Arama sonuçları: *

• Users: iso-06
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

ACİL Gpu kullanım uyumsuzluğu

Gigabyte 7600xt amd 7500f sisteme sahibim ama boşta olsada Windows'la amd uygulama da birbiriyle tamamen uyumsuz kullanımı ama derece vs uyumlu 1739627933
  2. I

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

ACİLLLLLLL Gigabyte B650M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Ryzen 5 7500F patçaları tek tek aldım ama herhangi bir ekran veya bios gelmiyor sadece sarı bir işaret geliyor ekranın sağ üst köşesine
  3. I

ACİL 35K SİSTEM TAVSİYESİ

35 bin TL monitör dahil sistem tavsiyesi bekliyorum ddr5 almak mantıklı mı 4060 lımı b580 li ekran kartı mı daha mantıklı yardımınızı bekliyorum
  4. I

Evlilik için beyaz eşya seti nerden nasıl alınmalı (Ankara) ?

Sonuçta beyaz eşya şans meselesi ama alt marka ürünler değilde simens bosch arçelik beko gibi ürün almak istiyorum birazda büyük ürün istiyorum çünkü devamlı alınan değiştirilen bir ürün ürünler gri inox değil beyaz olcak buzdolabı derin dondurucu altta 600 lt üstü çamaşır makinesi 9kg ve üstü...
  5. I

Toshiba 55QA5D63DT indirim 15.999 tl

Toshiba 55QA5D63DT indirim 15.999 tl bu cihaz alınır mı? fikir önerinizi bekliyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGV14RK5?tag=akakceprime-21
  6. I

Yardım ACİL YARDIM HP LAPTOP ISINMA

HP pavilion 15 cx00040 NT laptobum cayır cayır yanıyor PC den pek anlamam CS de ilk 10 dj da işlemci ekran kartı 93 dereceye oluyor ASD tuşları ve hoporlor kısımları elim yanıyor bu sebeple termal macun yenileme olsun fan temizlikleri yaptım gene olmadı ne yapmak lazım devamlı oyun oynayan biri...
  7. I

Hollanda dan laptop getirtmek mantınkli ?

Merhaba Türkiye'den 5-6 bin TL civarında laptop almayı düşünüyorum bı akrabam Hollanda'da gidecek iş için 1 ay sonra ama Hollanda'da fiyatlar nasıl hem Türkiye'de dolar fiyatları yüksek mantıklı olurmu garanti konusunda nasıl getirebilirmi yada hangi loptop alınmalı olur bilgisi olan tavsiyesi...
  8. I

Laptop kullanılmadığı zamanda şarj azalır mı ?

Yeni aldığım HP Pavilion laptop bugün farkına vardım şarjı %100 bıraktım 2-3 gün hiç açmadım şarj %55-60 a inmiş bu normal mi anarmol bı durum mu cihazı alalı 1 ay oldu olmadi yeni sıfır PC
  9. I

HP laptop ve Windows 10 güncellemeleri?

Merhaba. HP Pavilion, AMD Ryzen 5 GTX 1650'li yeni bir laptop aldım. İçinde orijinal Windows 10 yüklü. Yaklaşık 1 hafta oldu alalı. Tüm güncellemeleri falan yaptım. Windows'dan gelen her güncellemeyi kurmak lazim mi? GeForce Experience diye NVIDIA ekran kartına ait programı yükledim. Hesap...
Geri