Arama sonuçları: *

• Users: symen_qr24
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. symen_qr24

Bu takas mantıklımı sizce?

merhabalar dostlarım bu yıl bilgisayar programcılığı kazandım ve duyumlarıma göre bu bölümde bir laptopa ihtiyacım var. Bende masaüstü bilgisayarım ile bir laptop takas etmeyi düşündüm. sizce mantıklımı ve tavsiyelerinizi bekliyorum yardım ederseniz çok sevinirim benim kasanın özellikler şu...
  2. symen_qr24

Hangi klavyeyi almalıyım. Tavsiyeniz nedir ?

Merhaba arkadaşlar klavye arıyorum ve bir kaç seçenek buldum açıkçası gönlüm %60 tan yana ama tkl klavyede olabilir. Bütçem 1500 gibi düşünebilirsiniz ona göre öneri yaparsanız mutlu olurum. Şimdiden iyi günler. Redswitch tercihim ve bu bulduklarım nasıldır ...
  3. symen_qr24

Max 1200tl klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığı gibi bütçem bu kadar. Bu bütçeye %60 bir klavye istiyorum. Görüntüsü çok hoşuma gidiyor bu aralar. Ve hangi swtichi kullanmalıyım bilmiyorum karışık oyunlar oynarım yani %60 fps %40 diğer tarz oyunlar bu doğrultuda hangi switichi önerebilirsiniz. (Belki %75 te...
  4. symen_qr24

Mousepad bulamıyorum !!

Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar. Mousepad bakıyorum ve bulamıyorum saçmalık. Masamı kaplasın istiyorum masam 120x60 standart bir masa ve beyaz bir mouse pad istiyorum fakat bulamadım. O yüzden aklıma o ölçülerde keçe alıp üstünede orta boy kare mousepad almak geldi beyaz olsun istiyorum...
  5. symen_qr24

Bilgisayarımın tahmini değeri nedir ? Yardıma ihtiyacım var !

Merhaba arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar 12. sınıf öğrencisiyim ve sınava hazırlanmalıyım bildiğiniz gibi fakat bilgisayarım bana çok engel oluyor bir nevi bağımlı gibiyim. Ailem bu durumdan çok şikayetçi ve artık baş ağrılarım dinmiyor bu sebepten ötürü. Ne dışarı çıkıyorum ne haraket...
  6. symen_qr24

Giriş seviye fotoğraf makinesi önerisi!!

Merhaba arakdaşlar giriş seviye bir makine almak istiyorum bu konuda bilgim yok yeni başlıycam ikinci ele açığım bütçem max 4k varmıdır bu fiyatlarda güzel düzgün makina videoda çekerim arada tavsiyelerinizi bekliyorum.
  7. symen_qr24

Monitörü aldım alırım bi H.O

Evet arkadaşlar bir kaç gün önce konu açtım ne alsam diye ve birçok arkadaş asus önerdi. Asusun 180hz olan versiyonu 1 gtg. Bende onu almayı düşünürken bugun trendyolda kampanya olduğunu gördüm ve 5000 TL'ye Gigabyte G24F 2 aldım. 3 taksitle sizce nasıl olmuş. iyi mi? yapmışım birde bu monitörün...
  8. symen_qr24

Hangi monitörü tercih etmeliyim? Öneriliriniz neler?

Öncelikle merhaba arkadaşlar umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur. Artık bir monitör almanın zamanı geldi. Baya bir süredir 1360x768 bir monitör kullanıyorum. Sistemim Rx6600 ve Ryzen 5 5600. Aslında istediğim bir monitör vardı (Gigabyte Gf24 2) ancak şu anlık bütçem el vermiyor ona çünkü...
  9. symen_qr24

Fansız kasaya r5 5600x sistem toplanırmı?

