Arama sonuçları: *

1. luffys_meat

5070 Tİ V2/SFF FARKI ve SİSTEM YORUMU

İyi günler. Böyle bi sistem almayı düşünüyorum ama ekran kartının iki farklı sürümü olduğunu gördüm. Aralarındaki fark ne acaba? Bide sistem hakkındaki düşüncelerinizi belirtip bi tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  2. luffys_meat

FSP FP1000 1.000 VA Line iyi mi?

Arkadaşlar bu ups'ten alsam bilgisayarımı ani elektrik kesintisinde sorunsuzca dayandırabilecek ve bana 10 dakikalık kapatma süresi verebilecek bişey mi bu? Ups'lerden hiçbir şekilde anlamıyorum o yüzden yardım lazım bilen biri varsa şimdiden teşekkür ederim. Bilgisayarıma ne kadar güç lazım...
  3. luffys_meat

❌İndirim Bitti! Razer DeathAdder V3 Pro Beyaz 3.050 TL

Razer DeathAdder V3 Pro Beyaz rengi Amazon'da indirime girdi almak almak isteyen bakabilir. https://amzn.eu/d/fvJtHms 1733606561 Bende aldım kendime bi tane
  4. luffys_meat

4060 lı sistem için psu önerisi

Bi arkadaşım PSU almak istiyor. Sistemi msi 2x ventus 4060, r5 5600 ve msi b550 pro (anakarttan emin deilim) bunlar var. 500w psu kullanıyordu ama oyun oynarken yüksek grafik kullandığında sistem aniden kapanıyordu. Grafikleri kısarak sorununu çözdü. 650 w falan iyi bi psu almak istiyor...
  5. luffys_meat

4070 Ti Super'den Çıkan Garip Ses

Merhaba, bir sorum var. Bilgisayardan random bi oyun açınca buckshot roulette gibi basit bi oyun dahil kasadan tiz bir ses gelmeye başlıyor. Alt f4 çektiğim gibi ses gidiyo. Ekran kartından geldiğinden şüpheleniyorum normal olarak. Bu bir sorun mudur? Arkadaşımda msi ventus 2x 4060 var ona...
  6. luffys_meat

Resident Evil 2 ve 3 paketini mi yoksa RE2 mi almalıyım?

Başlıkta da belirttiğim gibi. İki oyunu da ne izledim ne de oynadım. RE2 çok övülürken RE3 de bi o kadar gömülüyor. Hesabımdaki para ile berber 300 tl ye alabilirim bu paketi. Veya sadece RE2 alıp 180tl verebilirim. Hangisi daha worth ise belirtin alayım. 3. Oyunun süresi çok kısaymış. O yüzden...
  7. luffys_meat

4070 Tİ SUPER %0 DA ÇALIŞIYOR

Az önce dikkatimi çekti ekran kartı ayarlarından tüm ayarla otomatikte olmasında rağmen maksimum voltaj %0 olarak ayarlı. kart da sabit 1 volt ta çalışıyor. bu sorunu düzeltmek için ne yapmam lazım? bilmediğim bir şey olduğu için başıma iş almayayım dedim ve buraya sormak istedim.
  8. luffys_meat

İzmir'de Bilgisayarcı Tavsiyesi

İzmir'de oturuyorum. Yeni sistem topladım ama kurduramıyorum. Nedeni ise hiçbir bilgisayarcının kabul etmemesi. İzmir'de bildiğiniz bu bilgisayarı kuracak bir yer var ise söyleyebilir misiniz?
  9. luffys_meat

Hangi Keycap Setini Almalıyım?

Merhabalar. Keycap alacağım da hangisini almam lazım bilmiyorum. Benim klavyeme uyumlu mu onu da bilmiyorum. Steelseries olan galiba bu sorunu çözmüş ama diğer modeller de bi kesinlik yok diye biliyorum. Bu benim klavye modelim...
  10. luffys_meat

2 monitör arasından hangisi daha iyi?

4070 ti super ve r5 7600 lü bi sistem satın aldım. Yanına da monitör alacağım ama pek bi bilgim yok monitörler hakkında. Bu iki modele bakıyorum ama dediğim gibi bilgim olmadığından karar veremedim. Daha iyi bi tavsiyesi olan varsa onlara da açığım. Vatan dan alacağım bu arada...
  11. luffys_meat

Topladığım sistem uyumlu mudur?

