Arama sonuçları: *

• Users: 3DneBandim
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 3

İnceleme AOC 24G2U vs VIEWSONIC XG2405 inceleme

Herkese selamlar, 2 monitör konusunda çok arada kalındığı için 2 monitörü de yakın zamanda arka arkaya kullanan biri olarak biraz olsun tecrübelerimi aktarmak istedim. Bende bu iki monitör arasında kalmıştım ve Kasım 2020'de Vatan Bilgisayardan AOC 24G2U satın aldım. Benim için önemli...
  2. 3

AOC 24G2U Alternatifi monitör?

Arkadaşlar selamlar. Vatandan aldığım 24G2U monitörüm, 70 gün sonra ekranda dikey çizgi çıkması sebebi ile iade kararı çıktı. Şimdi haliyle yeni monitör alacağım fakat 24G2U dan çekiniyorum, fazlaca sorunu var, şansımı denedim tutmadı :D Fakat bu sorunları göz ardı edersek monitörden aşırı...
  3. 3

VIEWSONIC 27" XG2705 veya muadil monitör önerisi?

Arkadaşlar selamlar, Vatandan almış olduğum AOC 24G2U monitörümde dümdüz siyah çizgiler çıktığı için 70. gününde servise göndermiştim. Bugün iade kararı çıkmış. 2050 TL'ye almıştım, bide keyifli garanti yaptırmıştım. Şimdi haliyle monitör almam gerekiyor. Aslında monitörden aşırı memnundum fakat...
  4. 3

Ekranda saniyelik cızırtı

Arkadaşlar selamlar. İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Son 1 haftadır falan farkettiğim bir şey var, monitörün üst kısmında 1 saliselik böyle cızırtı olup kayboluyor. Fakat sürekli yapmıyor o yüzden video kaydı alamıyorum. Örneğin masaüstünde siyah ekrandayken siyah böyle bi cızırtı gelip gidiyor...
  5. 3

Modüler PSU ya Sata kablosu eklemek?

Arkadaşlar selamlar, tam olarak modelini ve gücünü bilmediğim, logosundan yola çıkarak Asus ROG marka, bileşenlerden yola çıkarak da 750W ve üzeri modüler bir PSUya sahip PC var şuan elimde. 2 sata SSD 1 HDD takılı, bir de sanırım sıvı soğutma SATA dan güç alıyor. Bugün farklı bir harddisk...
  6. 3

Asus Rog Spatha kablosuz çalışmıyor?

Arkadaşlar selamlar, Asus Rog spatha kablosuz mouse var. Hem kablolu hem kablosuz olarak kullanılıyor. Fakat kablosuz olarak bir türlü kullanamadım. Yönergeler doğrultusunda kablosuz standı bilgisayara bağlıyorum diğer kabloyu söküyorum fakat mousenin ışıkları bile yanmıyor. Standa koyduğumda...
  7. 3

Aerocool Airhawk Duo, ARGB LED şeridi bağlamak?

Arkadaşlar merhabalar, Aerocool Airhawk Duo kasaya sahibim. Şöyle bir isteğim var açıkçası, masamın duvara bakan kısmına ve monitörün arkasına dümdüz bir ARGB LED döşemek istiyorum, masam 160cm, ortalama 200cm lik bir led almam gerekiyor sanırım. Anakartımda ARGB giriş yok, kasamdaki...
  8. 3

Asus TUF B450m - Pro Gaming anakarta buzzer ekleme?

Arkadaşlar selam, anakartıma ileride doğabilecek olası sorunlara karşın, Buzzer hoparlör veya debug led takmak istiyorum. Nasıl yapabilirim acaba? Anakartım böyle bir şeyi destekler mi? Front panel kısmında Speaker girişi var sanırım burası buzzer takmak için mi acaba?
  9. 3

200 TL ye kadar ergonomik açıdan, Gamepower Icarus vs Logitech G102

Arkadaşlar selamlar, hazır indirimler varken idarelik bir mouse alayım diyorum. Ergonomi benim için en önemlisi. Şuanda evde James Donkey 325 kullanıyorum, İş yerinde Asus ROG Spatha. Bu mousenin sağındaki solundaki çıkıntılara elimi koymaya alıştım. G102 benim için hayal kırıklığı olur mu o...
  10. 3

AOC 24G2U 144hz seçemiyorum?

arkadaşlar selamlar. Kendi kutusundan çıkan DP kablosu ile monitörü, Zotac GTX 1660Super e bağladım, nvidia ayarlarında sadece 120hz e kadar var, monitörün kendi ayarlarında vs de ekstra bir şey bulamadım. sorun nedir acaba ne yapmam gerek? Kendi kablosu DP1.2 kablosu değil mi acaba? 1604752880...
  11. 3

Modem, Router hakkında bir soru?

