Arama sonuçları: *

1. GratosHetfield

Yardım XPG Summoner ses tekerleği onarımı hk.

Selamlar, yaklaşık 2 yıl önce XPG Summoner klavye almıştım, buralara kadar iyi kullandım hiç sorun olmadan cidden sağlam bir klavye, fakat dünden beridir ses tekerleği algılamıyor ve çalışmıyor, garantisi geçen kasımda bitmiş, sizce buna kaç para isterler onarım için veya çözebilir miyim kendim...
  2. GratosHetfield

Mavi Ekran BSOD mavi ekran hatası (minidump dosyalarını okuyabilecek birileri)

Bilgisayarı temizlemiştim sonrasında açılmadı, ben de bios pilini söküp taktım ve önceki bios ayarlarımın aynısını yapıp bilgisayarımı çalıştırdım fakat açtıktan sonra mavi ekran vermeye başladı, minidump dosyalarımı yükleyeceğim bir bakıp ne olduğunu söyleyebilir misiniz...
  3. GratosHetfield

B450M-K II ve Spec Delta RGB soğutucu takma?

merhabalar, bu konu hakkında bir sorum olacaktı. ID-COOLING SE-224-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat yukarıda atmış olduğum kule tipi soğutucuyu almak istiyorum. anakartım başlıktaki anakart ile aynı, b450mk-ii. kasam ise corsair spec delta rgb. kasa içerisinde kasanın fanlarının rgb...
  4. GratosHetfield

r5 5500'den r5 5600 geçilir mi ?

anlık olarak rx6600xt ve r5 5500 ikilisini kullanmaktayım. squad, ww3 gibi işlemciyi seven oyunları daha çok oynuyorum. onun dışında ise ekran kartı isteyen oyunlarda sorunum hiç yok. sizce 5500'den 5600'e geçmeli miyim ? işlemci isteyen oyunlarda, squad'da falan nasıl bir fps farkı yaratır ...
  5. GratosHetfield

oda dekorasyon önerisi

Selamlar, odamı düzenlemeye devam ediyorum fakat ne alacağım konusunda kararsız kaldım. dekor olarak alabileceğim, uygun fiyatlı ve estetik şeyler önerir misiniz ?
  6. GratosHetfield

SSD Kendi Kendine Doluyor

Arkadaşlar merhaba. WD Blue SN750 model bir ssd kullanmaktayım. Ara sıra göz gezdirdiğimde ssd alanının kendi kendine dolu olduğunu farkettim. Misal 1 saat önce 310 GB boş iken, şuan da 307 gb boş. Daha önce oluyor muydu bilmiyorum fakat ben visual studio code indirdikten sonra farkettim ve...
  7. GratosHetfield

Öneri maks 650 tl kulaküstü bluetooth kulaklık önerisi

arkadaşlar pedleri güzel ve sağlam, kafa yormayan bir kulaküstü bluetooth kulaklık arıyorum. şarkı dinlemek olur, film izlemek olur, bu tarz şeyler için. eğer olmazsa maks 350 tl bütçeye kulak içi de alabilirim.
  8. GratosHetfield

Yardım f310 alınır mı ? 350 tl öneri

Arkadaşlar selam. Forza, ets 2 ve asetto corsa gibi oyunları oynamak için bir oyun kolu arıyordum. en son artık baktım baktım f310'a karar kıldım gibi. sizce alınır mı bu kol ? kullanan veya kullananları bilen varsa yardımcı olabilir mi ? bütçemi pek aşmıyor ve muadillerine göre de en kaliteli...
  9. GratosHetfield

Yardım Asus ghosting iadesi

Arkadaşlar selam. Monitörümde ghosting olduğunu daha önce başka bir konuda söylemiştim, ilk başlarda rahatsız etmiyordu fakat farkettim ki gözümü ve sağlığımı iyi etkilemiyor. Göz numaram büyük olduğu için ve ghostingin o yarattığı etkiden dolayı başım ağrıyor ne zaman monitöre baksam. Önceki...
  10. GratosHetfield

Yardım Asus monitör mozaikleşme ve pikselleşme sorunu

Selam Arkadaşlar, Bugün farkettim ki siyah arkaplanı yoğun olan videolar izlerken monitörüm böyle bir görüntü veriyor. Her yer piksel piksel ve mozaikleşmiş şekilde. bu nedir ? çok sinirlerim bozuldu. Modeli Asus vg247q1a. lütfen yardım edin, tam 3 kere monitör değiştim, 1. monitör gamebooster...
  11. GratosHetfield

