HP laptop ve Windows 10 güncellemeleri?

iso-06

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba. HP Pavilion, AMD Ryzen 5 GTX 1650'li yeni bir laptop aldım. İçinde orijinal Windows 10 yüklü. Yaklaşık 1 hafta oldu alalı. Tüm güncellemeleri falan yaptım.

Windows'dan gelen her güncellemeyi kurmak lazim mi?

GeForce Experience diye NVIDIA ekran kartına ait programı yükledim. Hesap açtım. Bolca güncelleme geliyor. Ekran kartıyla mi alakalı yoksa ekran kartı programına mi ait?

AMD'nin ekran kartı olan Vega 8'de de Radeon'dan güncelleme bildirimi geliyor, devamlı yükle yükle deyince sonuçta yerde kaplıyor. Genellikle hergun, ekran kartlarından 1-2 kere guncelliyip duruyorum
Çok bilgim yok o sebeple sizlere soruyorum

OCCT ile test edip sistemin stabil çalışıp çalışmadığını tes et, eğer stabil çalışıyor ise youtube'dan bakarak güncellemeleri kapatabilirsin.

Hım peki deneyeceğim teşekürler

HP Gaming leptop kullanıyorum. Format sonrası windows update haricinde ek yazılımlarla güncelleme yapmıyorum.Ekran kartı da dahil. En güncelini zaten windows update indiriyor. Ekran kartı aracı zaten her hafta bir güncelleme yaptırıyor gereksiz yere.

HP Gaming leptop kullanıyorum. Format sonrası windows update haricinde ek yazılımlarla güncelleme yapmıyorum.Ekran kartı da dahil. En güncelini zaten windows update indiriyor. Ekran kartı aracı zaten her hafta bir güncelleme yaptırıyor gereksiz yere.
Ekran kartıyla Windows ne alakaki hiç bilmiyordum bunu

Ekran kartıyla Windows ne alakaki hiç bilmiyordum bunu
Format sonrası hiçbir yazılım yüklemeden windows update kullandınız mı? Şayet kullanmadıysanız windows update sadece windows ile alakalı dosyaları değil sisteme bağlı tüm sürücüleri de kontrol eder. Eksik sürücüleri tamamlar. Genellikle update kullanılarak yüklenen sürücüler hata vermeden çalışır. Hata ile ilgili düzeltmelerde sıkça kullanılan yöntemlerden biridir. Şahsen ekran kartı sürücümü de aygıt yöneticisinden otomatik yükleyerek kullanıyorum ve herhangi bir fps sorunu da yaşamıyorum. Yoktan yere gforce aracını kurarak bitmeyen güncellemelerle ve gereksiz ince ayarlarla uğraşmama gerek kalmıyor. Sonuç bu arkadaşım.

Format sonrası hiçbir yazılım yüklemeden windows update kullandınız mı? Şayet kullanmadıysanız windows update sadece windows ile alakalı dosyaları değil sisteme bağlı tüm sürücüleri de kontrol eder. Eksik sürücüleri tamamlar. Genellikle update kullanılarak yüklenen sürücüler hata vermeden çalışır. Hata ile ilgili düzeltmelerde sıkça kullanılan yöntemlerden biridir. Şahsen ekran kartı sürücümü de aygıt yöneticisinden otomatik yükleyerek kullanıyorum ve herhangi bir fps sorunu da yaşamıyorum. Yoktan yere gforce aracını kurarak bitmeyen güncellemelerle ve gereksiz ince ayarlarla uğraşmama gerek kalmıyor. Sonuç bu arkadaşım.
Mantıklı evet teorik olarak teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,819
Üyeler
190,979
Son üye
cdc1907
Geri