Arama sonuçları: *

• Users: muhibbi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Araba İçin Multimedya Ekran Önerisi

Herkese merhaba, 2011 Toyota Corolla için multimedya ekran arıyorum. Dokunmatiği ve hızı iyi, carplay kablosuz bağlanabilen bir şey arıyorum. Öneriniz var mıdır?
  2. M

Yardım Wi-Fi açınca telefon yeniden başlatma problemi

Herkese merhaba, Samsung S23 FE telefon kullanıcısıyım. Telefonumda Wi-Fi otomatik kapandı ve tekrar açınca telefon donarak yeniden başlattı. Bu 2 kez olunca virüs olabilir ihtimaliyle fabrika ayarlarına döndüm. Problem çözülmediği için 2. kez fabrika ayarlarına döndüm. Daha sonra fark ettiğim...
  3. M

Bu hazır sistem ucuz değil mi?

Herkese merhaba, aşağıda linki paylaştığım sistem her ne kadar anakartı ve ram'i düşük de olsa 14600KF işlemci ve 5060 ti 16 GB için ucuz değil mi? Seçili ekran kartı 5060 ti 16 GB ama soğutma problemi ve dolayısıyla performans düşüklüğü mü var, bilgisi olanlar aydınlatabilir mi acaba? →...
  4. M

40k Sistem Önerisi ^-

→ Herkese merhaba, 35-40k bandında genel kullanım için bilgisayar önerisinde bulunabilir misiniz? → APU sistem düşünmüyorum, işlemci olarak 7500f-7600 düşünüyorum. Diğer bileşenlere sizin atacağınız sistemler üzerinden bakacağım. → Fiyat sadece kasa için, monitör ekipman dahil değil. Aşırı...
  5. M

Hazır Sistem Önerisi ^_^

→ Herkese merhaba, bir arkadaşım için bilgisayar satın alacağız. Toplam değil hazır sistem olacak. Yalnızca kasa için bütçesi 40-45k mümkünse fazla esnetmek istemiyor. → Bilgisayar bileşenleri hakkında bilgim var ve toplayabilirim fakat en son geçen sene araştırma yaptığım için güncel kısımları...
  6. M

Masa Tenisi İçin Raket Önerisi

Herkese merhaba, bir raket almayı düşünüyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Bütçem 2500 TL. 0-10 arası bir puanlama yapacak olursam 5 seviyesinde olduğumu düşünüyorum. Çok fazla vakit ayıramıyorum ve günde yarım saat civarı oynayabiliyorum. Backhand seviyorum fakat forehand...
  7. M

Yardım Ethernetim çalışmıyor, hatta görmüyor bile. Yardım lazım.

Herkese merhaba, ddr5 sisteme geçtikten sonra bir süre WIFI ile bağlandım internete. Şimdi kablo ile denediğimde bilgisayar etherneti görmüyor. Kablonun ve modemin çalıştığından eminim. Güncellemeleri de hem MSI yazılımından yaptım hem de MSI sitesinden ve Realtek sitesinden indirerek yaptım. Ağ...
  8. M

7500f için OCCT değerlerim normal mi?

Herkese merhaba, ddr5 sisteme geçtim ve test ediyorum. OCCT değerlerim bana normal geldi fakat ilk kez test yapıyorum. Sizce bir problem var mı? 7500f %100 yük altında olduğundan 65W üzerinde çalışmasının normal olduğunu biliyorum, ama neden %100 yükte 5000 MHz'de çalışmıyor? 1-2 saat açık...
  9. M

Yardım Yeni anakart Bios Güncellemesi gerekir mi?

Herkese merhaba, yeni anakart/işlemci/ram aldım ve kurulum yapacağım. Kurulum yapıp format attıktan sonra zaten Bios güncellemesi yapacağım. 1) Montaj tamamlanmadan önce veya tamamlandıktan sonra daha bilgisayarı açmadan Bios güncellemesini yapmam gerekiyor mu? Bios flashback ile atılandan...
  10. M

Yardım Ayrı ayrı alınan aynı model 2 Adet 16 GB ram uyumlu çalışır mı?

Herkese merhaba, 2x16 GB ram alacağım fakat 16 GB ram'den 2 adet alınca 4800 TL yapıyorken aynı ramin 2x16 kit olanı 5300 TL yapıyor. Kit almak daha sağlıklı evet ama tek tek alsam sorun olur mu sizce? Tek tek olan da dual olan da anakart uyum listesinde yer alıyor. Tek olan...
  11. M

Yardım 1.ram mi 2. ram mi? 2.'si uyumlu mu sizce?

