Arama sonuçları: *

1. A

Ekran Kartı İade Sorunu ve Yasal İşlem Tehdidi

Sahibinden param güvende ile ekran kartı aldım. Bozuktu iade verdim ama adam ekran kartını ben bozmusum gibi yasal işlem başlattığını soyluyor sahibinden hesabımda bloke olmuş ne yapacağım kimlik dogrulama yapamıyorum yaşım 18den küçük. Bana bildirim gelmedi yasal işlem başlattığına dair ne...
  2. A

Bu kartı alacağım ne düşünüyorsunuz?

Sahibinden ile uğraşmak istemiyorum elden bir Sapphire pulse rx570 4gb itx alacağım kasamda itx daha iyi olur diye düşünüyorum. Şöyle bir şey var kartın fanı değişmiş gigabyte diye bir markayla. Sizce bu sorun olurmu? Bana furmark testi atacak değerler ne durumda olmalı ona göre alacagım
  3. A

Kart aşırı ısınıyor neden olabilir?

Asus rx570 oc ekran kartı var. Kart furmarkta 2dakika sonra goruntu vermeyi kesip sadece en yüksek yükte fan çalıştırmaya başlıyor. Bir fanının vidaları yok ve sürtüyor ama dönüyor zaten aşırı ses yapıyor. Yani 61 fps veriyor bu iyi bir değer ama soğutmuyor bir türlü normal yükte kapanmıyor ama...
  4. A

Bu kartım iade edilir değil mi?

Sahibindenden ikinci el param güvende ile ekran kartı aldım. Bana sorunsuz dedi kart elime geldi. Bir fanı sorunluydu vidaları yoktu ve kart furmarkta 2 dakikada dayanamayıp kapanıyordu. Ben iadeyi verdim ama adamın ne tip biri olduğu belli. Bir şekilde İade iptal olma gibi bir ihtimal varmı...
  5. A

Sapphire Pulse itx rx570 alınır mı?

Bütçeyi boşverin. Bu kartın diğer rx570lerle farkı olur mu? Alınır mı? Sadece diğer rx570lere göre kıyaslarsak asus,msi gibi. Ben performans farkı olacağını sanmıyorum çünkü.
  6. A

Rx570 kartımın sorunu ne?

Kart bir fanı hafif sürtüyor ama dönüyor onu belirtmeliyim. Furmark testine girdiğim anda 1 dakika icinde 75 dereceye geliyor, ekran kapanıyor ve fan aşırı sesli çalışmaya başlıyor. Bu durum neyden kaynaklı olabilir?
  7. A

3100 TL'ye hem asus rog rx570 aldım hemde thermaltake litepower 600w aldım nasıl

ikinci el 3100 TL'ye hem asus rog rx570 aldım hemde thermaltake litepower 600w aldım ne düşünüyorsunuz
  8. A

Bu mouse iyi mi? bakarmısınız

mouse 800 liraya aldım havit ms975wb ne düşünüyorsunuz sizce iyi mi? henuz kargoda bilmiyorum nasıl oldugunu valorant gibi fps oyunları oynuyorum 800dpi da kullanacagım her hareketi sağlarmı sensörü bildigim kadar paw3335 kopyası https://ty.gl/gcrepkfe4ifmt
  9. A

Bu sistemi almak mantıklımı?

normalde trendyol pclerine asla bulasmam ama 10 bin butcem vardı monitor dahil. kendim toplasam bile monitor dahilinde 10kya daha iyi bir sistem bulabilecegimi dusunmuyorum sizce hatamı yaptım sistem bu incelerseniz sevinirim https://ty.gl/229hjbz1wavs4
  10. A

Boy uzamam durmuş olabilirmi?

16 yasındayım 1bucuk senedir 1cm bile boy atmadım degerlerim falan duzgun kan tahlili yaptırdım ustune sol bilegime bakıldı atıcaksın dendi ama ustunden 1 sene gecti hala tık yok sizce durdumu yoksa 18-19a kadar atarmıyım babam 1.78 annem 1.55
  11. A

Trafik cezası ilerde mesleğimi etkilermi?

15 yaşındayım bugün ehliyetsiz olduğum için trafik cezası yedim. İlerde meslek sahibi olurken sorun yaratır mı ne gibi sorunlarla karşilaşabilirim?
Geri