redmi 10 mu redmi note 10 5g mi

hatdog

80+
Reaksiyon skoru
28
iki telefon arasında kaldım ikiside 6/128 olucak(yurtdışı). Hangisini almalıyım bilmiyorum. Çok oyun oynamam redmi 10 un çift hoparlörü dikkatimi çekti .note 10 5g ekranı solukmuş diyorlar. kafam karıştı benimde. yardımcı olursanız sevinirim.

redmi 10 dediğiniz seri giriş seviyesi bir telefon redmi note ise biraz daha orta seviye cihazlar redmi note almanız daha iyi bence

10 5G daha iyi abim kullanıyor kamera olsun,oyun olsun tam bir f/p ürünü.

Redmi 10'un stereo hoparlör ve geniş açı kamerası (ana kamera 50MP olmuş fakat genel olarak hepsi benzer fotoğraf çekiyor.) dışında pek bir artısını göremedim. Ki Note 10 5G'nin sadece ismi farklı başka bir modelini kullanırken hiç "aaa geniş açı kamera yok bu telefon kullanılamazz" gibi bir şey de dedirtmedi bana. Tam tersi Dimensity 700 ve UFS 2.2 desteği sayesinde muhtemelen Redmi 10'a göre gözle görülür hız farkı da atacaktır Note 10 5G.

iki telefon arasında kaldım ikiside 6/128 olucak(yurtdışı). Hangisini almalıyım bilmiyorum. Çok oyun oynamam redmi 10 un çift hoparlörü dikkatimi çekti .note 10 5g ekranı solukmuş diyorlar. kafam karıştı benimde. yardımcı olursanız sevinirim.
Note 10 5G Daha iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,549
Üyeler
197,712
Son üye
PCavcısy
Geri