luffys_meat
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Selamlar
Bu Apple klavyeden almak istiyorum. Teknosadan alacaktım ama Media Markt ta gördüm daha ucuz. Ürün kodları da aynı ama ürün özellikleri aynı deil. Media Markt taki klavyenin boyutu daha büyük mesela.
Ürün kodları aynı ama özellikleri farklı sanırsam veya bi yanlışlık yapmışlar. Bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?
www.mediamarkt.com.tr
www.teknosa.com
Bu Apple klavyeden almak istiyorum. Teknosadan alacaktım ama Media Markt ta gördüm daha ucuz. Ürün kodları da aynı ama ürün özellikleri aynı deil. Media Markt taki klavyenin boyutu daha büyük mesela.
Ürün kodları aynı ama özellikleri farklı sanırsam veya bi yanlışlık yapmışlar. Bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?
APPLE Magic Keyboard Türkçe Q Klavye MK2A3TQ/A
Magic Keyboard Türkçe Q Klavye MK2A3TQ/A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Apple Magic Keyboard Türkçe Kablosuz Beyaz Q Klavye MK2A3TQ/A Fiyatı ve Özellikleri
Apple Magic Keyboard Türkçe Kablosuz Beyaz Q Klavye MK2A3TQ A fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Apple Magic Keyboard Türkçe Kablosuz Beyaz Q Klavye MK2A3TQ A en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.