Trafik cezası ilerde mesleğimi etkilermi?

Reaksiyon skoru
10
15 yaşındayım bugün ehliyetsiz olduğum için trafik cezası yedim. İlerde meslek sahibi olurken sorun yaratır mı ne gibi sorunlarla karşilaşabilirim?

Siciline işlediği için yaratır büyük ihtimal hız cezası gibi bir şey olsa önemsemezler ama ehliyetsiz araç kullanmışsın

Geçmiş olsun ne kadar yazdılar acaba ceza

Geçmiş olsun ne kadar yazdılar acaba ceza
Bana 12997 TL yazdılar galiba babama da o civarda yazıldı 26 bin çok rahat diyebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siciline işlediği için yaratır büyük ihtimal hız cezası gibi bir şey olsa önemsemezler ama ehliyetsiz araç kullanmışsın
Müdüre sorduğumda olmaz dedi umarım haksizsindir içimi çok yiyor bu konu okul 1. Siyim hedeflerim büyük

Kusura bakma da hak etmişsin.

Kusura bakma da hak etmişsin.
Hak etmesine ettik te mesleğimi etkileyecek kadar da değildir herhalde çok şükür kendimi terbiyeli ve ahlaklı bir çocuk olarak görüyorum kimseye zararım yok. Eğer bu mesleğimi etkilerse çok saçma olur korkum bu

1713207253340.png

15 yaşındayım bugün ehliyetsiz olduğum için trafik cezası yedim. İlerde meslek sahibi olurken sorun yaratır mı ne gibi sorunlarla karşilaşabilirim?

Herhangi bir sıkıntı olmaz kamu sektöründe hiç bir şekilde de etkilemez düşünüp kaygılanacak bir durumun yok derslerine çalışmaya devam et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,196
Üyeler
198,261
Son üye
Ali Çınarw2

Geri