Arama sonuçları: *

• Users: Serhat-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Serhat-

Maksimum 15 bin TL Ekran Kartı

Merhaba, Maksimum 15 bin TL'ye kadar ekran kartı arıyorum. Sıfır olmalı ve 15 bin tlyi 1 tl bile geçmemeli kredi kartı limitinden dolayı. Tercihen Hepsiburada olabilir. Çünkü peşin fiyatına 9 taksit tatmin ediyor. Sistem özelliklerim R5 5600 32 GB RAM 600W PSU
  2. Serhat-

Turkcell Pasaj Buds3 Pro 6 taksit alınır mı

Merhaba, yeni bir kulaklık arayışı içerisindeyim. Turkcell Pasaj - Terminal İletişim satıcısından Buds3 Pro gördüm. Peşin fiyatına 6 taksit yaptığı için biraz cezbetti. Sizce alınır mi ve orijinallik sıkıntısı yaşar mıyım ...
  3. Serhat-

Max 4 bin TL klavye önerisi

Merhaba, Maksimum 4 bin TL bütçe ile klavye arıyorum. Red/Brown Switch Türkçe olmalı. Genel amaçlı her oyunu oynayan biriyim.
  4. Serhat-

İşlemci ve Anakart değişikliği sonrası yapılması gerekenler

Merhaba, Birkaç güne işlemcim ve anakartımı değiştireceğim. Değiştirdikten sonra ne yapmam gerekiyor ? A320M S2H ----- B550M PRO VDH R3 1200 ------ R5 5600
  5. Serhat-

650W PSU Tavsiyesi Arıyorum

Merhaba, Sistemimi güncellemeye başladım. Her ay 1 parça almaya çalışıyorum. İşlemci ve soğutucusunu aldım geriye anakart, ram ve PSU kaldı. Anakart olarak MSI b550 düşünüyorum. Ram henüz karar veremedim belki PSU sonrasında alırım. Şu anlık Anakart, PSU ve Ram sırasıyla ilerleyeceğimi...
  6. Serhat-

R5 5600 için anakart önerisi

Merhaba, Yavaş yavaş bilgisayarıma upgrade yapmak istiyorum. Aklımda R5 5600 almak var fakat anakartım bu işlemciyi desteklemiyor. İlk olarak anakarttan başlamayı düşünüyorum. Maksimum 3 bin tl olmak üzere anakart arıyorum. Farklı parça yükseltme tavsiyelerine açığım. Şu anki özelliklerim A320m...
  7. Serhat-

Vergi indirimi telefon önerisi

Merhaba, Bu dönemde vergi indirimi ile alınabilecek en iyi telefon hangisidir ? Galaxy m21 kullanıyorum bu telefondan geçiş yapacağım artısı eksisi ne yaşarım ?
  8. Serhat-

MNG Kargo - Kargom kayıp

Merhaba, Yaklaşık 1 hafta önce iade için birkaç parça eşya verdim. İstanbul-İstanbul olacak şekilde gidecekti. Telefon numarası, isim, soyisim ve anlaşmalı kargo kodunu verdim. Kargo ortalıkta yok bana kargo için bilgi fişi verilmedi telefona mesaj gelmedi. Şubeyi arıyorum çalıyor açıyorlar...
  9. Serhat-

Araba kendi kendine devir alıyor

Merhaba, Araç ufak bir birikintiye girdi çıktıktan sonra kendi kendine devir almaya başladı. Boşta bile olsa 3000-4000 devire çıkıyor gaza basılmadığı halde neden olabilir ? Beyaz duman vb. yok. Ambele olmadığını düşünüyorum.
  10. Serhat-

🔥İndirim Pensan 8'li Renkli Kalem Seti 34 TL + 4 al 3 öde fırsatı

https://www.hepsiburada.com/pensan-tukenmez-triball-1mm-renkli-8-li-set-01003-p-OFISPNSN1115?magaza=Hepsiburada Belki sürekli fiyatı budur bilemiyorum ama bana ucuz geldi ve 4 al 3 öde fırsatı var. Premium ile kargo bedava.
  11. Serhat-

