Yardım ACİL YARDIM HP LAPTOP ISINMA

iso-06

80+
Reaksiyon skoru
3
HP pavilion 15 cx00040 NT laptobum cayır cayır yanıyor PC den pek anlamam CS de ilk 10 dj da işlemci ekran kartı 93 dereceye oluyor ASD tuşları ve hoporlor kısımları elim yanıyor bu sebeple termal macun yenileme olsun fan temizlikleri yaptım gene olmadı ne yapmak lazım devamlı oyun oynayan biri değilim ne yapmak lazım

Ekler

• IMG_20210530_185225.jpg
    IMG_20210530_185225.jpg
    2 MB · Hit: 57
Sisteminizi google'dan aratınca düzgün sonuç alamadım özellikleri yazar mısınız

Yeni mi aldınız laptopu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HP Pavilion 15 cx0040 NT model i5 8300h GTX 1050

Yeni mi aldınız laptopu?

Yeni değil hediye olarak geldi sıfır cihaz değil yani

sıfır değilse önceki sahibiyle alakalıdır sorun

Hangi termal macunu kullandınız yenilerken?

HP pavilion 15 cx00040 NT laptobum cayır cayır yanıyor PC den pek anlamam CS de ilk 10 dj da işlemci ekran kartı 93 dereceye oluyor ASD tuşları ve hoporlor kısımları elim yanıyor bu sebeple termal macun yenileme olsun fan temizlikleri yaptım gene olmadı ne yapmak lazım devamlı oyun oynayan biri değilim ne yapmak lazım
Burada bir sorun yok. Laptopların soğutması genelde çok iyi olmaz. Yükte bu derecelere kadar çıkabilir. Soğutucu ile kullanmanı öneririm. Eğer soğutucu alamıyorsan bile Laptopun altını kaldır bir kaç derece düşürür sıcaklığını en azından. Ama soğutucu çok iyi etki eder.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tabz
Hangi termal macunu kullandınız yenilerken?
Aynısını kasaya ve işlemciye sahip başka modelinin incelemesine baktım işlemci 90-95 derecede. Muhtemelen laptopun soğutma performansı kötü.

Aynısını kasaya ve işlemciye sahip başka modelinin incelemesine baktım işlemci 90-95 derecede. Muhtemelen laptopun soğutma performansı kötü.
alt tarafındaki ızgaralar yeterliyse soğutucu ile 5 7 derece düşebilir

Burada bir sorun yok. Laptopların soğutması genelde çok iyi olmaz. Yükte bu derecelere kadar çıkabilir. Soğutucu ile kullanmanı öneririm. Eğer soğutucu alamıyorsan bile Laptopun altını kaldır bir kaç derece düşürür sıcaklığını en azından. Ama soğutucu çok iyi etki eder.
Arkası 2 parmak yükseklikte

Resimde fan hızı 0 yazıyor bu normal mi

Geri