Böyle bir sistem topladım da bu işler hakkında pek bir bilgim yok. Bu sistem uyumlu mudur? Herhangi bir uyumluluk sorunu çıkarır mı? Ekstradan sıvı soğutucuyu başka bir yerden alacağım ve vatan dan alacağım başka bir siteden al fln demeyin lütfen.
  12. luffys_meat

Bu 3 ssd den hangisini seçmeliyim?

Arkadaşlar şimdi bi sistem alacağım. Sistem şöyle. Bu sisteme ssd olarak hangisini seçmem lazım yardımcı olursanız sevirinim. 1tb yeter derseniz exceria pro, 2tb olsun ama soğutma olarak üstüne bişi olmayan derseniz de exceria plus g3 var. Bide adata nın bi tane ssd si var. Hangisini seçmek daha...
  13. luffys_meat

Şifre koyulan fotoğrafa erişmek

Beyler bi soru sormak istiyorum harbiden çok lazım bir şey bilen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum. Şimdi benim küçüklük fotoğraflarımın olduğu bir harddisk var. Ben küçükken o harddisk eski kasaya takılıyken bi misafir çocuğu oturmuş pc nin başına. Nası yaptıysa o fotoğraflara şifre...
  14. luffys_meat

Bu iki Apple klavye aynı mı?

Selamlar Bu Apple klavyeden almak istiyorum. Teknosadan alacaktım ama Media Markt ta gördüm daha ucuz. Ürün kodları da aynı ama ürün özellikleri aynı deil. Media Markt taki klavyenin boyutu daha büyük mesela. Ürün kodları aynı ama özellikleri farklı sanırsam veya bi yanlışlık yapmışlar. Bilen...
  15. luffys_meat

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Anormal Bir Şekilde Şarjı Bitiyor

Başlıkta da belirttiğim gibi Watch 6 Classic aldım bugün kurulum vs her şey bitti şarjı fulledim saat 20.00 gibi şarjdan çıkarttım. telefonum samsung olmadığı için de bazı özellikler kapalı. nabız ölçme vs sadece açık 10 dakikada bir yapıyor. daha hava durumu vs hiç bir şey eklemedim...
  16. luffys_meat

55-57k Pc toplama yardımı arıyorum

Selamlar. Vatan Bilgisayar sitesinden pc hazır sistem almak istiyordum ama ordaki sistemler pek iyi değil. Bana 55-57k bütçesinde şu sayfadan kasa toplayabilir misiniz? Ddr5, 4070, 32gb, 1tb ssd vs gibi şeyler. Yardımcı olursanız sevinirim işlemci konusunda intel amd fark etmez ama amd olursa...
  17. luffys_meat

Hangi sistemi almak daha mantıklı?

Arkadaşlar iyi günler 2 tane sistem var benim almak istediğim. Aslında aklımda ilk sistem vardı ama hem babam itopya'ya güvenmiyor hemde taksite çok koyuyolar diye ordan almak da istemedi. İlk sistem...
  18. luffys_meat

Kart arasındaki farklar nedir?

Bu iki kart arasında ne fark var ve sistemde tavsiye ettiğiniz özelleştirme var mı? Sistem şudur https://www.gaming.gen.tr/urun/359996/vulcan-4070ti-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-ex-gamer-1-click-oc-v2-geforce-rtx-4070-ti-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  19. luffys_meat

2 sistem arasında kaldım. Tavsiye edebilcek biri var mı?

Merhabalar. Yakın zaman içerisinde bir hazır sistem alacağım. İcehesap'tan bi sistem belirleyip özelleştirmiştim ama itopya'da bu sistemi görünce bi düşündüm napsam diye. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Şimdiden teşekkür ederim...
  20. luffys_meat

Laptopuma Windows 8 kurdum ama Sürücüleri kuramıyorum

Merhaba arkadaşlar. Yakın zaman içerisinde laptopum çok kastığı için orijinal sürümü olan Windows 10 dan Windows 8 e indirdim flash bellek ile. Daha sonra fark ettim ki Touchpad ve Wi-Fi gibi önemli şeyler çalışmıyor. Bunu fark ettikten sonra hemen Laptopumun markası olan Acer'in sitesinde...
Geri