Askerlik yoklama mesajı

Merhaba, Yarım saat önce E-Devletten mesaj geldi. Askerlik yoklama işlemlerinizi bu yılın sonuna kadar tamamlamanız gerekmektedir. Bunu nasıl tecil ettirebilirim ? Üniversiteye hazırlanıyorum 19 yaşındayım.
  12. Serhat-

Garanti BBVA isme göre filtreleme

Merhaba, Giden para transferlerinden isme göre filtreleme yapabiliyor muyuz ? Yapılabiliyorsa nasıl oluyor ? Tüm transferler Fast ile başka bankaya gönderildi. İnternet üzerinden giriş yapıyorum.
  13. Serhat-

Projeksiyon önerisi lazım

Merhaba, Maksimum 5 bin TL olacak şekilde projeksiyon arıyorum ev içinde kullanılacak. Maç izlemek için vb.
  14. Serhat-

Sistemde upgrade edilmesi gereken parça(lar)

Merhaba, Sistemde upgrade yapmak istiyorum henüz belli bir bütçe vb. yok ama orta seviye bir şey arıyorum.(Maksimum 3 bin gibi) Aklımda değiştirmek için sadece işlemci var ama herhangi başka parça değişikliği önerisi varsa düşünebilirim ekran kartı hariç. Değiştireceğim parçanın 2. El değerini...
  15. Serhat-

CS2 Negev türevi Scar 20 türevi silahlar nasıl alınıyor ?

Merhaba, Sürekli herkeste gördüğüm ama bir türlü nasıl alınacağını bilmediğim silahlar var. Silah menüsünü açıyorum ama dediğim silahlar gözükmüyor. Alanlara sorduğumda ise envanterden diyorlar nasıl yapılıyor bu ?
  16. Serhat-

İstanbul motor revizyon ustaları

Merhaba, Doblo 2005 1.9 JTD Turbolu bir aracımız var. Bu aralar motor hantallaşmaya başladı. Soğutma suyu problemi çok çıkıyor. Hararet 90 dan aşağı zor düşmeye başladı. Kaputu açınca içerisi çok buharlı ve sıcak hissediliyor. Soğutma hortumları patlamaya vb. başladı. Motora revizyon yaptırmayı...
  17. Serhat-

Akaryakıt için banka kartı önerisi

Merhabalar, Akaryakıt için çok fırsatlı banka kartı arıyorum. Mümkünse eğer tüm petrol şirketlerinde geçerli olan olsun eğer ki olmuyorsa OPET sık yakıt aldığımız yer. (Yakıt tipi Motorin)
  18. Serhat-

Araç anahtar kopyalama

Merhaba, 2005 Doblo model aracımız var evde bir tane yedek anahtarımız var ve immobilizer sistemi nedeniyle çip olmayınca çalışmıyor bildiğiniz gibi. Bu anahtarı kopyalamamız ortalama ne kadar tutar ? Anahtar, kasası ve her şeyi var. Sadece çip kopyalanacak. Pazartesi zaten anahtarcıya soracağım...
  19. Serhat-

Kulaklıktaki boğuk ses sorunu

Merhaba, Geçenlerde JBL C100SIUBLK model kablolu kulakiçi kulaklık aldım. Kulaklıktaki sorun şu ses ayarlarından dengeyi ortaya getirdiğimde 2 tarafa da eşit şekilde ses gittiğinde ses aşırı boğuk geliyor ve anlaşılmıyor. Tek tarafa dengeyi verdiğimde bu sefer ses o taraftan geliyor ve diğer...
  20. Serhat-

Kasada takılan girişe göre değişik ses

Merhaba, JBL C100SI kulaklık siparişi vermiştim yeni geldi bilgisayara taktım. Ön paneldeki girişlere takınca ses gürültülü çıkıyor ve oyun içinde ses kasmak neredeyse imkansız fakat arkadaki anakart girişlerine taktığımda böyle bir sorun yok gayet temiz ses geliyor bunun nedeni nedir ?
Geri