Arama sonuçları: *

1. Arrokoth_Buie

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor Ve İsteğine Göre Açılıyor

Merhabalar, Yakın zamanda sistemime bir kaç upgrade yaptım, fakat bu upgradelerden sonra bilgisayar kendi kendine reset atmaya ve resetlerken açılmamaya başladı. Açılmadığı zamanlarda anakart debug ışığı turuncu bir şekilde devamlı olarak yanıyor. Ne tuhaftır bazen sadece kasayı kapatıp açmam...
  2. Arrokoth_Buie

QUADRO-H61-L3Y driver bulamıyorum

Merhaba arkadaşlar sistem güncellediğim için eski sistemi de TV'ye bağlayıp akıllı TV misali kullanmaya karar verdim. Temizledim, format atıp windows 8.1 kurdum fakat anakart driverlerini bir türlü bulamadım. QUADRO-H61-L3Y model bir anakart mevcut, revizyon numarasını bilmiyorum. Anakart...
  3. Arrokoth_Buie

Sadece tek bir fan ne değiştirebilir (Sonuç)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce ekran kartının tüm bakımlarını yapmış olmama rağmen çok ısınmasından şikayetçiydim, bir kaç kişinin ilgisi ve bir kaç youtube videosu sonucu sorunun kasadan kaynaklandığı sonucuna varmıştık, evet öyleymiş. Bugün Arctic F14 PWM PST fan aldım ve kasada...
  4. Arrokoth_Buie

Custom GPU Block yapmak

Merhaba arkadaşlar aslında her şey başlıkta belirtildiği gibi. Bir Gamerock RTX 3080 O.C. modeline sahibim ve internette bulabildiğim tek waterblock'da ''out of stock'' durumunda. Bende kendi waterblock umu kendim yapabileceğimi düşündüm. Bir arkadaşımın CNC makinası var, modelleme bilgim en...
  5. Arrokoth_Buie

Çözüldü✓ RTX 3080 değerler iyi mi?

NETİCE: Kasada ekran kartının arka konumunda kalan rezervuar fanlarını içeri hava alacak (işlemci sıcaklığını kasaya vermiş oluyoruz ekran kartı ile aralarında yaklaşık 20cm var) şekilde yapmam durumunda dahi ekran kartı sıcaklığım 6-7 derece artıyor. Yani kasa sıcak havayı tahliye etmekte epey...
  6. Arrokoth_Buie

Çözüldü✓ Gigabyte A620I AX (rev. 1.0) - Biosta PBO yok

Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 7600 işlemcime undervolt yapmak istiyorum fakar Gigabyte A620I AX anakartımın bios'unda AMD Overclocking sekmesi olmasına rağmen precision boost overclock yok. Easy modda ise voltaj seçenekleri kapalı görünüyor nasıl yapabilirim?
  7. Arrokoth_Buie

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 - MSİ MAG Coreliquid P240

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce topladığım sistemde Ryzen 5 7600 işlemci, MSİ MAG Coreliquid P240 soğutucu ve ROG Z11 kasa ile birlikte OCCT Testinde 15 dk sonun max 76 ort 74 derece sıcaklıklar alıyorum. Thermal Grizzyl termal macun ile montaj yaptım fakat bu sıcaklıklar biraz fazla...
  8. Arrokoth_Buie

Çözüldü✓ Palit Gamerock RTX 3080 85 derece

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce bir sistem topladım. Sistemde ekran kartı hariç tüm bileşenleri 0 aldım fakat ekran kartım her nasılsa yük altında 82-85 derece arasında çalışıyordu. MSİ Afterburner üzerinden bir nebze undervolt yaparak 74-77 arasına sabitlemeyi başardım fakat yine de...
Geri