler alt frekans çalışıyor. Dizi izliyorum birisi konuşurken resmen ufacık cihazlar masayı titretiyor. Var mı bir çözüm yolu ve ya sesi düzenleyecek uygun yollu bir ses kartı ?
  7. Burak Bayrı

Wi-Fi ekran yansıtmada yaşanan drop

Arkadaşlar merhaba. Ofis için PEAQ marka televizyon ve Asus Vivobook i5 laptop aldık. Wi-fi üzerinden ekran yansıttığımda videolarda ses ve görüntü problemleri yaşıyorum. Konu hakkında tecrübesi olan var mı?
  8. Burak Bayrı

Bağkur borcumu ödedim, borç düşmüyor.

Arkadaşlar 111.000 TL bağkur borcum var. Az önce kart limitinden dolayı 50 Bin Tl lik kısmını e devlet üzerinden ödedim. Şimdi diğer hesabımdan kalanını ödeyecektim. Ama e devlette borç hala 111.000 TL görünüyor. Kurum sayfasında ise 50.000 TLsi ödenmiş görünüyor. E devlete mi geç düşüyor yoksa...
  9. Burak Bayrı

25.000 TL Laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar. Çok sevdiğim bir abim kızları için maksimum 25k'ya bir laptop istiyor. Genel olarak ders çalışılacak fakat ara sıra ufak tefek oyunlar da oynanacak. Lenovo hariç bu bütçeye ne alınabilir ?
  10. Burak Bayrı

Video izlerken kırmızı çerçeveler çıkıyor

Arkadaşlar merhaba. Youtube üzerinden video izlerken kırmızı çizgiler çıkmaya başladı. Dün böyle bir sorun yoktu bugün başladı. Çizgiden kastım örneğin bir insan yüzünü gösterirken gözlerinin yuvasının etrafı, kırmızı çizgi halinde görünüyor. Ve bu çizgiler titriyor. Kart 7800xt.
  11. Burak Bayrı

İnternet olmadan FC24'e girmek

Merhaba arkadaşlar. İndirimler geldiğinde Epic üzerinden FC24 almıştım. İnternetim olmadığı durumlarda ben bu oyuna girişi nasıl yapabilirim. EA uygulamasından otomatik çıkış yapıyor.
  12. Burak Bayrı

Güncelleştirme sonrası internet gidip geliyor

Arkadaşlar merhaba. Windowsa güncelleştirme geldi. Bu güncelleştirmeden sonra 3-5 dk arayla evin internetinde sorun olmamasına rağmen bilgisayarda 15-20 saniyelik bir internet kesintisi oluyor. Anakart MSI B550M Pro kullanıyorum. Sitesinden bir önceki bir önceki driver sürümünü de kurarak...
  13. Burak Bayrı

Bir garip 7800xt hatası

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım 7800 xt. Aldığımdan beri sorun yoktu. Fakat şimdi ekran kartını gördüğü halde sürücü yüklü değilmiş gibi davranıyor. AMD Radeon açılmıyor. DDU ile sildim yeniden yükledim düzeldi. Sonra bilgisayarı açıp kapattığımda yine görmüyor. Radeon uyumlu sürücü yüklü...
  14. Burak Bayrı

Klasör açmaya çalıştığımda masaüstü çöküyor.

Arkadaşlar merhaba. 2 gündür garip garip sorunlar yaşamaya başladım. Sistemim win11. Şuan başlat menüsünden dosya gezgini ve ya masaüstünden herhangi bir klasöre tıkladığımda başlat menüsü ve masaüstü gidip geliyor. Ve herhangi bir dosya açamıyorum. Malwarebytes ile tarama yaptım ve sonuç temiz...
  15. Burak Bayrı

Olay günlükleri 100 hatası ve reset

Arkadaşlar merhaba. Az önce bilgisayarım reset attı ve ardından olay günlüklerinde aşağıdaki hatayı gördüm. Var mı bu sorunun nedenini bilen ? Ayrıca internetten araştırdığımda hatalı modül olan dwmcorei.dll aslında dwmcore.dll (noktadan önce i harfi) olarak çıkıyor. Hatalı uygulama adı...
  16. Burak Bayrı

Sistemim 2. elde ne kadar eder?

Arkadaşlar acil nakit ihtiyacından dolayı sistemimi satmaya karar verdim. Fakat 2. elde sistemin ederini bir türlü belirleyemedim. Destek olursanız sevinirim. Powercolor Red Devil 7800 XT (22 ay garantisi var. ) Ryzen 5 5600x Msi B550M Pro ( 1 yıl garantisi var. ) Kingston 2x8 3600Mhz 17 Cl (1...
  17. Burak Bayrı

Çok hızlı olup yavaş bağlanan internet

Arkadaşlar merhaba. Türknet kullanıyorum 100 Mbps paket. İnternet hızımı test ettiğimde 108 indirme 22.75 yükleme alıyorum. Online oyunlarda aşırı bir lag yaşıyorum. Ölçüm yapmaya çalıştığımda Ping değeri 19. Fakat hangi siteden yaparsam yapayım testi, testi başlat dediğimde bağlanıp başlaması...
  18. Burak Bayrı

PSU Ekran Kartında Cw yapar mı?

Arkadaşlar merhaba. Bugün bir konuda gördüm. 7800 XT ekran kartı aldıktan sonra 600w PSU satıp 850w Rampage marka ucuz bir PSU aldım geçici süreliğine. Ekran kartımda önceden cw sorunu yoktu. Yüksek güçte PSU'lar ekran kartında Cw yapabilir mi ?
  19. Burak Bayrı

MSI B550M Pro ve R5 5600x ikinci elde ne kadar eder ?

Arkadaşlar sistemimi kökten değiştirme kararı aldım. MSI B550M Pro anakartım ve R5 5600x işlemcim var. Bu ikisi ikinci elde ne kadar eder. Anakartın 1 yıl civarı garantisi var. Fakat işlemcide garanti yok.
  20. Burak Bayrı

Sıvı soğutmalı ekran kartı bulabilir miyiz ?

Arkadaşlar merhaba. 1 ay önce aldığım 7800 XT ekran kartımı iade edip, sıvı soğutmalı bir ekran kartı almak isiyorum fakat ne kadar arasam da bulamadım. 6900 XT sıvı soğutmalı bir ekran kartı var fakat satıcıya pek güvenemedim. Sıfır arıyorum. Bulabilir miyiz ?
Geri