Laptop da i7 7500u işlemci NVİDİA 940MX E.kartı var
Lol oynuyorum MSİ AFTERBURNER ile grafikleri açıyorum rahat şekilde oynatıyor şu an ancak işlemci 90 dereceye kadar çıkıyor GPU ise 80-82 derece arası gidip geliyor maç başından sonuna kadar değerler hiç oynamıyor. Laptop bile olsa 90 derece...
Merhaba i7 7500u olan bir laptopum var bu işlemcinin içerisinde UHD 620 grafik birimi var gündelik işler için ama ben harici olan 940MX 4GB olanı kullanmak istiyorum lole vs girdiğimde
UHD olanı kullanıyor haliyle fps olarak 1080p de 60 fps zor alıyorum bu 940MX 4GB olanı nasıl devreye...
Steam tarafında fiyatlar son zamlardan sonra uçtu. Bende korsan oyunlardan nasibimi almıştım zamanında korsan indirmek istemiyorum. Bilgisayarda ciddi bir yavaşlık yapıyor.
Biraz baktım ve xbox gamepass diye bir sistem gördüm 29.99TL ''aylık'' olarak tanıtılmıs ve birsürü oyun var içerisinde...
Soru başlıkta 1080p 165hz acer marka ips monitör kullanıyorum 0.5ms yazıyordu sitede alırken bu ms doğru olup olmadığını veya kaç ms gecikmesi olduğunu nasıl anlarım
Başlıkta belirttiğim üzere kulağıma denk gelen kısımlardan tutup kafama her zamanki gibi takarken kafa bandının tam ortasından kırıldı, ancak birbirinden ayrılmadı ses ve mikde bir sorun oluşmadı eski kavraması gitti kafamı biraz öne eğsem düşecek gibi oluyor, bant ile tutturdum daha kötü...
Geçen hafta 300tl'ye 256GB almış olduğum m2 ssd'ye test yaptım sonuçları iyi gibi görünüyor
Alırken satıcının sunduğu değerler 2000.o/1000.y
bu değerlere bakarak almıştım ve üzerinde dram'de bulunuyor sanırım tam olarak bilgim yok m2'lerle ilgili test sonucunu ekledim zaten sonuçlar nasıl...
https://www.n11.com/urun/kioxia-exceria-lrc10z500gg8-500-gb-m2-ssd-1378075?magaza=esmaexport&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-info
link yukarıda soru başlıkta diğer markalara göre 300-400 tl civarı daha ucuz kötü mü performansı mı gider kullandıkça...
https://www.userbenchmark.com/UserRun/51634851
sonuçları yukarıda ki linkte belirttim bazı oyunlarda drop veya inputlag tarzı takılmalar oluyor
testi yaptım ancak çok detaylı bilmiyorum bu benchmark olayını sonucu nasıl değişmesi gereken parça var mı ?
Anakartımın linki ;
m2 ssd almak istiyorum hangi marka model destekler ?
en az 250gb, 500gb arası arıyorum
Bütçe : 900tl max
1648161370
Link : https://www.gigabyte.com/Motherboard/B450M-H-rev-1x#kf
Başlıkta ki anakartıma uygun olması gerek bende m2 slotu var ancak nasıl bir slot bilmiyorum tam olarak neyi desteklediğini anakartın özellik linkini bırakıyorum bütçe max 700 civarı
olursa 500gb olmazsa 256'da olur hızlı çalışması için alıcam ve bir kaç oyun kurarım içerisine...
ekran kartım başlıkta ki gibidir
durduk yere ekran kartının belleğini kullanıyor ve sıcaklığı artıyor uygulama olarakda göstermiyor neyin kullandığını.
virüs bulaşmış olabilir kaçak rdr ve türkçe yamasını indirdim sabah önce ki günlerde böyle sorun yoktu.
format atmalı mıyım başka çözümü var...
bütçe 700 civarı max.
ssd olarak beni üzmeyecek en aşşağı 500gb olmalı
m2 ssd olarak 256 en aşşağı beni üzmeyecek model olmalı
b450M H anakartım var m2 slotu mevcut
önerilere açığım teşekkürler (bütçe az bir şey esnetilebilir 750-800 civarı)