R5-7600X işlemcim var ve xigmatek pano s kasa kullanıyorum kasamın hava akışı gayet normal ama soğutucum çok kötü işlemci %50 kullanımda 70-75 derecelere çıkıyor bana çok iyi bir kule tipi soğutucu lazım. Önerilere açığım
Arkadaşlar 5070 kullanan arkadaşlar gta5 legacy de ultra ayarlar msaa kapalı kaç fps aldığını söyliyebilirimi.Bende fps 180-120 arası değişiyor yağmurlu havada ama gpu kullanımı 50 üzerine çıkmıyor
Kasperskyi silmek için kullancağım baştan kuracağım çünkü kasperskyi ancak kavremvr.exe yi açınca uygulama seçme kısmında birçok uygulama var kendi uygulamamı buldum ancak mr20 felan yazıyor yanında onlar nedir ve hangisini seçeceğim bilmiyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Ben 2 ay önce kasayı alırken parça seçimini güzel yaptım ama bütçeden dolayı pek iyi bir soğutma seçemedim seçtiğim soğutma rampagein kule tipi bir soğutmasıydı bana işlemciyi iyi soğutacak bir sıvı soğutma lazım işlemcii;7600X
Beyler görev yöneticisi oyundayken yüzde 10 ekran kartı kullanıyor gözüküyor bu nasıl olabilir yada nasıl çözerim alt-r 97 diyor o yüzde 15- 20 gösteriyor 97 olduğunu biliyorum ama neden görev yöneticisi 15-20 gösteriyor
Kaspersky Standart kullanıyorum ve son 1 haftadır yüzde 4 civarı gpu kullanıyor önceden kullanıyormuydu hiç dikkat etmedim,kapatınca gidiyor kullanım ama açıkken yüzde 4.4 kullanıyor bu bir sorun teşkil eder mi? yada nasıl çözerim sil yükle yapmayı denedim.Performansa etki eder mi?
Beyler sistemi dizdim ama 2k monitör lazım şimdiki kullandığım monitör Excalibur 27’ 200hz, ya onu satarım yada yanına koyarım ama satarım büyük ihtimalle ikinci monitöre ihtiyacım yok ancak 5070 ekran kartına 2k bir monitör lazım olduğunu düşünüyorum
32 gb ramim var boşta 9gb felan kullanıyor arkada açık olan uygulamalar;Windows Güvenliği,Steam,Walpapper Engine,SteelseriesGG,NvidiaApp
Kullanım normalmidir yoksa daha az olmasımı gerekiyor?
Bugün windows defender
file: C:\Program Files\WinRAR\Default.SFX
file: C:\Program Files\WinRAR\Default32.SFX
file: C:\Program Files\WinRAR\Zip32.SFX
bu dosyaları trojan olarak algıladı
false positivemidir çünkü winrar içinde olmaları kafa karıştırıcı
Geçenlerde bir uygulama indirdim ve açıkçası pek güvenemedim virüs totalde taratıncada microsoft ve adını hatırlamadığım bir virüs programı daha aynı trojanı buldu uygulamayı sildim ve kasperky ile en az 5 defa tarama yaptım bir şey çıkmadı görev yöneticisinden hizmetler ayrıntılar vs de kontrol...
https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/vento-vg4202fl-750w-80-bronze-pcie-50-mid-tower-kasa/
Bu Kasa Hakkında Fikirlerinizi Öğrenebilirmiyim Bildiğim Kadarıyla PSU fsp
https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/gravix-5a/
ayın başında bu sistemi almayı düşünüyorum ancak sitede atx 3.0 halinin stoklarda olmadığı yazıyor sizce tahmini ne zaman gelir çünkü bilgisayarımı sattım hemen diğer ayın başında almak istiyorum?