Arama sonuçları: *

1. kokorecicinolurum

4000-5000 TL mouse önerisi

Selamlar. Elimin uzunluğu 18.5 cm. Tutuşum relaxed claw olarak geçiyor. Şimdiden teşekkürler.
  2. kokorecicinolurum

9700x - 6000mhz cl30 ram vs 7800x3d - 6000mhz cl36 ram

Arkadaşlar merhaba. Yakında arkadaşıma bilgisayar toplayacağız. Malum biliyorsunuz ram fiyatları uçtu gidiyor. 5070Ti ile kombo yapacağız. CL30 ramler 30000Tl olmuş, 9700x de 13000TL. CL36 ramler 24-25000TL , 7800x3d 15000TL. İkinci seçenek daha ucuza denk geliyor. Yabancı sitelerde vs...
  3. kokorecicinolurum

Colorful vs Gigabyte Eagle 5070Ti

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DTGPPVVT?tag=akakceprime-21&th=1...
  4. kokorecicinolurum

Ekran kartı PCI Express soketinde deforme.

Merhaba bilgisayarımın ekran kartını teknik sorunlar yüzünden 2-3 defa tak çıkar yapmak durumunda kaldım. Ekran kartımın pci soketinde resimde gördüğünüz kadar bi aşınma olmuş. Bu aşınma ekran kartı için bir sorun teşkil eder mi acaba ?
  5. kokorecicinolurum

MSI Mag Pano 100r PZ Black fan önerisi

Merhaba, kasamın alt tarafı için 3 tane fan alacağım. Bu kasanın fanları satılmıyor. Kasayla uyumlu, hava akışı iyi bir fan önerisinde bulunursanız sevinirim.
  6. kokorecicinolurum

Kasa altına fan almalı mıyım ?

Selamlar. Yazın bir sistem topladım. Sıcaklıklar ekteki gibi. İşlemci sıcaklığım iyi gözüküyor. Fakat ekran kartı sıcaklığından memnun değilim. Resimde 66 yazıyor fakat testin ilerleyen süreçlerinde 70 lere dayandı. Biliyorum hiç tehlikeli sıcaklıklar değil ama ben bu konuda biraz takıntılıyım...
  7. kokorecicinolurum

Ryzen 7 9700X ve Arctic Liquid Freezer II 360mm

Merhaba. Inventustan Arctic Liquid Freezer II 360mm aldım. 9700X işlemciyle 1 haftadır kullanmaya çalışıyorum. İşlemci 105w modunda boşta 50 derecede çalışıyor, stres testine soktuğumda aniden 95 dereceye çıkıp sabitliyor. 2k da oynamama rağmen oyunlarda işlemci 70 dereceleri geçiyor. Termal...
  8. kokorecicinolurum

MSI mag 100r pz hava akışı nasıldır ?

Toplayacağım sistemde kasada kararsız kaldım. Normalde mesh olduğu için corsair frame 4000d rs adlı modeli tercih edecektim fakat yorumlarında kasada toz filtresi, egzoz fanı vs. olmadığını gördüm. İkincil olarak Msi mag 100r pz kasayı tercih etmek istiyorum fakat akvaryum tarzı olduğu için hava...
  9. kokorecicinolurum

Sinerjiden bilgisayar parçası alınır mı ?

Arkadaşlar sistem toplayacağım ve seçtiğim parçalara baktığımda çoğu parça sinerjiden seçilmiş. Hatta en önemli parça ekran kartı bile Sinerjiden. Geçen sene bir skandal olmuştu bu mağaza ile ilgili. Hala devam ediyor mu böyle şeyler? Bu kadar para verdikten sonra rezil olmak istemiyorum...
  10. kokorecicinolurum

Aorus B850M Elite vs Gigabyte B850 Gaming X

Merhaba bu hafta içinde sistem toplamayı düşünüyorum. Kasa olarak ATX anakart destekli Corsair Frame 4000D Rs kullanacağım. Bu iki anakarttan hangisini kullanmam daha mantıklı olur? mATX anakart, ATX destekli kasada çok sırıtır mı? Gönlüm Aorus’tan yana fakat mATX anakart olması bu sebepten...
  11. kokorecicinolurum

Bu anakartlardan hangisini almam daha mantıklı ?

