Arama sonuçları: *

• Users: asafiso
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. asafiso

Kayıtsız telefon 4ay sürenin başladığı nasıl anlaşılır

arkadaşlar 2026nın ilk 4 ayını boş geçirmek istiyordum ama simi yeni yıla girmeden çıkarmak aklıma gelmedi sizce şimdi çıkarsam geç olmuş olur mu sim çıkarırsam da o kayıtlı sürenin başlayıp başlamadığını öğrenebilir miyim
  2. asafiso

Yardım Ev interneti sinyalini güçlendirmek için tavsiye

Merhabalar ben kablonet'ten 1000mbps ev interneti kullanıyorum , benim odam dubleks evin üst katında Bilgisayarda ethernet yoluyla interneti kullanıyorum ama telefonum için modemin sinyal gücü yetersiz kalıyor, Aynı durumda alt kattakiler için de 2.4ghz in sinyal gücü iyi olsa bile internet...
  3. asafiso

Arkadaşlar ram önerisi pls

ddr5 güzel bi rame ihtiyacım var şuanki 16gb 5200mhz ram yetmiyor . En az 32gb ram lazım iki tane slotum var . Mümkünse mhz değerleri de en az 6000 olmasını istiyorum. Uygunluğuna göre 48 gb rame de okeyim. Rgb olup olmaması farketmez . Kaliteli bütçe dostu güzel bi ram önerirseniz sevinirim
  4. asafiso

Iphone almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Merhabalar arkadaşlar kendime yurtdışından bir iphone almak istiyorum. En başlarda aklımda iphone 15 pro max 256gb modelini dubaiden almak vardı ve fiziksel çift sim olan versiyonu 45 küsür bine geliyordu. Bi akrabamızın yurtdışından iphone getirdiğini öğrendik ve ondan 41k ya ablam için iphone...
  5. asafiso

Hangi vesayı almalı?

Arkadaşlar elimde 32 inç ve 24 inç monitör var , ikisi de vesa destekliyor . Sizce bunlar için ayrı vesa mı almalıyım yoksa ikisi beraber mi almalıyım? Ben ikili modeller baktım ve benim bildiğim kadarıyla "north bayou" markası en önde gelen markalardan ama fiyat da ona göre. Baktığım diğer...
  6. asafiso

10k oyuncu koltuğu önerisi pls

olabildiğince 10k civarına çıkmamak istiyorum ama aynı zamanda beni uzun süre götürecek rahat ve kullanışlı bişey arayışındayım. Kendi araştırdığım kadarıyla en çok hawk future serisi öneriliyor ama ben yine de sorayım dedim belki başka modeller vardır daha uyguna bulabileceğim. Tavsiyelerinizi...
  7. asafiso

amazon delux m800ultra değişim yapar mı

amazon üzerinden "delux eu" satıcısından delux m800ultra aldım bugün geldi , sağ tıktan ses farklı çıkıyor ve sanki bişeye takılıyormuş gibi hissettiriyor bir daha vergisini ödemeden değişim yaparlar mı sizce mi?
  8. asafiso

giriş seviye kulaklık önerisi ve gamenote H2002P

çok bütçe ayırmak istemiyorum max 1000-1200 tllik önerileriniz varsa açığım , bu bütçede en uygun seçenek gamenote h2002p herhalde yine de farklı öneriler de almak isterim. Bu arada usb girişli öenirlerde bulunursanız sevinirim jak hoşuma gitmiyor...
  9. asafiso

ssd kingston vs samsung

ikisinin de okuma değerleri aynı yazma değerlerinde ise samsung 5100 mb kingston 6000 mb , samsung ismi olduğundan biraz daha güven veriyor ama sırf marka ismi için 900 mblik farktan vazgeçilir mi ve sizin de bildiğiniz başka farkları var mı , sizce hangisini almalıyım...
  10. asafiso

m800ultra amazon satıcı

delux m800 ultra modelini alacaktım tam şimdi , amazonda "delux eu" satıcısı gözüküyordu sepete ekleyip ödeme işlemi yapacağım sırada satıcının ismi çince tuhaf bişey oldu güvenemedim alan herkes ordan mı aldı güvenebilir miyim bir de mouse hakkında bi eleştiriniz veya öneriniz var mıdır? bu...
  11. asafiso

