Arama sonuçları: *

• Users: Saian SS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Saian SS

Kulaklık kabloları hakkında soru

Arkadaşlar iyi günler elimdeki malzemeler şunlar cloud 3 kulaklık soundblaster g3 ses kartı arctis 3 uzatma kablosu sorum şu cloud 3 ün jak girişi kısa olduğu için ses kartına yetişmiyor ben uzatma için arctis 3 ün uzatma kablosunu kullanmam bir sıknıtıya yol açar mı ses kalitesinde (cloud...
  2. Saian SS

Cloud 3 için dolby mi ngenuity mi

Arkadaşlar cloud 3 kablolu kulaklık için hangisini kullanmalıyım özellikle merakımı çeken konu dolbyde mikrofon için ayar yok o yüzden mecburen mi ngenuity kullanmalıyım konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  3. Saian SS

Hs80 kulaklık genişler mi

arkadaşlar corsair hs80 kulaklık aldım kafama nerdeyse tam oluyor tepe kısmı biraz kafamın üstünü ağrıtıyor iade etmek istemiyorum sizce alışırmıyım veya açılır mı genişler mi daha öncesinde arctis 3 kullanıyordum ve rahatlık anlamıda kesinlikle aşırı memnundum
  4. Saian SS

Yardım 3000 TL'ye kadar kablolu kulaklık tavsiyesi

aklımda https://www.itopya.com/corsair-hs80-usb-dolby-audio-rgb-71-surround-beyaz-kablolu-gaming-kulaklik_u19984?srsltid=AfmBOoo_C4o85090wZxJ-MH4P6zPcJQCUjLx5sNyi88TvbAQ6fR35kgA bu var fakat başka önerilere açığım fps oyunlarında özellikle rust, csgo, pubg gibi oyunlarda iyi performans vermesi...
  5. Saian SS

izmir veya istanbul kalacak yer önerisi

2 arkadaş izmir veya istanbula gitmek istiyoruz olabildiğince ucuz ve güzel yer arıyoruz hiç bi şey dahil değilse günlük 300 kahvaltı veya akşam yemeği dahilse günlük 500 tl civarı ayrıca kyk yurdunda kalırsak giriş çıkış saatleri tatil amaçlı kullanımlarda da geçerli mi ?
  6. Saian SS

para kazanabileceğim oyunlar

oyun oynayarak para kazanmak istiyoruz arkadaşımla beraber metin 2 gibi item satar vs var öneriniz
  7. Saian SS

Discord oylamasında yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar rust oyunu için discordda map oylaması var ve rakip takım sürekli bot atıp kötü olan mapi öne geçiriyor rica etsem 4.mapi oylarmısınız Linke tıklamak istemeyenler için sunucunun adı Rustinity https://discord.gg/4rac7ndR Sol tarafta kanallardan aşşağıya indiğinizde map voting...
  8. Saian SS

oyunlarda grafik sorunu

oyunlarda dikkatimi çeken özellikle rust ve pubgde dikkatimi çeken grafiklerde bozukluk durumu var yani böyle nasıl tarif etsem göz kamaştırıcı, ama bi o kadar bulanık hissettiriyor ben daha basit grafiklerde oynamak istiyorum ama bi gariplik var ryzen 5 2600 5500 xt 8 gb oyunlarda eskiden...
  9. Saian SS

Samsung 870 evo mu kingston nv2 mi

870 evo 500 gb sata 1000 tl Nv2 500 gb m2 800 tl Hangisini tercih etmeliyim
  10. Saian SS

Samsung 870 evo 500gb alınır mı

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-500-gb-870-evo-mz-77e500bw-2-5-sata-3-0-fiyati,997687313.html Alınır mı arkadaşlar beklentim uzun ömürlü ve stabil olması Günlük kullanım için tercih ediyorum Bütcem 700-800 fakat okuduğum iyi yorumlar üzerine 1000-1100 bütcesine zorla çıkabildim
  11. Saian SS

Yardım Kulaklık için type c dönüştürücü tavsiyesi

Arkadaşlar a33 model telefon için kulaklık için tpye c dönüştürücu arıyorum 1 tane köşedeki telefoncudan aldım siyah bi parçaydı cızırtı yapıyor sürekli Akg kulaklık aldım 3 günde bozuldu o da cızırtı yapıyordu Ayrıca bi sorum var dönüştürücünün cızırtı yapması sarj bölgesine zarar verir mi...
  12. Saian SS

300 tl Akıllı saat önerisi

Arkadaşlar butce max 300 Adımsayarı olsun birazda sağlam olsun pek bi beklentim yok
  13. Saian SS

Yardım mousemin içini nasıl açarım

Asus rog gladius 2 core mousemin tekerleği bozuldu bu yüzden içini açmak istiyorum bunu nasıl yaparım
  14. Saian SS

ehliyet sınavını geçemezsem ne olur

arkadaşlar işten dolayı esınava çalışacak vaktim pek olmadı eğer bu sınavdan kalırsam ve sınava başka zaman girmek istersem nasıl bi ücretle ve süreçle karşılaşacağım kurs, sınav ücreti her şey dahil 4750 tl ödeme yaptık
  15. Saian SS

Yks tercih için yardım

Selamlar yakın bir arkadaşım bu sene sınava girdi ve beraber bölüm bakıyoruz önerilerinizi bekliyorum İş bulmakta olabildiğince elverişli olması en önemli kriter Ea 400k Sayısal 570k Tyt 570k @Harley Quinn❖
  16. Saian SS

A33 sarj aleti hakkında

A33 telefon kutusundan adaptör çıkmadı, iki ucu type c olan kablo çıktı. Ben eski telefonumun ( j7 ) adaptörüne, bi tarafı normal usb girişi, bi tarafı type c girişi olan kablo alıp, o şekilde kullansam. telefona herhangi bir zarar verir mi ? Aldığım kablonun kalitesi fark eder mi ? Adaptör...
  17. Saian SS

Yönetim bilişim sistemleri bölümü hakkında

Arkadaşlar bazı iş ilanlarında "Üniversitelerin bilgisayar, yazılım" bölümlerinnden mezun şartı aranıyor yönetim bilişim sistemlerini okuduktan sonra bu şartları karşılamış sayılıyor mu ?
  18. Saian SS

bilgisayarın fiyatı normal mi

https://www.letgo.com/tr-tr/i/dell-marka-yipranmamis-laptop_ff7c4452-ca54-4720-9fe5-cddd1660e8ec
  19. Saian SS

günlük kiralık tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-emek-asti-yakini-luks-apart-otel-992064212/detay fiyat (200tl) 3 arkadaş, 2 gün burada kalmayı planlıyoruz. dikkat etmemiz gereken bir şey var mı. youtubede meryemcanın videolarında hep pislik içinde oluyor gerçekten hepsi öyle midir
  20. Saian SS

Rust oyununa zam geldi

yeni fiyatıda bu bu da benim ilk aldığım zamanlar yani doların 3 tl civarı olduğu zamanlar
Geri