Arama sonuçları: *

• Users: ErnGnc
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErnGnc

Ryzen 3 3100/5500XT Sistemimi 2. El Piyasada Ne Kadara Satabilirim?

Şehir dışında üniversite okuduğum için sistemi yılın çoğunda kullanamıyorum. Yakın zamanda da konsol aldığım için bilgisayar üzerinden çok fazla oyun oynamıyorum. Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Bilgisayar ve 2. el piyasasına şuan çok hakim değilim. Sistem özelliklerine göre 9000₺ makul gibi...
  2. ErnGnc

Battlefield 4'de arkadaş ile aynı takıma girmek

Arkadaşımla Battlefield 4 giriyoruz herhangi bir server'ı seçip girdiğimiz zaman ikimizi farklı takımlara atıyor. Ya o ya da ben karşı takıma geçiyoruz. Nasıl ikimiz aynı takıma girebiliriz?
  3. ErnGnc

"Reboot and Select Proper Boot Device" Hatası

Bu sorun nedir? Sorunun çözümünü bulamadım. Oyun oynarken ALT TAB attım sonra tekrardan oyuna döneyim dedim ve PC dondu yeniden başlattım ve bu sefer de Windows gelmedi sonra kapattım ve yeniden açtığımda ise bu yazı yazdı. Bu durumdan dolayı BIOS'ta bir sorun olabileceğini düşünüp CMOS ile bios...
  4. ErnGnc

GameGaraj'dan hazır sistem alacaklar için Crucial Ballistix RGB Kampanyası

Aslında tam kampanya denilebilir mi bilemedim ama yakın zamanda gamegarajdan sistem satın almak isteyenleri bilgilendirmek istedim. Gamegaraj'da satılan hazır sistemlerde(tek 8GB bellekle gelen modellerde var sanırım. 2x8GB bellekle satılan bir modele baktığıma aynı fırsat yoktu. Gamegaraj'ın...
  5. ErnGnc

İnceleme Dark Maxima V12 incelemesi

Kasanın kutusu bu şekilde; Dark Maxima V12 48.8CM uzunluğa sahip ön kısmı ise hava alması için delikli ızgaralar bırakılmış. Ön kapağın büyük bir bölümünün Çelik olması kasanın gerçekten kaliteli olduğunu hissettiriyor.(Sistemde saatlerce oyun oynadıktan sonra bile kasaya dokunduğunuzda gelen...
  6. ErnGnc

Performax Hellfire Kasa hakkında bilgisi olan var mı?

Performax Hellfire Siyah Temperli Cam RGB ATX Kasa - Gaming.Gen.TR Fiyatı bana uygun geldi. İstediğim özellikleri de karşılıyor gibi duruyor ama malzeme/fan kalitesi konusunda tereddütlerim var. Üreticisinin bir sitesi yok ve Türkiye dışında satıldığı bir yer görmedim. Kullanan biri varsa...
  7. ErnGnc

ekran kartı voltaj değerleri normal mi

elimde gtx750ti var gigabyte ın ek 6 pin güç girişi olan daha önce furmarkta sistem kendini kapatmıştı açtığımda ise pci-e 6 pin güç girişinin yanında olan smd tipi kondansatör den alev çıktı ama şuan sistem hala kullanılabiliyor o günden sonra kartı ilk kez stres testine soktum değerlere ise hw...
  8. ErnGnc

ekran kartı devre elemanı yandı

elimde high power eco 500w psu var (eski modeli 2014 sanırım) sistem şuanlık çalışıyor ekran kartım ek 6 pin e çok yüke girmediği sürece ihtiyaç duymuyor o yüzden sorun yaratmıyor herhalde sizce sorun psu dan mı kaynaklıdır ekran kartından mı olay şöyle gerçekleşti ekran kartına furmark ta...
  9. ErnGnc

x4 950 idareten hala alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/amd-athlon-x4-950-3-5ghz-2mb-cache-am4-islemci-pm-HB000008BBU9 fiyatı 350₺ r3 1200af nin 600₺yi aştığı zamanlarda alınır mı sizce b450 anakartla beraber alınıp ileride upgrade edilebilir gibi oc ile rx570 e yetebilecek gibi (iyi bir ıoc ile stok r3 1200 ün rx570 i...
  10. ErnGnc