Yardım Asus VG247Q1A yazılar ve simgelerin görüntüsü piksel piksel

Arkadaşlar selam. VG247Q1A model bir monitör aldım fakat monitörün ekranında yazılar ve simgeler piksel piksel gibi, yani tam kalitesini bana hissettirmiyor şuan. Bunun bir ayarı var mıdır, nasıl çözeceğim ? ve renkler de aşırı patlıyor, uygun bir ayar söyler misiniz bu monitör için ...
  12. GratosHetfield

Monster Pusat k3 pro red switch modeli nasıldır ?

arkadaşlar bu klavye alınır mı ? nasıldır, gamepower tarzı bir mekanik klavye almaktansa monster almak daha iyi diye düşünüyorum. hem tuş fonskiyonları iyi hem de onlardan kaliteli.
  13. GratosHetfield

Öneri 600 - 700 TL civarı mekanik red switch klavye önerisi.

Arkadaşlar selam. Mekanik bir klavye almak istiyorum, yurtta veya evde kullanacağım için de red switch olması çok ama çok önemli. önerileriniz nedir ? benim aklımda bir kaç tane model var: https://www.incehesap.com/gamepower-saber-rgb-kirmizi-blue-switch-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-44964/...
  14. GratosHetfield

1000 TL'ye kadar soğutucu önerisi ve PSU uyumluluğu

Arkadaşlar selam. Yeni bir sistem aldım. Özellikleri ise şöyle: Asus Dual rx6600xt ryzen 5 5500 Asus prime b450m-k II xpg 2x8 16 GB ram WD blue 500 GB SSD Corsair Carbide spec delta 550w PSU-Kasa bu kasadan üzerine 1000 TL civarı bir param kaldı. Bu paraya da soğutucu almak istiyorum çünkü...
  15. GratosHetfield

RX 6600 - i5 12400f vs rx6600xt - r5 5500

https://www.gaming.gen.tr/urun/106520/blade-6600xt-amd-ryzen-5-5500-asus-rx-6600-xt-dual-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bunda anakartı değiştirip b550m-k seçiyorum...
  16. GratosHetfield

GameGaraj iade süreci ile ilgili deneyimler.

Selamlar. Gamegaraj'dan herhangi bir ürün alıp sonrasında iade etmiş birileri var ise tecrübesini anlatabilir mi ? ne zaman iade ettiniz, kaç günde paranın geri alınması dahil işlemlerin hepsi bitti, sorun yaşandı mı ? deneyimlemiş olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.
  17. GratosHetfield

14 - 15.500 TL arası sistem önerisi

şuan kullandığım sistem i5 12400f RX 6600 16 GB 500 SSD GAMEBOOSTER 24 inç 144hz 1ms monitör forumda sorduğumda bu sistemin fiyatına göre pahalı olduğu söylendi. monitör dahil 18.949 TL verdim sisteme. sistemin kendisi 15.700 TL civarlarında. insanlar mantıksız olduğunu söylediği için iade etme...
  18. GratosHetfield

rx6600 İ5 12400f Sistem

arkadaşlar selam. yakın zamanda böyle bir sistem aldım ve kasa monitör dahil gördüğünüz gibi 19k civarına denk geldi. merak ettiğim şey acaba hata mı yaptım bu sistemi almakla ? sizce anormal bir şey var mı fiyatta veya parçalarda ? annem internetten almak istemediği için mecbur yakın ve...
  19. GratosHetfield

Yardım Lenovo güç tasarrufunda fan çalıştırması

lenovo thinkbook 15 gen 2 kullanıyorum. kendisi çok sessiz çalışıyor. fakat arada güç tasarrufu modundayken fanı hafif sesli şekilde 10 15 saniye çalıştırıp durduruyor. bunu böyle aralıklarla yapıyor. arkada yük varken genelde oluyor misal spotify açıkken. bu bir sorun teşkil ediyor mu yoksa...
  20. GratosHetfield

Laptop uyumlu ram önerisi

arkadaşlar selam. lenovo thinkbook 15 g2 kullanıyorum. ryzen 5 4500u 8gb ram bilgisayara ek olarak bir tane daha 8lik veya 4lük ram almayı planlıyorum. spd kısmını atacaktım fakat orası gözükmüyor. büyük ihtimalle ram gömülü olduğu için. buradaki bilgilere bakılarak ne tür bir ram almam...
Geri