- Reaksiyon skoru
- 33
Arkadaşlar sistem toplayacağım. Deepcoolun CH560 model kasasını alacağım. Anakart olarak da bu anakartı düşünüyorum. Biraz görüntüye önem veren birisiyim. Nasıl durur sizce ?
Ürün güzel ben de görüntü takıntılı bir insanım o yüzden atx beyaz sistem daha hoş durur diye dusunuyorum ya da goz aliskanligi tamamenArkadaşlar sistem toplayacağım. Deepcoolun CH560 model kasasını alacağım. Anakart olarak da bu anakartı düşünüyorum. Biraz görüntüye önem veren birisiyim. Nasıl durur sizce ?
Beyaz değil de daha çok aliminyum rengi gibi duruyor, o beni rahatsiz etmezdi ama kucuk olmasi iyi durmaz gibi :/Ürün güzel ben de görüntü takıntılı bir insanım o yüzden atx beyaz sistem daha hoş durur diye dusunuyorum ya da goz aliskanligi tamamen
B650 livemixer var atx bundan iyidirArkadaşlar sistem toplayacağım. Deepcoolun CH560 model kasasını alacağım. Anakart olarak da bu anakartı düşünüyorum. Biraz görüntüye önem veren birisiyim. Nasıl durur sizce ?
Wifili anakart lazımB650 livemixer var atx bundan iyidir
Hocam almışken düz gaming plus alıcam gibi. İndirim kovalıyacağım birazMSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Beyaz da gayet güzel duruyor hocam,ATXArkadaşlar sistem toplayacağım. Deepcoolun CH560 model kasasını alacağım. Anakart olarak da bu anakartı düşünüyorum. Biraz görüntüye önem veren birisiyim. Nasıl durur sizce ?
Ben S taraftariyim ama sen bilirsin tabiHocam almışken düz gaming plus alıcam gibi. İndirim kovalıyacağım biraz
Bu arkadasinki de cok guzelBeyaz da gayet güzel duruyor hocam,ATX
B650gaming plus wifi varWifili anakart lazım