Arama sonuçları: *

• Users: Atrain00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Wraith Gamepad önerisi

Fifa 26 için bişey almak istiyorum çok üst düzey bişey olmasına gerek yok wraith de ki gamepadleri önerir misiniz? yoksa farklı önerileri olan var mı?
  2. A

Bluetooth kulaklık önerisi

Ortalama bir kulaklık almak istiyorum müzik dinlemek birde olursa işte telefonla konuşmak için freebuds se2 düşündüm öneriniz var ise çok iyi olur
  3. A

İş görüşmesinden ne kadar süre sonra geri dönüş yaparlar?

Arkadaşlar bir hastaneye radyoloji teknikeri olarak başvurmuştum online görüşmede boşluk yok idari işler düşünürmüsünüz dediler olur dedim 3 gün sonra bir cuma günü aradılar ve yüz yüze görüşmeye çağırdılar cv mi genel müdürlükten biri verdi referans olarak işe alım uzmanı hasta hizmetleri...
  4. A

Hem iş hem YKS yapılır mı?

YKS ye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da çalışmam lazım hedefim sayısaldan 150-200k yapıp endüstri mühendisliği ama yapabilir miyim bilmiyorum altyapım iyi değil AYT matdan geometrisiz 10 net filan çıkıyor hali hazır radyoloji bölümünü bitirdim bir yanım YKS ye hazırlan diyor bir yanım...
  5. A

İktisat vs İşletme vs Ybs

Bu yıl eşit ağırlıkdan sınava girdim anadolu,sakarya üni iktisat ve uludağ üni işletme düşünüyorum ama kimisi okunur kimisi okunmaz diyor her bölümde işsizlik sıkıntısı yok mu neye göre bu insanlar böyle diyor iş ilanlarına baktığımda gayet de gerek stajyer gerek çalışan ilanları oldukça fazla...
Geri