Bilgisayar mikrofon ses gitmiyor

tam olarak 2 aydır elimde bulunan sistemimde ilk gününden beri mikrofon kullanamıyorum farklı kulaklıklarla farklı jak girişlerini denedim , bluetooth kulaklık ile denedim hiçbir türlü mikrofondan ses gitmedi. usb portuyla deneyemedim çünkü elimde öyle bi kulaklık yok . internette gördüğüm tüm...
  12. asafiso

2k 165hz monitör için display port önerisi

galiba elimdeki display port kablosunu bozdum yenisini alcam pahalı olmayan aynı zamanda kaliteli bişeyler önerebilirseniz sevinirim
  13. asafiso

samsung odyssey g5 overclock

arkadaşlar bu monitörü aldım tüm mağazalarda 165hz yazıyor kendi menüsünden max 144hz ayarlanıyor başka konulardan öğrendim ki oc açmak gerekiyormuş ama o da monitörün menüsünde yok nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinrim bir de oc yapmak zararlı mıdır...
  14. asafiso

çok acil monitör tavsiyesi plsss

beyler monitör almak için son 1 saat kaldı aklımda bunlar var sizce hangisini almalıyım. öncelikle şuanki durumda 24 inç monitör kullanıyorum dik oturuşta 60 65 cm gibi bir mesafeyle kullanıyorum , oyun konusunda ise fps oyunları neredeyse oynamıyorum gibi genelde arkama yaslanmalı daha chill...
  15. asafiso

acer laptop alınır mı?

kuzenim bu laptopu almak istiyor ben acerin kötü ve güvenilmez olduğunu biliyorum ve ona da söylüyorum ama onda ilk laptopunun acer olmasından kaynaklı markaya bağlılığı var . sizce bu laptop alınır mı ya da daha iyisini göstermek adına başka bi seçenek var mıdır bu fiyat bandında 1711804141...
  16. asafiso

hangi monitör alınmalı 32" 2k curved 165hz

2k curved 165hz monitör almayı düşünüyorum şuan aklımda bu iki model var sizce hangisini almalıyım? https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-g32qc-a-31-5-2560x1440-165hz-1ms-hdmi-dp-hdr-400-led-fiyati,1703935810.html...
  17. asafiso

rgb fan kontrol etme

kasamdaki fanları bilgisayardan aura sync ile kontrol etmek istiyorum ama mevcut durumda sadece kasadaki düğme ile değiştirebiliyorum. Fanlarım argb ve b650m k modelindeki anakartım da destekliyor diye biliyorum . aşağıdaki fotoğraflarda gördüğünüz kablolar var bunları nereye takmam lazım...
  18. asafiso

klavye tavsiyesi lütfen

acil klavye almam lazım numpadli ve türkçe harfli klavye istiyorum. şuanlık aklımda bunlar var sizce hangisi daha iyi . başka tavsiyeleriniz var açığım teşekkürler https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-surara-k582r-rgb-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,245946263.html...
  19. asafiso

klavye tavsiyesi pls

acil klavye almam lazım numpadli ve türkçe harfli klavye istiyorum. şuanlık aklımda bunlar var sizce hangisi daha iyi . başka tavsiyeleriniz var açığım teşekkürler https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-surara-k582r-rgb-red-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,245946263.html...
  20. asafiso

Blueforce klavye alınır mı

numpadli ve türkçe harfli klavye istiyorum ama türkçe harf işi çoğu kaliteli klavyede yok o yüzden böyle bir klavyeye yöneldim. sizce bu marka kaliteli mi alınır mı , başka tavsiyeleriniz varsa açığım...
Geri