Arama sonuçları: *

• Users: Zorlantiez
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Z

Rainbow Six Siege gmail doğrulama sorunu

Arkadaşlar bundan 4 5 yıl önce r6 almıştım. O zamanlar gmail ile kayıt olurken sondaki com yerine co yazmışım. Ve işin komik yanı ubisofft bunu hatalı yada eksik doldurma diye değerlendirmeden kabul etmiş. Şu anda oyunda 80 levelim fakat 2 aşamalı doğrulama yapamadığım için ranked giremiyorum...
  2. Z

R6 iki aşamalı doğrulama sorunu

Arkadaşlar R6 da dereceli için iki aşamalı doğrulama istiyor mail adresimi de giriyorum telefonu da giriyorum fakat 1 haftadır hala onaylanmadı. Fark etmeden yanlış bir şey mi yaptım yardım ederseniz sevinirim.
  3. Z

Gitardaki çatlaklar normal midir?

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce Zuhal müzik mağazasından elektro gitar aldım. Fazla inceleme şansım olmadı. Şu an bir genel baktım ve klavye tarafında ışık tutunca çatlaklar olduğunu fark ettim gitar geleli 1 hafta olmuş yeni açıp vitrine koymuşlar. Defalarca dedim zaten herhangi sorunu var mı...
  4. Z

Airpodsu bilgisayara bağlama

Öncelikle iyi akşamlar herkese. Arkadaşlar elimde yeni aldığım 2. nesil Airpods var ve günümün çoğu bilgisayarda geçtiği için bir süre sonra kafa bandlı kulaklıklar baskı yapmaya başlıyor. Bilgisayarım toplama olduğu için içerisinde bluetooth yok. Ucuz ve kolay şekilde tak çıkarlı bluetooth...
  5. Z

TWD bugdan dolayı oyun ilerlemiyor

Arkadaşlar oyunda normalde kitaplığın üstünde birde el işareti çıkması lazım fakat sadece inceleme işareti çıkıyor ve kaç defa yaparsam yapayım oyun buga girdi çıkması gereken el işareti çıkmıyor nasıl düzeltebilirim oyunu steamden almıştım.
  6. Z

İngiltereye gitmem için ne gerekli?

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. Başlıkta pek açıklayamadım ama şöyle söyleyeyim. Babamın akrabasının Londra da 3 4 farklı Türk restoranı var. Yakın zamanda da babamla konuşması geçmişti. Beni Londrada yanına çalışmaya çağırdı. Pek fazla detaya inmemiş ama bilenler varsa diye...
  7. Z

Çözüldü✓ Bilgisayarımdaki hangi parçaları değiştirmeliyim

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-9400f-strix-rtx2060-o6g-tuf-h310m-plus-020-wd-500gb-gskill-16gb-ram.html Arkadaşlar sistem bu sadexe tuf değil başka bir asus anakart ama aynı kalitede. Şuanlık bir sıkıntım yok pc ile ilgili ama ileri için şuan hangi parçaları değiştirmem iyi olur. Bütçe...
  8. Z

Csgo demo maç sorunu

Arkadaşlar csgo rekabetçi maçta vurduğum vuruşları izlemek istedim. Fakat demoda izlerken silah ateş edince tepme vs olmuyor silah sabit ve çok saçma gözüküyor. Bu ayarı nnasıl değiştirebilirm. Demoui yi kurcaladım ama bulamadım. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Aklınıza takılan bir şey...
  9. Z

bynogame para çekme sorunu

Öncelikle herkese merhaba. Arkadaşlar bynogame üzerinden bıçak ilana koyacağım satıldıktan sonra o parayı kendi kartıma çekmem için para çekme yerinden iban ile yapıldığını gördüm. Adıma kayıtlı Papara hesabı var bir tek ve onda da araştırdığıma göre iban tek kendi banka hesabından kendi papara...
  10. Z

steam envanter hatası

Arkadaşlar steam de diğer oyun envanterlerine erişebiliyorum. Ama csgo için hata veriyor 4 5 saatir böyle tek bende mi bu şekilde nasıl çözebilirim. Kullanılamayan envanter diye geçiyor csgo 1680964263
  11. Z

