Arama sonuçları: *

• Users: sinan1261
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Dying Light 2 olay görüntüleyici hatasının sebebi nedir?

Dying Light 2 oyunum geçen gün iki kere crashledi crashin birinde olay görüntüleyicisinde hata olarak gözüküyordu. ChatGPT'ye sorduğumda ekran kartı driverı ile ilgili olduğunu söyledi fakat emin olamadım.
  2. S

Valorant hata vermeden oyundan atıyor

Bu hata iki gündür var oyunu çarşamba günü yükledim sonra tekrar sil yükle yaptım değişmedi diğer oyunlarda sorun yok sadece valorantta oluyor .5 10 dakika oynadıktan sonra oyundan atıyor. Riota bir gün önce ticket atmama rağmen dönüş yapmadılar . Herhangi bir çözüm yolu bilen var mı ?. Sistem...
  3. S

1080p 144hz üstü monitör önerisi

24 inç ve mümkünse pivotlu , hoparlörlü 1080p en az 144 hz olacak şekilde monitöre ihtiyacım var önerileriniz neler?
  4. S

Windows 11 update yapılmıyor

Bugün PCyi açtım ve microsoft store xboxu güncellemek için girdim fakat bana bizden kaynaklı bir sorun oluştur diyordu. Bir kaç bir şey denedim ama sorunu çözemedim ardından windows update yapmatı denedim fakat o da olmadı hata verdi çözüm format mı başka çözüm yolu var mı ?
  5. S

Ağ kullanımı yüzde 20 -25 i geçmiyo

eski evde bmyle bir sorun yoktu steamden oyun indiriken hız testi falan yaparken yüzde 20 25i geçmiyo bi kaç ayar yaptım regeditten falan ama düzelmedi neden oluyor acaba modemle ilgili falan mı yoksa pcyle mi ilgili
  6. S

Hawk future mı Exvega andromeda mı ?

Hawk future ile exvega andromeda arasında kaldım , hangisi daha rahattır ve daha uzun süre götürür ? Exveganın vade farksız taksit yapması nedeniyle biraz daha oraya yatkınım fakat çok kararsız kaldım
  7. S

Türknet binaya gigafiber getirir mi ?

Mahallemdeki çoğu apartmana GigaFiber altyapısı geliyor, hatta 45 50 yıllık bir binaya bile GigaFiber altyapısı geliyor, altyapı gelen binalara genelde bu binada 1000 Mbps internet var diyen kutu koyuyorlar. Bizim binaya koymamışlar sizce koyarlar mı? Ya da ne zaman koyarlar? Bir de internetteki...
  8. S

Yardım 7600X sıcaklıklar normal mi?

Arkadaşlar MSI b650P wifi anakartım ve Thermaltake water 3.0 360 sıvı soğutmam var . Kaç tane video izledim ama sıcaklıklarım normal mi değil mi anlayamadım . Sinirim bozuldu artık. Stok ayarlarda cinebench testinde 93 derecelere kadar çıkıyor , kasam yerde ve ev baya sıcak. Endişelenmem gereken...
  9. S

Series X Almalı Mıyım ?

Arkadaşlar merhaba yurtdışından series x getirtmeyi düşünüyordum fakat bu forumda açılan diğer bir konu biraz aklımı çeldi. Gamepassim var fakat televizyonda 4k şekilde oynamak istediğim için konsol almak istedim. Ayrıca R5 7600X 4060TI'lı bir bilgisayarım da var . Ne yapacağım bilmiyorum ...
  10. S

Çözüldü✓ PC bazen geç açılıyor

Merhaba PC normalde 10 15 saniyede açılıyor ama geçen gün açılması 1 dakika civarı sürdü bu sırada anakartta sarı ve kırmızı ışık yanıyordu. Bugün de aynısını yaşadım açılması yaklaşık 1 dakika sürdü. Açıldıktan sonra tekrar kapatıp açtığımda normal sürede açıldı. Bu endişelenmem gereken bir şey mi?
  11. S

Steam yaz indirimden hikayeli veya başka tarz oyun önerisi

Elden Ring alacağım. Anomally Agent aldım. Başka ne alabilirim? Hikayeli tercihidimdir ama her türlü oyun önerebilirsiniz .
  12. S

Çözüldü✓ Kasanın kapağı tam kapanmıyor

Merhabalar Cooler Master TD500 v2 marka kasam var . Kasanın yan kapağını bir tane kabloyu takmak için açtım ama düzgün kapatamadım kablolarla biraz uğraşmayı denedim ama olmadı . Sorun çıkarcağını düşünmüyorum ama kötü duruyor ne yapabilirim ?
  13. S

Çözüldü✓ Thermaltake sıvı soğutmada RGB ayarlayamıyorum

Merhaba https://tr.thermaltake.com/water-3-0-360-argb-sync.html bu model sıvı soğutmamım ışıklarını değiştiremiyorum MSI anakartım var . MSI'ın uygulamasında ışıklandırma kısmında sıvı soğutma fanlarını göremiyorum. Galiba bir kablo falan takmam gerek ama hangi kabloyu nereye takıcağımı...
  14. S

Çözüldü✓ R5 7600x Undervolt nasıl yaparım ?

Arkadaşlar merhaba geçenlerde internetten yardım alarak undervolt yapmayı denedim BIOS'tan curve optimizer'ı ilk başta 30 yaptım ve AIDA64 le kararlılık testi yaptım sistem kendini yeniden başlattı. 25 le yapınca aynı sonucu verdi ben de bir şey olur diye korktum ve bios ayarlarını sıfırladım...
  15. S

Display port ile biosa giremiyorum

Merhabalar hdmi kablosu ile biosa girebiliyorum ve hdmi kablosuyla sistemi açarken ekrana MSI yazısı falan geliyor. Ama display port ile biosa giremiyorum yazı da yazmıyor . Bios güncel.
  16. S

Kingston KC3000 SSD alınır mı?

https://www.incehesap.com/kingston-kc3000-skc3000s-1024g-1tb-7000-6000mb-s-pcie-nvme-m-2-ssd-disk-fiyati-65765/ Bu SSD alınır mı ? Bu SSD ile sistemin ortalama kaç saniyede açılır?
  17. S

Çözüldü✓ Corsair HS80 USB kulaklıkta RGB problemi

Merhaba arkadaşlar elimde Corsair HS80 var . iCUE programı üzerinden ışığı değiştirmeme rağmen kırmızı renkte yanıyor. Bir kere değişterebildim sonra PC'yi kapatıp açınca tekrardan kırmızı oldu . Uygulama güncel.
  18. S

Format sonrası pc daha yavaş açılıyor

Merhaba arkadaşlar daha yeni format attım aam PC'nin açılması 30 saniyeyi buluyor formattan önce en geç 15 saniye de açılıyordu. XMP açık.
  19. S

Çözüldü✓ PC'nin kapanması uzun sürüyor

Merhabalar PC'yi windows üzerinden kapatıyorum ve monitör kapandıktan sonra kasa 30-60 saniye daha çalışıyor hatta bazen daha uzun sürebiliyor . Bu normal bir şey mi yoksa donanımsal ya da yazılımsal bir hata mı ?
Geri