Arkadaşlar belli sebeplerden dolayı (bütçe vs) ryzen 5 5600x ve rtx 3060 12gb sistemimi eski bir kasaya kurmam lazım. Fakat kasada fan yok yani sadece işlemcinin stock fanı ve ekran kartının 2 fanı (ekran kartı msi 2 fanlı versiyon) mevcut zaten baya uzun süredir stock fan ile kullanıyorum ve...
  10. symen_qr24

Hangi m2 ssd önerirsiniz

Merhabalar arkadaşlar bir m2 ssdye ihtiyacım var. Oyunda oynıycam günlük işlerimide yapıcam. Belki yayında yapabilirim arada (etkisi varmıdır bilmiyorum). Aklımda 2 model var fakat sanırım birinde dram yokmuş(wd olan). Bütçem en fazla 1000tl. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum...
  11. symen_qr24

İphone XS Max mi Yoksa Se 2020 Mi ?

arkadaşlar bütçem max 10k ve iphone kullanmak istiyorum(çok görmeyin bir kere deneyimlemek istiyorum) sizce hangisi veyaz bu paraya hangi iphone cevaplarınızı bekliyorum (siz cevapları yazın ben gelicem) :))))
  12. symen_qr24

Cs Go da 60 TL'ye skin önerisi

Merhaba arkadaşlar 61 tl var steamde ve iki tane desen istiyorum bir t bir ct olmak üzere ak47 ve m4 deseni önerileriniz neler. Yardım ederseniz sevinirim . İyi akşamlar
  13. symen_qr24

İleriye Dönük Psu Önerisi ?

Arkadaşlar bütçem max 700tl ve şu anda r5 5600g işlemciye sahibim apu kullanıcam fakat ileride ekran kartı aldığımdada hiç değilse idare edebilecek bir psu önerebilir misiniz?. İleride takabileceğim max ekran kartı rtx 3050 oda maximum
  14. symen_qr24

En karlı yayın platformu hangisi (Şu zamanda)

Öncelikle merhabalar umarım iyisinizdir, yayın açmaya başlıycam fakat malum yeniyim ve yalan yok ufak bi gelir olsun diye başlıycam zaten çok oyun oynarım hem oynarken gelir olması için en uygun site hangisi hangi platforma başlamalıyım sonrasında kitlem büyüyünce twitche geçmelimiyim ve yayın...
  15. symen_qr24

3200G İşlemciyi değişmeli miyim

Elimde şu an r3 3200g var apu olarak kullanıyorum. Fakat artık yetersiz gelmeye başladı bende değiştirsemmi diye düşünüyorum. Eğerki bunu satarsam üstüne bir miktar para ekleyip r5 5600g almayı düşünüyorum. Fakat dersenizki niye bir ekran kartı almıyorsun çünkü ekran kartı alabilecek para mevcut...
  16. symen_qr24

200tlye kulaklık önerisi acil

arkadaşlar pcde kullanmak için acilen bir kulaklığa ihtiyacım var çünkü eskisi bozuldu fazla parada yok 200 bütçe var o bantlarda bir kulaklık lazım ha dersenizki kulaklığı boşver o paraya hoparlor al oda olur
  17. symen_qr24

Aklınıza Gelen Havalı Nickleri Yazın

Arkadaşlar işin gerçeği twitchde yayın açıyorum ve artık düzgün ve kaliteli bir nick bulmalıyım, sizin aklınıza gelenleri yazın hem yardımcı olursunuz bana hemde eğleniriz azcık. Muhtemelen absürt şeylerde çıkar arada :D
  18. symen_qr24

Asetto Corsa grafik ayarları

merhbalar arkadaşlar asetto corsada önerdiğiniz ayarlar nedir 60 fps alabileceğim sistemim r3 3200g 4.0ghz ram 8+8 3200mhz anakart b450ma pro max şu anda 40 civarı alıyorum soloda ama online falan giremiyorum fazla kasıyo bunu nasıl düzeltebilirim csp falan kurulu content manager falanda var
  19. symen_qr24

Ps3 koluyla hangi pc oyunları oynanabilir

Merhaba arkadaşlar elimde iki adet orijinal olmayan pc uyumlu ps3 kolu mevcut ben bunlarla bilgisayarımda hangi oyunları oynayabilirim . Sizin öneriniz ne olurdu örneğin işte şu oyun ps3 koluyla çok iyi gider gibi cevaplarınızı bekliyorum.
  20. symen_qr24

Kasa içi fan önerisi lütfen

merhabalar kasam biraz eski fakat sistem yeni r3 3200g b450m a pro max 350w psu 8 gb ram var sistemi kendim topladım kasada sadece işlemci fanı var bu yuzden ısınıyo sizce tek kaliteli bi fnmı alıp takmalıyım yoksa bi kaç tane ucuzmu eğer tek diyosanız 100 tl altı kaliteli fan önerisi yaparmısınız
Geri