Arama sonuçları: *

• Users: Atrain00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Wraith Mouse Önerisi

Wraithden Leviathan V4 ayarında bir mouse almak istiyorum max 5000 TL bütçe var gibi ne kadar düşük o kadar iyi mouse öneriniz var mıydı?
  2. A

Steam aile paylaşımı

Merhaba bir steam ailesi arıyorum çok aman aman iyi oyunlarım yok ama kütüphane yine fena değil oyun almaya devam ediyorum bir yandan, ektsra olarakta bir aile arıyorum
  3. A

Ryzen 7 9950X3D Fps Sorunu

Yeni bir sistem topladım deniyim diye cs açtım ölüm maçında filan 400-500 fps alıyor bu kadar düşük olması normal mi? 7800x3d vs. Youtube da 800 fpsler de takılıyor
  4. A

Leviathan V4 sol click problemi ve Wraith servis saçmalığı

Merhaba, Wraith üzerinden Leviathan V4 almıştım. Mouse 3-4 gün sonra sol tık basmamaya başladı. Diğer her şey çalışıyor fakat sol tık çalışmıyor. Yazılımsal mı acaba diyerek biraz araştırma yaptım; bir kere Windows Gezgini'ni Görev Yöneticisi'nden yeniden başlattım ve çalıştı ama artık denk mi...
  5. A

bilgisayar için masa önerisi

140 160 cm bir kasa istiyorum ama sağlamlık konusunda kararsızım kasayı masanın üstüne koymak istiyorum bütçe en fazla 4500 TL şöyle bir durum var kasanın kenarları duvara sıfır olamıcak bu yüzden de kasayı vs koyarken biraz korkuyorum açıkcası artı olarak monitör koluda takmam gerekicek
  6. A

Ryzen 7 9950x3d için anakart önerisi

Merhabalar ryzen 7 9950x3d işlemcim var ana kart olarak bunu düşünüyorum ama bu kadar para vermeye gerek var mı sizce? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09KBJQPV1/ref=ewc_pr_img_2?smid=A1UNQM1SR2CHM
  7. A

İsviçre Vizesi Nasıl Alınır?

Merhabalar İsviçreye gitmek istiyorum bunun için vize çıkarmam gerek ama konu ile alakalı hiç bir bilgim yok bir akrabam orada oturuyor bu işleri kolaylaştırır mı bilmiyorum 7 aydır çalışıyorum hesapta bir miktar para bulundurabilirim acaba ordaki akrabam bana davetiye vs. atsa süreç nasıl işler...
  8. A

Yardım Leviathan V4 sol tık problemi

Mouse yeni aldım ilk başta böyle bir şey yoktu sonra ara sıra pc yi açtığımda sol tık algılamamaya başladı fare imleci sağ tık filan çalışıyor ama sol tık algılamıyor fare ayarlarından birincil fare düğmesini sağ yaptığımda vs oluyor mouse da sorun var mı bilmiyorum çünkü yeniden başlattığımda...
  9. A

Bu sistem için öneriniz var mı?

Şöyle bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı, işlemciyi ve rami yurt dışından dayım getircek oyüzden onlar sabit diyebiliriz en azından banka ile vs. uğraşmam ödeme yaparken sistem şöyle; AMD 7800X3D ASROCK AMD Radeon RX 9070 XT Steel Legend FH Trio KINGSTON TECHNOLOGY TECHNOLOGY Fury...
  10. A

Bu Sistem Alınır Mı?

2 gündür düşünüyorum sıvı soğutma ve psu arasında çok kaldım alınır mı alınmaz mı diye yardım ederseniz harika olur eğer her şey iyise siparişi vericem şimdi ekran kartı 5070 işlemci ryzen 7 5800x bunlar fix
  11. A

240mm destekli kasa önerisi

Şöyle bir sistem dizmeyi düşünüyorum ekran kartı 5070 işlemci ryzen 7 5800x sıvı soğutma olarakta thermalright frozen warframe 240 düşünüyorum bu sistem için bir kasa önerisine ihtiyacım var gönül istiyorki akvaryum olsun ama sanırım hava akışları sıkıntıymış ayrıca sistem önerisi varsa çok...
  12. A

Thermalright Frozen Warframe 240 Alınır Mı?

ryzen 7 5800x işlemcim var max 4-5k veriyim diyorum bir sıvı soğutma almak istiyorum sizce başlıktaki sıvı soğutma alınır mı?
  13. A

Ryzen 7 5800X ve RTX 5070(12GB) Alınır Mı?

Merhaba dayım yurt dışında, ondan bu iki parçayı isteyeceğim. RTX 5070 (12 GB) 615 frank yani yaklaşık 35.000 TL gibi bir fiyat, ben bunu aylık 5.000 TL olarak ödeyeceğim ona. işlemci için de peşin para vereceğim. tek sıkıntı şu; monitörüm 1080p ve anakartım kötü (A520M-HVS), tam gücünü alabilir...
  14. A

PC için Kredi Çekilir Mi?

Bir pc almak istiyorum yurt dışından bir yakınım işlemci ve ekran kartı getircek ryzen 7 5800x ve asus tuf gaming rtx 5070 oc 12 gb toplam 42k yapıyor bende 45k bir kredi çekmek istiyorum 25k yı yakınıma göndercem kalan 20 k yı taksit taksit ödicem ayda 5-10 bişey krediden kalan 25k içinde ana...
  15. A

CS2 Bıçak Alınır Mı?

Cs de bıçak ve eldiven almak istiyorum biliyorum biraz çok para ama hep olmasını istemiştim bir giderim ya kira vs. yalnız yaşıyorum sizce bu eldiven ve bıçağı alma konusunda yorumunuz nedir?
  16. A

Wraith Mouse Önerisi

Merhabalar bir mouse almak istiyorum ama fiyatları çok uçuk duruyor 5000 TL vermeye değer mi ki? Şuan da bende deathadder essential var mouse öneriniz varsa çok iyi olur
  17. A

Praktika Almaya Değer Mi?

Praktika diye bir uygulama buldum denediğim de güzel gözüküyordu size premium almaya değer mi aylık 250 TL gibi bir ücreti var acaba dil gelişimine katkı da bulunur mu?
  18. A

Monitör İçin Vesa Önerisi

AOC 24G42E monitör varda vesa alıcam ama hangisi uyumludur bilmiyorum şunu buldum ama uyumlu mudur...
  19. A

ATK axe battle pro mu xbox gamepad mi?

Sizce hangisini almak daha mantıklı fifa vs oynuyorum pc den daha çok gecikme olmasını istemiyorum kolda
  20. A

Wraith Gamepad önerisi

Fifa 26 için bişey almak istiyorum çok üst düzey bişey olmasına gerek yok wraith de ki gamepadleri önerir misiniz? yoksa farklı önerileri olan var mı?
Geri