Arama sonuçları: *

• Users: Berat123
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Berat123

Önerebileceğiniz 4000-5000 arası telefonlar

uzun süre kullanmak istiyorum.
  2. Berat123

FİFA 21 iyi sistemde kasma problemi

çok saçma bir şekilde kasıyor oyun,sistemim gayet iyi,nasıl halledebilirim.
  3. Berat123

Sizce bu sistemi kaça satabilirim

İşlemci: R5 3600 Ekran kartı:MSI Gaming X RX 5600XT Ram:16x1 3200 mhz CL 16 M2 ssd:250 gb Kingston A2000 SSD:Patriot burst 480 GB Anakart:B450M S2H Kasa:Corsair İcue 220T 1618472226 Patriot burst bu arada emoji olarak yazmış nedense
  4. Berat123

HOİ 4 modlara girmiyor !

bu modun tanımlayıcı dosyası eksik diye bir hata veriyor,çözümünü bilen var mı.
  5. Berat123

Bilgisayarım aniden kendini kapadı

Bundan önce 1 kez olmuştu,önce ekranım kapandı sonra açıldı ama parazitliydi,sonra klavye ışıkları kapandı sonra da bilgisayar.sizce neden olmuş olabilir.Ekran kartında bir sorun olabilirmi ondan korkuyorum.
  6. Berat123

Bilgisayarım yanar mı

Elimde Corsair 550W PSU var bıgün sık sık Elektrik kesiliyor bir daha olursa yanar mı
  7. Berat123

RX5600XT ile overclock yapmadan kâr elde edebilirmiyim

Elimde hali hazırda RX5600XT var ve 550W güç kaynağı da var.Bunlar ile mining yapmaya çalışsam kâr elde etmem mümkün mü.Edersem ne kadar edebilirim.
  8. Berat123

Sistemim SSD yi görmüyor

Yeni SSD taktım kablo bağlantılarını felan yaptım ama Windows SSD yi görmüyor
  9. Berat123

Flight sim error veriyor

internet olmasına rağmen bu erroru veriyor
  10. Berat123

En Ucuza kronik sorunsuz SSD

250 GB SSD ye ihtiyacım var,Bütçem Zorlasam 260 TL kronik sıkıntılı olmayan bir SSD önerebilir misiniz?.
  11. Berat123

Bios Güncelleyeceğim,FAT32 hâlâ gerekiyormu

hâlâ FAT32 gerekiyormu Bios güncellemesi yapabilmek için. 1610441795 Yardım edermisiniz
  12. Berat123

B450M anakartlı bilgisayarda M2 SSD im inanılmaz yavaşladı !

Evet bundan öncede yavaştı 20 saniye felan ama şu an inanılmaz yavaş,Biostan Bu yavaşlık hallolsun diye M2 SSD yi ultrafast moda çıkarttım ona rağmen Bİlgisayar 40 saniye gibi bir sürede açıldı.Biosa geri de giremiyorum.nasıl halledebilirim yardım,M2 SSD modelim Kingston A2000 1610188771 @euwest
  13. Berat123

M2 SSD DE HIZ SORUNU.

Elimde 250 Gb Kingston A2000 M2 SSD var.Bu aralar Çok yavaşladı bilgisayar.Windows yavaş açılıyor 20 saniye civarı,İçine kurduğum oyun harddiskteki oyunlarımdan da yavaş açılıyor anlamadım gitti.Neden olduğunu söylerseniz sevinirim
  14. Berat123

Yardım Rampage Drop Plus Mikrofon çalışmıyor

USB ile taktım olmuyor sebebi nedir bundan önceki kulaklıpğımda da mikrofon çalışmıyordu Bu pc de O jak lıydı bozulmuştur dedim bujnu aldım USB ile taktım çalışmadı lütfen yardım edin,herhangi bir yazılımla alakalı olabilir diye düşünüyorum ama bulamadım bi türlü lütfen bakın
  15. Berat123

Rampage Drop Plus ses alamıyorum(çözüldü)

Kulaklığı aldım,USB girişiyle bilgisayara taktım,sonra ses gelmedi driver kurup Yeniden başlattım bilgisayarı Bütün girişlere denedim ama yine de bana ses gelmiyor.Nasıl çözebilirim,Windows algılıyor galiba ama ses alamıyorum.Acil gerekli
  16. Berat123

Microsoft Storeden Minecraft alsak bir hesaba,İki pc aynı anda Minecrafta girebilirmi

Ben bir PC de,arkadaş bir PC de aynı anda girebilirmiyiz minecrafta bir hesaptan.
  17. Berat123

400 TL ye alınabilecek en iyi kulaklık

400 TL bütçeye alınabilecek,mikrofon kalitesi iyi olan,güzel ses veren ve rahat bir kulaklık önerirseniz sevinirim.
  18. Berat123

Steam bazı oyunları kendi kendine siliyor

3-4 defa oldu şu ana kadar tek disktede olmadı 2 farklı diskte oldu bu olay 1607930074 Hatta bir daha indirmeye kalktığım zaman genelde mevcut oyun dosyaları aranıyor yazıyor,sonra indiriyor felan
  19. Berat123

Valorant oynayan arkadaşlar

Kafayı yiyeceğim galiba,İlk hesabımda Bronz 1 e kadar yükseldim sonra kolsuzlar yüzünden yenilgi sayım çok arttı ve yeni hesap açmak zorunda kaldım.Yine aynı kader,şimdi de kolsuz takım arkadaşları yüzünden Yeniliyorum,Bazen iyi geliyor takım devam ediyoruz felan ama sonra 1 yenilgide onlarda...
  20. Berat123

200-300 tl arasına alınabilecek en iyi kulaklık.

Önerilerinizi bekliyorum.
Geri