Ekran kartının direnci yandı

Bende gigabyte gtx750ti var gece furmark a soktum sistemi 5dk da kapattı(reset atmadı kapandı açılmadı) sonra 5dk daha bekledim sistemi açtığımda ekran kartından alev çıktı kapadım baktığımda 6 pin pci-e güç girişinin yanındaki 2 dirençten biri olan c518 yanmış pcb de yanık lekesi var sabah...
  11. ErnGnc

turknet vs millenicom vs netspeed

bu 3 internet sağlayıcısının aynı hızları sunan 3 tarifesi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim altyapım vdsl destekliyor ve evimin yanında tip 7 saha kutusu var santralden kontrol ettirmedim ama internet sağlayıcılarının sitelerindeki altyapı hızı kısmında 35mbps ile 75mbps arası...
  12. ErnGnc

usb ethernet mi yoksa usb wifi mı

kullandığın anakartın ethernet girişinde 6 aydır geçeresiz ıp sorunu var ne kadar çözmeye çalışsam da bu sorun bitmiyor pc yi intenete bağlamak deveye hendek atlatmaya döndü iyice bu yüzden harici bir adaptör ile bu sorunu çözmeye karar verdim sizce 50₺ ye usb2 girişli usb to ethernet...
  13. ErnGnc

Asus USB-N14 vs TPLink WN811 - Hangi Wireless adaptörünü seçmeliyim?

bu iki ürün arasında kaldım tp link 130₺ asus ise 140₺ ben en başta antenlerinin daha güçlü olmasından ve kullananların memnun olmasından dolayı asus usb n14 almayı düşünüyordum ama bazı yerlerde usb adaptörün usb 3 olmasının hem hız bakımından hemde güç beslemesinin usb2 ye göre daha iyi...
  14. ErnGnc

Nvidia nın gtx165x serisinin isim karmaşasına sürüklemesi

Şuan dikkatımi çekti nvidia en üst seviye gpularında kullanıdğı ray tracing teknolojisini içeren rtx20xx serisi kartlardan bile 7 tane çıkarmasına rağmen (rtx2060/s, rtx2070/s, rtx2080/s rtx 2080ti) neden alt seviye olan seride gereksiz yere bu kadar model çıkartıyor (165x serisinde (1660/s ve...
  15. ErnGnc

100tl bütçe ile kablosuz mouse

Laptop için kablosuz mouse almaya karar verdim benim için bu konudaki en önemli kriter pil ömrünün uzun olması bazı ucuz modellerin pilleri 4 günde bitiyordu 2 de1 pil almak zorunda kalmak istemiyorum ve bu fiyat aralığında logitech m330 u buldun başka önerebileceğiniz bir model var mı?
  16. ErnGnc

400tl bütçe ile ofis koltuğu

Forumdaki ve internetteki araştırmalarım sonucu 400tl bandında bulabildiğim en iyi ürün buydu benzer fiyatta daha üstün özellikler yada aynı özellikleri daha uygun fiyata alabileceğim yada bunu alsan daha iyi olur diyeceğiniz bir ürün varsa önerirseniz sevinirim...
  17. ErnGnc

Seduna thunder pro mu yoksa klc zrc1001 mi

https://klcmobilya.com.tr/ofismalzemecim-zrc-520/#bilgilendirme...
  18. ErnGnc

PSU daki elektrik kaçağı ve 250₺-300₺ civarı öneri PSU

şuan sistemimde imzamda bulunan high power eco 500w lık psu var(şuan güncel olarka satıla eco serisi değil eski seri yani şuan ki güç kaynaklarında sorun yok içiniz rahat olsun) psu mu değiştirmek istiyorum çünkü şuan kullandığım psu da elektrik kaçağı var psu calucator ile kontrol ettiğimde...
  19. ErnGnc

Bilgisayar konusundaki teknik deneyimlerinizde bozduğunuz parçalar

Bilgisayarla içli dışlı olan çoğu kişi bilgisayarında belirli bir sorun olduğunda yada kasa içini düzenlediğinde yada en basitinden merak ettiğinden içini açıp kurcalama ihtiyacı hissediyor bu deneyimlerinizde oluşan başarısızlıkları paylaşırsanız sevinirim hem zamanında küçük bir dikkatsizlik...
  20. ErnGnc

Bir online oyunda yaptığınız en kötü skor

League of legends 0/15/2(öldürme/ölme/asist) (Oyunu belirtirseniz sevinirim)
Geri