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b850-aorus-elite-wifi7-amd-b850-soket-am5-ddr5-8200mhz-oc-m-2-anakart.html https://amzn.eu/d/ikGr8Ji https://amzn.eu/d/4TWjL2l Merhaba. Nasipse 1-2 haftaya sistem toplayacağım. İşlemci 9700X, GPU 5070Ti olacak. Bu üç anakarttan hangisini almak daha...
  12. kokorecicinolurum

Enermax Psu alınır mı ?

Merhaba nasip olursa 1 ay içerisinde 5070ti li bir sistem toplayacağım. Biliyorum 850w psu yetiyor fakat daha düşük miktar paraya enermaxın 1200w psu’su alınabiliyor. Daha uzun ömürlü olacağı açısından kafamı çeldi. Model olarak bu psu nasıldır. İyi değilse thermaltake’in 850w psu’sunu alacağım...
  13. kokorecicinolurum

Dell Alienware monitör ışık sızması

Arkadaşlar merhaba. Kendime alienware in 2k 280hz monitörünü aldım. Sanırım ışık sızması var monitörde. Sizin yorumunuz nedir, ne yapmam gerekir ?
  14. kokorecicinolurum

Yine Geforce Now, yine rezillik :D

Merhabalar. Yeni videosu çekildi ama ben yine de bu rezilliği tekrar buraya atmak istedim. Game+'ın rezil rüsva hizmetini bugün deneyimledim. Starfield gibi optimizasyon özürlüsü bir oyuna 1060 vermesi yetmezmiş gibi bir de bu kartla low ayarlarda 20 fps alıyorum. Evet yanlış görmediniz 20 :D Bu...
  15. kokorecicinolurum

M100r PZ ve Arctic Liquid Freezer II

Merhaba. Sistem toplama düşüncem var. Bu kasayı kullanacağım. İşlemci için de 360mm arctic liquid freezer 2 kullanacağım. Bu soğutucuyu kasanın üst kısmına takınca anakarta değer mi ? Çünkü radyatörü kalın bir soğutma. Sığmazsa onun yerine hangi 360mm soğutucuyu önerirsiniz ? (Işlemci 7800x3d)
  16. kokorecicinolurum

Maksimum 800TL mouse önerisi

Bütçem tam olarak 800TL. Ben çok bir model bulamadım. Rival 3 var, yorumları çok dalgalı o yüzden bilemedim.
  17. kokorecicinolurum

Msi Mag Coreliquid 360R V2 modeli seçilir mi ?

Merhaba alacağım sistemde mecburi sıvı soğutma seçmek gerekiyor. Baktığımda en mantıklı seçenek bu gözüktü. Onun yerine bu listeden seçilecek mantıklı bir şey var mı ?
  18. kokorecicinolurum

DeepCool CH560'ın içine H150 sıvı soğutma sığar mı ?

Merhaba. Bu kasa ve sıvı soğutmayı alacağım. Radyatörü kasanın içine sığar mı acaba?
  19. kokorecicinolurum

ATX kasada mATX anakart nasıl durur?

Arkadaşlar sistem toplayacağım. Deepcoolun CH560 model kasasını alacağım. Anakart olarak da bu anakartı düşünüyorum. Biraz görüntüye önem veren birisiyim. Nasıl durur sizce ...
  20. kokorecicinolurum

Corsair Vengeance vs Gskill Trident Z5

Herkese merhaba.Temmuz gibi bilgisayar toplayacağım nasip olursa. Şimdiden parçalarını belirlemeye başladım. Bu iki ram arasında kaldım. Hangisi daha iyidir bunlardan, değer olarak da bir farkları yok.
Geri