Depolamam hergün neredeyse 1gb azalıyor.

Mami12

80+
Reaksiyon skoru
7
Bilgisayarda her gün oyun oynuyorum ve günlük işlerimi yapıyorum ancak her gün bilgisayarda 500mb-1gb arası kaybım oluyor nası çözeceğim.

Bilgisayarda her gün oyun oynuyorum ve günlük işlerimi yapıyorum ancak her gün bilgisayarda 500mb-1gb arası kaybım oluyor nası çözeceğim.
Oyunlar veya programlar bazen sen farketmesende kendini günceller. Ama sadece onunlamı etkili bilmiyorum.

TreeSize veya benzeri bir uygulama indirip diskinizde neyin ne kadar yer kapladığını inceleyebilirsiniz. Windows arama çubuğuna "Geçici Dosyaları Sil" yazıp oradan da detaylı olmasa da bakabilirsin

Windows Ayarlara gidin, arama çubuğuna depolama yazın. Oradan geçici dosyaları sil deyin. Bu arada 1gb takibini nasıl yaptın onu da anlamadım.

Windows Ayarlara gidin, arama çubuğuna depolama yazın. Oradan geçici dosyaları sil deyin. Bu arada 1gb takibini nasıl yaptın onu da anlamadım.
Hocam bildiğiniz her gün bilgisayarı açtığımda görüyorum ilk başlarda hiç eksilmiyor ancak biraz zaman geçirince bu bilgisayara tıkladığımda gördüğüm alan azalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,387
Üyeler
197,445
Son üye
omerasimesim1
Geri