Arkadaşlar merhabalar. Bilmediğim için sizlere sormak istediğim bir konu var. Şu anda Turknet ISS ile, Zyxel VMG3312-B10B Modem kullanmaktayım. Şu konularda modemden memnun değilim, 1- Modem resetlemek istediğimde modemin çok geç kendine gelmesi ve internete ulaşılabilir olması 2- Evin uzak...
  12. 3

Çoklu monitör için masa tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar, odayı yavaş yavaş toparlıyorum, Monitörüm AOC 24G2U, ileride çift monitör yapacağım, kasa Aerocool AirHawk Duo, kasa masanın üzerinde duracak. 3lü monitöre geçer isem kasayı aşağı indirebilirim duruma göre. Bilgisayarda sürekli video kurgu yapacağım, o sebepten ilerleyen...
  13. 3

Aerocool AirHawk Duo'da sıvı soğutma kullanan var mı?

Arkadaşlar merhabalar, Aerocool AirHawk Duo kasaya sahibim, Dark Freezer x124 kule tipi soğutucu ile kullanıyorum, işlemcim Ryzen 7 3700x. İlerleyen dönemde sıvı soğutmaya geçme gibi planlarım var, anakartım Asus TUF B450M Pro, sanki kasanın üst kısmına sıvı soğutucu radyatörü koyduğumda sıkışma...
  14. 3

AOC 24G2U vs VIEWSONIC XG2405

Selamlar herkese, bütçe normalde 1500-1700 civarlarıydı fakat malum dolar vs fiyatlar her gün üzerine koyarak artıyor. Gecikmeden alma niyetindeyim. Vatan bilgisayardan gidip alacağım. Monitör video kurgu işlerinde de kullanılacak, oyun olarak ise genelde hikayeli oyunlar ve bol bol yarış...
  15. 3

Kasa toplandı, görüntü yok?

Arkadaşlar selam. Önce kasadaki parçaları yazayım. Anakart ASUS B450M-PRO GAMING İşlemci AMD RYZEN 3700X Ram Gskill ripjawsV 16 GB (2x8) 3600mhz Ekran kartı Zotac gtx 1660super Psu High power 600w performance gd 80+ gold Kasa Aerocool Airhawk Duo Cpu soğutucu Dark...
  16. 3

Aerocool kasayı hangi firmadan alayım?

iyi geceler herkese öncelikle. Airhawk kasa siparişi vereceğim. Teknobiyotik'den mi sipariş vereyim, yoksa hepsiburada'dan mı? (satıcı hepsiburada) 30 TL fark var arada, hepsiburada daha pahalı. Teknobiyotik hakkında pek iyi şeyler duymuyorum o yüzden sordum.
  17. 3

Aerocool Airhawk Duo hakkında

Arkadaşlar selam, düşündüğüm anakart Asus Tuf B450m-Pro, yani ARGB portu yok sadece RGB var. Airhawk Duo kasanın teknik özelliklerinde RGB kontrolcü hub diye bir şey var. PWM 4 pin konnektörü diyor. Bu hub un işlevi tam olarak nedir? Ben bu kasayı alırsam o hub sayesinde anakartımda...
  18. 3

Dark Guardian alternatifi kasa?

Arkadaşlar merhaba. mATX anakart ile kullanacağım bir kasa bakıyorum, bu hafta alacağım muhtemelen ama Dark Guardian stokları tükendi. ekran kartım https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/TUF3-GTX1660-A6G-GAMING/ Dark Guardian stoğu yetişmezse veya stoğa girdiğinde çok pahalı olursa kasa...
  19. 3

Asus TUF B450M-PRO vs Asus Prime B550M-A

Arkadaşlar merhabalar herkese. Forum oldukça aktif bende kayıt olayım dedim. yoğunluk olarak video kurgu ve render işlerinde kullanılacak, sonrasında ise oyun oynanacak bir sistem toplamaktayım. işlemci olarak Ryzen 7 3700x ve Dark freezer x124 psu olarak sharkoon 650w v2 80+ veya High Power...
Geri