Arama sonuçları: *

• Users: YusufShn01
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. YusufShn01

Buharkeyf02.com güvenilir mi?

Uzun süredir bölgemde elektronik sigara arıyorum fakat satan bir kişi bile bulamadım. Başlıkta belirttiğim site güvenilir mi bilen varmı? buherkeyf.com güvenilir demişler ama şuan kapalı ve buharkeyf02.com aktif. İki sitenin de kurucusu aynı mı bilemedim. Aydınlatır mısınız
  2. YusufShn01

Razer Basilisk V3 Pro Orta Tık Sallanıyor

Ürünü 1 ay önce satın aldım. Satın aldığımdan beri mouseu sağa sola ileri geri sallayınca tıkırdama sesi geliyor. Orta tıkı tutup salladığımda ses kesiliyor. Kullanımda hiçbir sıkıntı yok orta tık işlevini sağa sola yatma işlevini güzelce yerine getiriyor fakat ses gelmesi canımı sıktı. Bu...
  3. YusufShn01

Victus 16 Ekran Gelmeme Sorunu

Bugün bilgisayarımda biraz çalıştım ve ardından kapattım. Ekran gittiği halde 1dk gibi bir süre fanlar çalışmaya devam etti bilgisayar sıcak olmamasına rağmen. Ben de bilgisayarı tekrar açtım ve windows açılma sesi gelse de ekran gelmedi. Tekrar kapatıp açınca ekran geldi fakat ölçekleme ayarı...
  4. YusufShn01

Ryzen 7 7840HS HwMonitor 6200Mhz Görünüyor

R7 7840Hs işlemcili laptoba sahibim. bugün oyun oynarken arkada hwmonitor uygulamasını açık bıraktım ve oyun bittiğinde uygulamaya dönüp maks cpu saat hızını kontrol ettiğimde 6200 Mhz gördüm. Sizce böyle bir şey olması normal mi? Hem işlemcinin hem de laptobun sitesinde maks 5.1Ghz olduğu...
  5. YusufShn01

Victus 16 Ekran Sorunu

Birkaç gün önce Ryzen 7 7840Hs, Rtx 4060 ekran kartlı mavi renk victus 16 satın aldım. Laptobu monitöre bağlayıp kullanıyorum. 1080p 144 Hz HDMI kablosu ile kullanırken ilk 3 gün sorun yoktu fakat 4. Gün ekteki fotoğrafta görüldüğü gibi ekranın bir kısmı renkli çizgilerle doldu sonra kendi...
  6. YusufShn01

Victus 15 Alınır Mı?

Yaklaşık 1 aydır piyasayı araştırıyorum. Daha uygun modeller geldi geçti ama kaçırdım maalesef bütçeyi daha yeni toparlayabildim. Bütçeme uygun bir bilgisayar buldum ama victus 15 olması kafamı karıştırdı. Victus 16 almak istiyordum ama aynı bilgisayarın Ryzen 7 7840HS versiyonu 38.700 TL. Sizce...
  7. YusufShn01

Çözüldü✓ S23 Şarj Almama Sorunu

Telefonu yeni aldım tam 1 hafta oldu. Normalde şarj olurken ekranda hızlı şarj yazar ve tam doluma kalan süre görünür. Bugün mobil erişim noktası açıkken telefonun İnternetine bilgisayardan bağlandım ve dizi izliyordum telefon şarjdaydı. Baktığımda ekranda sadece şarj yüzdesi görünüyordu kalan...
  8. YusufShn01

Glorious Model i2 Wirelles Kesilme Problemi

Hepinize selamlar. Yıllardır Glorious ürünlerini severek kullanan birisiyim. Glorious GMMK klavyesini ve Glorious Model D Wired kablolu mouse'umu 3 yıldır aktif olarak kullanmaktayım. Sorun çıkarmamaları ve kaliteleri beni çok etkiledi ve kablosuz mouse bakarken model i2 wirelles mouse'u gördüm...
  9. YusufShn01

Hostinger güvenilir mi?