Hocamlar merhaba, Ram almayı düşünüyorum da vatan'da indirime girenlere bakıyorum. Çipleri vs. pek bilmiyorum sizce alınır mı bu ramler? Marka olarak iyiler. Anakart destek sayfasından da baktım ilkinde sorun yok. İkincisi gözükmüyor sadece emin olamadım. İkinciyi almak istiyorum, görsel olarak...
  12. M

Magic Satıcı Güvenilir mi?

Herkese merhaba, Magic satıcısı güvenilir midir? Amazon olduğu için biraz daha rahatım alırken fakat kendilerini tanımıyorum. İade etmek için vaktim yok ve sorunsuz olması önemli. Az önce anakart satın aldım. Daha sonra gördüm DFS Bilgisayar da aynı fiyata satıyor. DFS'yi biraz daha tanıyorum ve...
  13. M

Yardım Acil Yardım Lazım. MSI B850 Gaming Plus Wifi Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, MSI B650 Gaming Plus Wifi almayı düşünüyordum fakat MSI B850 Gaming Plus Wifi mı alsam diye düşünüyorum. Fakat çok yeni bi anakart, özellikleri kağıt üzerinde iyi. Oturmuş bi kart mıdır alınır mı? 7500f + 3060 ile kullanacağım. İleride yükseltme yapacağım için iyi bir anakart...
  14. M

Yardım PCIe 4.0 vs. 5.0 (5070/ti için yeterli mi?)

Herkese merhaba, anakart alacağım ve ileride 5070/ti ile kullanmayı planlıyorum. PCIe 4.0 yeterli olacak diye düşünüyorum. Doğru mu sizce? 4000 serisinin en güçlü ekran kartı olan 4090 bile bugün PCIe 4.0 bağlantısı ile çalışıyor. Hatta PCIe 3.0 ile sadece %2-3 kayıp yaşıyor. Bu mantıkla 5090...
  15. M

Yardım ASROCK X670E PG LIGHTNING AMD X670E Alınır mı?

Sizce bu anakart alınır mı? https://www.vatanbilgisayar.com/asrock-x670e-pg-lightning-amd-x670e-soket-am5-drr5-7200mhz-oc-m-2-anakart.html
  16. M

Yardım PCIe 5.0 Anakart Önerisi

Herkese merhaba, ddr5 sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat 7500f ile başlayıp 1-2 sene sonra yükseltmeyi düşünüyorum. Nvidia 5000 serisi ekran kartlarının PCIe 5.0 gerektiriyor olması biraz kafamı karıştırdı. MSI B650 Gaming Plus Wifi almayı düşünüyordum fakat PCIe 4.0 olması dolayısıyla ileriye...
  17. M

DDR5'e geçeceğim, parça öneriniz var mı?

Herkese merhaba, ddr5 sisteme geçeceğim. Almayı düşündüğüm parçalar: 7500f MSI B650 Gaming Plus WIFI XPG Lancer RGB 32 GB (2X16) 6000 MHZ CL30 Sizin önerebileceğiniz başka parçalar var mı? Bunları kullanan arkadaşlar, memnun musunuz? Bir de Nvidia 5070 veya 5070ti ile bu anakartı kullanırsam...
  18. M

Yardım MSI B650 Gaming Plus WIFI ile Nvidia 5000 serisi uyumlu mu?

Herkese merhaba, başlıktaki anakartı almayı düşünüyorum. 2 yıllık bir anakart ve PCIe 4 ile birlikte geliyor. Şu an 3060 ile kullanacağım. Fakat ileride 5070/ti seviyesi bir kart almayı düşünüyorum. 5000 serisi kartların bu anakart ile uyumunda problem yaşar mıyım? PCIe 5.0 şart değil sanırım...
  19. M

Yardım Bu DDR5 RAM'lerden hangisi? 2x RAM'de uyum sorunu olur mu?

Merhabalar, bu 2 ram tasarım dışında tamamen aynı mıdır? https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-lancer-blade-siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl30-32gb-2x16gb-dual-kit-ram.html https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-32gb-2x16gb-lancer-siyah-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-rgb-dual-kit-pc-ram.html Bir de tek tek almak...
Geri