Csgo eldiven aşınmışlık durumu

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Az önce cs skin sitesinden eldiven çıkardım hesaba aktardım. Durumu savaş görmüş. Bildiğime göre en kötü durumda savai görmüş. Sizce eldiveni bir süre kullansam değeri düşer mi. Zaten savaş görmüş ama bilemedim.
  12. Z

Arkadaşlar bu kulaklık alınır mı?

https://www.trendyol.com/steelseries/arctis-5-oyuncu-kulaklik-7-1-surround-pc-ve-ps-uyumlu-rgb-aydinlatma-siyah-p-3890646?boutiqueId=61&merchantId=124563 arkadaşlar oyuncu kulaklığı olarak kablosuz en mantıklı bu geldi 2000 bütçe aralığında sizce iyimdir ve BU KULAKLIK KABLOSUZ MU BAZI YERLERDE...
  13. Z

1000-1500 TL kulaklık önerisi

Arkadaşlar yukarıdaki fiyat aralığında en iyi oyuncu kualklığı olarak ne öneririsiniz fiyat 100 200 daha fazla da olabilir. Kablosuz istiyorum daha çok , aklımda steelseries acrtis 3 var. Genel olarak yt ve valorant,cs vs oynamak için kullanıcam
  14. Z

Elden Ring gamepad bazı tuşlar çalışmıyor

Arkadaşlar pc için orijinal olmayan bir kol aldım uzun süre her oyunu sıkıntısız oynadım ama elden ring de rt ve lt tuşları çalışmıyor diğer tüm tuşlar çalışıyor. Normalde lt ve rt tuşu da çalışıyor diğer oyunlarda vs ama elden ring te çalışmıyor nedenini bilen var mı nasıl çözebilirm
  15. Z

R6 aşırı ısınma ve yüksek cpu ve gpu kullanımı sorunu

Öncelikle iyi günler. Yaklaşık 1 haftadır rainbow six siege oynuyorum fkat ekran kartı ve işlemcim resmen alev gibi yanıyor . Bu başka oyunlarda olmuyor , şimdi diyebilirsiniz hava sıcak normal ama froza 4 ultra ayarlarda bile ekran akrtım çok az ısınıyor işlemcim ise r6 ya göre 2 kat daha soğuk...
  16. Z

FanSpeed uygulaması işlemci detaylarını göstermiyor

Arkadaşlar işlemci fanım uçak gibi sesli döndüğü için fanspeed uygulamasından ayar yapacaktım fakat işlemci detayları vs hiçirşey gözükmüyor işlemcim i5 9400f sorunu nasıl çözebilirim
  17. Z

Fortnite drop sorunu

İyi akşamlar arkadaşlar. Fortnite da çok fazla drop giriyor bunun çözümünü bilenler varmı. Pc özellikleri Asus rtx 2060 oc, i59400f. Oyunu ssd ye kurdum. Oyunda en düşük ayarlarda bile fps drop yiyorum birden 165 e sabit iken fps değerim 32 ye 45 e düşüyor ve çok sık takılmalar oluyor bu sorun...
  18. Z

gmail giriş sorunu hatası

Arkadaşlar ben dün telefonumu sıfırladım ve sonrasında google hesabıma giriş yapmaya şifremi unuttuğum için telefon a gelen kod ile giriş yapmayı denedim fakat bir sorun oluştu diyip şifrenizi girin dedi bu sorunu her denediğimde diyor . Şifremi unuttuma basınca başka bir e postama gönderiyor...
  19. Z

Minecraft hypixel girmeme sorunu

Arkadaşlar bugün microsoft store den minecraft microsoft 10 başlangıç koleksiyonu satın aldım fakat hypixel e giremiyorum yanlış bir şeyi mi aldım veya nerde hata yaptım nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek olan var mı?
  20. Z

nvidia shadowplay çalışmıyor

Arkadaşlar pc mi sıfırlamadan önce böyle bir sorun yoktu. Sıfırladıktan sonra geforce experience ı kurdum fakat anında yeniden oynatmayı aç dediğim anda otomatikmen geri kapanıyor. Kayıtları başka diske veya klasöre aktarsamda düzelmedi sorun, yeniden yükledim yine olmadı bu sorunu nasıl...
Geri