ahmetxmorgan
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
15 yaşındayım bugün ehliyetsiz olduğum için trafik cezası yedim. İlerde meslek sahibi olurken sorun yaratır mı ne gibi sorunlarla karşilaşabilirim?
Benim arkadaş geçen ehliyetsizlik + egzozdan yedi 20 bin TL.Geçmiş olsun ne kadar yazdılar acaba ceza
Bana 12997 TL yazdılar galiba babama da o civarda yazıldı 26 bin çok rahat diyebilirimGeçmiş olsun ne kadar yazdılar acaba ceza
Müdüre sorduğumda olmaz dedi umarım haksizsindir içimi çok yiyor bu konu okul 1. Siyim hedeflerim büyükSiciline işlediği için yaratır büyük ihtimal hız cezası gibi bir şey olsa önemsemezler ama ehliyetsiz araç kullanmışsın
Hak etmesine ettik te mesleğimi etkileyecek kadar da değildir herhalde çok şükür kendimi terbiyeli ve ahlaklı bir çocuk olarak görüyorum kimseye zararım yok. Eğer bu mesleğimi etkilerse çok saçma olur korkum buKusura bakma da hak etmişsin.
15 yaşındayım bugün ehliyetsiz olduğum için trafik cezası yedim. İlerde meslek sahibi olurken sorun yaratır mı ne gibi sorunlarla karşilaşabilirim?
heisenberg içimi çok rahatlattı bu teşekkürler sinirden adam akıllı araştırmadım googlede