Arama sonuçları: *

• Users: R o s s
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R o s s

Ekran kartım aygıt yöneticisinde gizli olarak görünüyor

ekran kartım aygıt yöneticisinde görünmüyor, gizli aygıtları göster seceniğine bastığımda görünüyor sağ tıklayınca etkinleştir yazmıyor sürücüyü normal kurmaya calıstığımda ekran kartını görmüyor aygıt yöneticisinden güncellemeye çalışıyorum nvida nın sitesinden indirdiğim sürücüyü bulamıyorum...
  2. R o s s

Ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor

iyi akşamlar yaklaşık yarım saat önce bilgisayarımı sıfırdan formatladım işlemcinin sürücülerini kurdum ekran kartını yükledim kurulum esnasında hata veriyor doğru sürücü olduğuna eminim geforce experinceden denicektim o da açılmıyor yardımcı olurmusunuz
  3. R o s s

Boot menüsünü bulamıyorum (format atıyorum)

iso yu usb ye yazdırdım biostayım ama şuan boot menüsünü bulamıyorum yardımcı olurmusunuz ? burası olabiliceğini düşünüyorum ama emin değilim
  4. R o s s

En temiz format nasıl atabilirim win11 den win 10 a geçeceğim

iyi akşamlar bilgisayarıma en ama en temiz formatı atmak istiyorum ne zaman atsam ilk aldığım gün ki gibi oluyor mediamark tan almıştım o zamanki duvar kağıdı falan oluyor asla temiz bi format atamıyorum suan da windows11 kullanıyorum geri windows 10 a geçeceğim ne gibi bi yol izlemem lazım All...
  5. R o s s

15k laptop önerisi??

üniversite öğrencisi kullanıcak slayt vs hazırlamak için genellikle office falan kulanıcak max bütçe 16k
  6. R o s s

evde koşu bandı ile yağ yakılırmı ?

yakşamlar forum sakinleri, yaklaşık 5 6 aydır sınavlara çok sıkı şekilde çalışıyorum ve aşırı kilo aldım 70 ten 85 e çıktım ve aşırı yağlandım eskideb de yağlıydım ama bu kadar değildi şuan elimde koşu bandı var ve yaza kadar düz temiz bir vücuda kavuşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz spor...
  7. R o s s

iphone 11 pil sağlığı çok hızlı düşüyor

haziran ayında sıfır aldım şuan pil sağlığı 91 gün içinde %20 oldumu takıyorum %80 oldumu çıkarıyorum ( iyileştirilmiş pil açık )akşamları da yatmadan önce koyuyorum şarja sabah uyandığımda çıkarıyorum araştırdığımda herhangi bir zararı yoktur diodu ama ne kadar doğru bilmiyorum şuan ne yapmam...
  8. R o s s

bilgisayarım ne kadar eder

hp all ine one pc i5 8250u 8gb ram 1tb hdd 128gb ssd 24inc ekran
  9. R o s s

ekran kartı driverini sildim tekrar kurulmuyor

ekran kartı driverlarını ddu programıyla sildim güvenli modda denedim ama hata veriyordu bu yüzden normal sildim sorunsuz sekilde silindi silinmeden önce son driverı indirdim işlem bitikten sonra kurayım dedim hata verdi ( nvida kuruluma devam edemiyor ) geforce experince yükleyip onunla denedim...
  10. R o s s

Yardım sistem ekran kartını görmüyor

driverini geforce experience de yükledim sonra yeniden başlattım oyuna giricektim mavi ekran verdi sonra tekrar actım aygıt yoneticisinden baktım ekran kartım görünmüyor geforce experinece den de baktım hiç yüklenmemişş orda duruyor hızlı kuruluma basıyorum bu driver bu sisteme uyumlu değil...
  11. R o s s

GTA 5 durduk yere kasmaya başladı

Yakşamlar. oyunumu normal bi sekilde oynuyordum kasmadan etmeden simdi iste girdiğimde 10fps den yukarı almıyor neredeyse online giremiyorum bile o kadar cok kasıyor bi anda böyle yaptı nedenini anlayamadım sistem ve bütün donanımlarım güncel gfe de güncel ama hala cözemedim epic games te oyunun...
  12. R o s s

nvida bu kurulma devam edemedi hatası

hiçbir şwkilde yükklenmiyor bu kurulma devam edemedi hatası alıyorum hem sitesinden indirip denedim hemde gefoprce experince de denedim yüklenmiyor hata veriyorum sistem win11 güncellemeler tam
  13. R o s s

bu aracın üstündeki jantın markası ve modeli nedir

konu başlıkta
  14. R o s s

T.C Kimliği ile iphone imei atırma

merhabalar, yurtdısından hediye iphone 14pro geldi simdi bu cihazı tr ye kaydetircez imei yapıcaz kimlik ile nasıl yapılıyor ve yurtdışına cıkmamıza gerek varmı
  15. R o s s

arabaya farklı bir tanpon taksak bir sıkıntı olurmu

yakşamlar, bugun seyir halindeyken önümüze bir tofas atladı ve ani fren yaptı makas atıcaktı herhalde bizde fren yapmamıza rağmen arkadan vurduk ve bizim arabanın ön tanponu dağıldı aracım 2014 model renault fluence tocuh paket ben touch plus paketin tanponunu takmak istiyorum bir sıkıntı...
  16. R o s s

poco x3 pro kendi kendine ses kısıp acıyor

x3 pro telefonum kendi kendine sesini acıp kısmaya basladı dün aksamdan beri böyle yeniden baslattım fastboot diye bişey yazdı ekranda arşatırdım ve fastboot dan cıktım telefon acıldı ama sorun devam etti yazılım güncellemsinden olduğu düşünüyordum yazılım güncellemesi gelmisti güncellemeyi...
  17. R o s s

ekran kartım görünmüyor

ekran kartımın sürücüsünü güncelliyecektim ama kurulum esnasında pc mavi ekran verip kapandı aygıt yöneticisnden bakıyorum ekran kartım görünmüyor sürücüyü kurmaya calsyorum hata veriyor win update baktım orda da güncelleme yok suan napmam lazım oyun falan oynıyamıyorum oyunu gectim video...
  18. R o s s

kafayı yemelik phonk önerisi

spordayken dinlemelik phonk önerisi istiyoeum playlist de olur. agrasif phonk kesmiyor beni kafamı ucurmalık seyler lazım bana önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekürler.
  19. R o s s

ekran kartımın driverını kuramıyorum

kurulum ekranında böyle bir hata verdi doğru yerden doğru sürücüyü yükledim ama neden böyle bir hata verdi anlamadım yardımcı olurmusunuz ekran kartım : mx110 sürücü bunu yükledim : https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/200281/tr k
  20. R o s s

win 11 den win 10 a düşürme

bilgisayarım kendi kendine ya da ben bilmeden win 11 e yükseltmiş kendini 2 3 gündür win11 de kulanıyorum sistemimi zorluyor alt tab yapınca donmalar oyunlarda düşük fps ler takılmalat falan yapıyor ve mavi ekran hataları veriyor gta 5 i acınca DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası veriyor veya bu...
Geri