Yakın zamanda web sitesi açmayı planlıyorum. Wordpress yardımı ile sitemi kuracağım ama yazılım bilgim de var yani wp şart değil herneyse. Daha önce GoDaddy kullanarak sitemi açmıştım fakat şimdi baktığımda hostinger firması çok daha uygun fiyata daha yüksek performans vaad ediyor. Üstelik...
  10. YusufShn01

Adanada bisiklet sürmek için arkadaş arıyorum

Yaz boyu müsait günlerde bisiklet sürmek için arkadaş arıyorum. Her gün çıkıyorum 1 saat sürüp eve geliyorum çok güzel hissettiriyor rahatlamış oluyorum. 04.00-07.00 arasında evden çıkıyorum. Bana uyum sağlayabilecek ve isteyen varsa yorum atsın yaşım 19
  11. YusufShn01

Gigabyte anakart secure boot ve tpm ayarı

Windows 11 e geçiş yaptım ve valorant oynamak istiyorum fakat sanırım bios üzerinden tpm ayarını kapatmam ve secure boot ayarını açmam gerekiyormuş. Biraz araştırma yaptıktan sonra anakartın tekrar görüntü vermeme durumu vs vs bir çok makale gördüm. Ekran kartımın uefi desteği var fakat ben yine...
  12. YusufShn01

Ryzen 3 3100 Overclock

Test Sonucumu atıyorum sizce daha ne kadar ilerleyebilirim ne önerirsiniz?
  13. YusufShn01

Kargo ile ürün satarken kargo kaybolursa ne yapmalıyız ?

Düşük bir ihtimal de olsa herkesin başına gelebilecek tatsız bir olaydır kargonun kaybolması. Şimdi size yaşadığım tecrübelerle birlikte neler yapmanız gerektiğini anlatacağım ; Öncelikle satış öncesinden başlayalım. Alıcı ile X miktarda anlaştınız diyelim. Whatsapp gibi yazılı sosyal...
  14. YusufShn01

Noctua Nh U12S Redux alınır mı?

Soru başlıkta, alınmazsa muadil fan önerisi var mı ? (940 tl)
  15. YusufShn01

Eski oyunları virüssüz oynamak ?

Zamanda biraz geriye gitmek istedim ve max payne oynamak istiyorum. Fakat steam üzerinden satıştan kaldırmışlar yoksa alacaktım oyunu. Korsan indirmek istemiyorum çünkü bilgisayarıma virüs bulaştırmak istemiyorum bana yardımcı olabilir misiniz bu oyunu nereden elde edebilirim. Fiyatı önemli...
  16. YusufShn01

Maks 1500 TL Ofis Koltuğu Önerisi

Başlıkta da dediğim gibi en fazla 1500 tl olacak ve en az 3 ay taksitle alabileceğim rahat ofis koltuğu gerekiyor. Görünüşü hiç önemli değil yeter ki rahat olsun günde 8-10 saat ders çalışıyorum masa başında ve şu anki sandalyem ile belim kırılıyor resmen
  17. YusufShn01

Gigabyte B450M S2H V2 Bios güncellemeli miyim ?

şu anda f1 bios sürümünü kullanıyorum aldığımdan beri hiç güncellemedim en son f64a sürümü çıkmış sizce güncellemeli miyim? artıları neler eksileri neler olur benim için ? Ek olarak hiç bios güncellemedim ufak bir yardımcı olursanız sevinirim
  18. YusufShn01

Crucial Ram Overclock Yardım

Sonunda biraz boş vakit buldum ve sizden yardım istiyorum. Öncelikli olarak çiplerim nasıl ? Bunu cevaplarsanız sevinirim. Daha sonrasında 3600 cl14 ve alt gecikme değerlerini de olabildiğince güzel yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Orjinal 3200 mhz cl 16 @RevDeisDou
  19. YusufShn01

Ekran kartı fan titremesi

Şubat ayında aldığım rx 6500 xt ekran kartı ( sapphire model) yüzde 38 fan hızından sonra titreşim yaptığını farkettim. Azıcık titreşim sesi duyuyorum kasaya elimi koyduğum zaman az da olsa titrediğini hissediyorum. Ekran kartının fanları durduğu zaman titreşim kesiliyor yani titreşimin...
  20. YusufShn01

Win 11 geçeceğim yardım

Sistem imzada yazıyor. Şu an Windows üzerinden kontrol ettiğimde win 11 desteklemediği yazıyor. Sanırım tpm ve security boot açıldığı zaman sorun düzeliyormuş. Fakat bazı kullanıcılarda bu ayarları açtıktan sonra ekran gelmeme sorunu oluyormuş, ben de yaşamaktan korkuyorum çünkü rx 6500 xt...
Geri