Anestezinin sigaraya etkisi var mı ?

Evet bana da aynısı dendi hocam bende sonradan oluşan çarpıntı ve aralıklarla oluşan aritmi vardı ve kardiyoloji bir şey bulamıyordu çok iyi bir kbb buldum ve sen iyi zamanda gelmişsin dedi bu kadar sık enfeksiyon geçirmenin etkisiymiş ki bir ilerisi zaten kalp kası iltihabıymış. Ayrıca benim hasta olunca deli gibi belim ağrırdı onu da söyledim enfeksiyon ileriki süreçlerde romatizmal rahatsızlıklara da sebebiyet veriyormuş ki doktor dedi Allahtan fıtığa falan gitmemiş dedi valla benim gibi sürekli hasta olan varsa korkmayın yaptırın ve ***** saçma insanların laflarını dinlemeyin doktordan iyi bilemez kimse. Bakalım yarın sabah kurtulacağım Allah'ın izniyle.
İnşallah hocam dediğim gibi soğuk tüketin ilk haftalar sıvı harici bir şey tüketmeyin

Arkadaşlar ameliyatım saat 10 gibi bitti ve şuan hastanedeyim. Ameliyattan ilk çıkınca aşırı acıyordu ve midem bulanıyordu ben ameliyathanede direk uyanmışım ameliyat bitince. Doktor da geldi özellikle hapşırmamaya çalış ve kesinlikle öksürme dedi bakalım ağrı kesici iyi geldi şimdi ilk ayranımı içtim ama kesinlikle konuşamıyorum yani onu söyleyeyim. Bakalım ileriki süreç nasıl olacak.

Arkadaşlar ameliyatım saat 10 gibi bitti ve şuan hastanedeyim. Ameliyattan ilk çıkınca aşırı acıyordu ve midem bulanıyordu ben ameliyathanede direk uyanmışım ameliyat bitince. Doktor da geldi özellikle hapşırmamaya çalış ve kesinlikle öksürme dedi bakalım ağrı kesici iyi geldi şimdi ilk ayranımı içtim ama kesinlikle konuşamıyorum yani onu söyleyeyim. Bakalım ileriki süreç nasıl olacak.
normaldir hocam aynen hapşırma öksürme inanılmaz bir acı yaşarsın büyük ihtimal soğuk tüket geçmiş olsun sakın katı tüketme hocam bu arada

Senin reseptörler hissizlesmistir muhtemelen doktora içmiyorum dersen ona göre düşük doz narkoz yapar acıdan yerinden fırlarsın

Senin reseptörler hissizlesmistir muhtemelen doktora içmiyorum dersen ona göre düşük doz narkoz yapar acıdan yerinden fırlarsın
Girdim çıktım her şeyi açıkladım ya zaten. 10 dan geriye sayıcaksın dediler ama anestezi doktoru bir çaktı anesteziyi. Saydım mı saymadım mı onu bile hatırlamıyorum işte ameliyattan sonra yüksek dozda antibiyotik ve ağrı kesici verdiler en son ağrı kesiciyi de 20 dakika önce oldum bir de gece olacakmış bakalım ayrana dondurmaya abanıyorum ama ağrı kesiciye rağmen hala sancılı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,018
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri