Arama sonuçları: *

• Users: hatdog
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hatdog

Kule tipi montajında sıkıntı yaşıyorum

Thermalright assasin spirit 120 evo rgb kule tipi aldım. Montajda verilen kırmızı plastikleri takmaya çalıştım fakat boşta dönüyor vida. Ne yapmam gerekiyor.
  2. hatdog

5600 için kule tipi önerisi

Thermalright Peerless Assassin 120 bunu düşünüyorum eğer buna gerek yoksa Thermalright Assassin Spirit 120 alabilirim fakat geçen 900 e indi bu o yüzden 1200e alasım yok😅.Eğer indirim vs gelir derseniz bekleyebilirim.
  3. hatdog

masama uygun kasa önerisi

sistemim R5 5600*xfx rx 6600*msi a520 anakart elimde bu kasadan var.Ben sistemi masaya koyuyorum ve masamda küçük olduğu için kaba duruyor olabildiğince küçük kasa arıyorum 240mm sıvı soğutma desteği olsa yeter benım için ama olmasada olur kule tipi vs de kullanırım 5600e önerilerinizi...
  4. hatdog

miningde kulanıldığını düşündüğüm 3070 i almalımıyım

şehrimde satan biri var gigabayte 3070 7850 ye satıyor 7-7.5 seviyelerine indirmeye çalışacağım sizce alınır mı?.(sistemin msi a520-5 5600-xfx rx 6600)
  5. hatdog

Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB ALINIR MI

R5 5600 için düşünüyorum bu modeli seçmemin tek sebebi rgb. aynı fiyata 2 fanlı bu model var soğutmada cok fark yoksa ve rgb olan yeticekse onu almayı düşünüyorum.
  6. hatdog

LOGİTECH G305 LİGHTSPEED

Eğer nays ile alırsanız yüzde 15 iade oluyor (133 tl yani) toplam 813e geliyor ürün linki
  7. hatdog

gamepower sabera benzer klavye arıyorum

beyler böyle yan çerçeveleri aydınlatmalı klavye arıyorum. nasıla aratacağımı bilmiyorum. Bu modelde klavye atabilirseniz sevinirim(amacım red switch bunun redi piyasada yok sadece blue var)
  8. hatdog

sistemin eksisi varmı almayı düşünüyorum

böyle bi sistem var.bu sistemin biraz oynanmış hali. Sizce alınır mı? önerilerede açığım tabii ki
  9. hatdog

Çözüldü✓ Laptobuma ssd değişimi yapınca açılmıyor

İçindeki harddiski çıkardım sonra ssd taktım.laptopu açmaya çalışınca bu hatayı alıyorum. Biosta boot bölümünde usbnin yanında bir şey gözükmüyor ve usbyi birinci sıraya alsamda f10a basınca gene bu ekran geliyor. Lütfen yardım edin.
  10. hatdog

Yardım Hikvision HS-SSD-M(S)/240GB alınır mı

laptop sata girişli eski biraz. Bu leptop için ssd arıyorum. Sizce bu ssd nasıl veya ne önerirsiniz?
  11. hatdog

redmi 10 mu redmi note 10 5g mi

iki telefon arasında kaldım ikiside 6/128 olucak(yurtdışı). Hangisini almalıyım bilmiyorum. Çok oyun oynamam redmi 10 un çift hoparlörü dikkatimi çekti .note 10 5g ekranı solukmuş diyorlar. kafam karıştı benimde. yardımcı olursanız sevinirim.
  12. hatdog

Gm 20 pro ekran sorunu

mayıs ayında aldığım gm 20 pro cihazı rahatlıkla kullanıyordum.Fakat bu haftadan itibaren ekran sapıtmaya başladı.Örnek olarak kendi kendine diğer açık uygulamalar arasında gezinme,feneri açma vb. ve ben telefonda gezinirken aniden oluyor ben telefonu ekranını kilitleyene kadar devam ediyor...
  13. hatdog

max 6k leptop tavsiyesi

En fazla 6000 tl ye alabileceğim laptop istiyorum çok kararsız kaldım ekran kartlarını vs. anlamadığım için bu laptopu buldum sizce nasıl veya daha iyisi varmı bu fiyata?
  14. hatdog

Banka uygulamasında root bildirimi

Eski telefona custom rom kurmuştum(Lineage OS 17,1). Sonra asıl telefonum bozulunca bu telefona banka uygulaması yükledim fakat böyle bir şey çıktı. Root checker de ise rootlu gözükmedi. Banka heasabımı şuana kadar açmadım açabilirmiyim, bir zararı olur mu?
  15. hatdog

mate arayüzü için windows teması

Solus mate kuracağım fakat pencere yöneticisini sevmedim. Acaba bulabilen varmı? Sadece bunu kullanmak istiyorum. Örnek;
  16. hatdog

Arch tabanlı dağıtımlara 'mscorefonts' veya muadili nasıl yüklenir?

Debian tabanlı dağıtımlarda microsoft officedeki times new roman vb. yazı tiplerini synapticten yüklüyordum fakat manjaro livede böyle bir şey göremedim. Nasıl yapabilirim? (Manjaroda Onlyoffice var bu arada)
  17. hatdog

Huawei matebook d16 alınır mı?

Amacım ofis pragramlarını,tarayıcı vs. vs. kullanmak olup,önümdeki 5-6 yıllık öğrencilik hayatımda kullanmayı düşündüğüm için güçlü bir laptop arıyorum.Ön spariş olduğu için Bu laptop 8/512 olanı 8397 tl den 7000 liraya geliyor.Sizce uygunmu,neden? Farklı tercihlerde olabilir daha fazla ekliyemem.
  18. hatdog

güvenli office 2019 key önerisi

linux dağıtımı kullanıyorum ofis programlarından çok çektim.Microsoft office 2019 lazım ucuz key muhabbeti varmış.Keyi hangi siteden alabilirim?
  19. hatdog

win 8.1 32 mi 64 bitmi?

benim emektar leptop -İntel core2 duo t6400 2.0gz -3 gb ram işlemci 64 biti destekliyor fakat yinede sormak istedim hangisinde rahat ederim.Sadece office programları,pdf,zoom falan kullanılacak şimdiden teşekkürler.
  20. hatdog

Sadece office programları için

Benim laptop bozuldu ve pc toplamak istiyorum.Dediğim gibi sadece office uygulamaları için.Apu bir sistem toplamayı düsünüyorum.4-5 chrome ve office programlarını kullanıcam.Önerilerinizi bekliyorum.
Geri