Arama sonuçları: *

• Users: beatsquar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. beatsquar

ÜNİVERSİTE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar , üniversiteye başlayacağım için evde ne kadar güzel bir sistemim olsa bile üniversitenin konumu dolayısıyla farklı yerlerde bulunmam gerekiyor bu yüzden laptop almayı düşünüyorum , ne kadar bilgisayarlarımı kendim toparlasam da laptoplardan çok fazla anlamıyorum bu yüzden...
  2. beatsquar

Giriş seviyesi 3D yazıcı önerisi

Arkadaşlar merhaba 3D yazıcı almak istiyorum , kullanma amacım motosikletime aksesuar yapmak ve gerekli olabilecek diğer durumlar , şuan aklımda Creality Ender-3 V3 se var Creality'nin en ucuz 3D Printerı sanırım şuanda ve fiyatı da 9700 TL civarı , sizin bu fiyat bandında daha iyidir...
  3. beatsquar

Fiyat Performans Aksiyon Kamerası Önerisi

Merhaba , çeşitli alışveriş sitelerinde bütçeme uygun aksiyon kamerası aradım bir kaç seçenek buldum araştırdım video izledim fakat bilgili insanlara da danışmak istedim , şuan aklımda SJCAM SJ4000 DUAL SCREEN var bu model ile AİR modelinin arasında ne fark var acaba çünkü arasındaki fiyat...
  4. beatsquar

Motosikleti perte çıkartma süreci nasıl geçer

Merhaba yaklaşık 1 ay önce kafede otururken gözümün önünde park halindeki motoruma çarptılar ve düşürdüler , tutanak tutmak istedim çünkü motor Aprilia ve parçaları çok pahalı. Tutanağı tuttuk şehrimdeki yetkili servise tutanak ile beraber motoru bıraktım . Motorun muhtemelen perte çıkacağını...
  5. beatsquar

Aktif sistemimde RTX 4070 Super kullanabilir miyim ?

Arkadaşlar şuan sistemim : Intel I5 11400F Intel ARC A750 8 GB MSI MPG Z590 Gaming Force XPG Spectrix 3200 MHz 8x2 16 GB RAM XPG Pylon 750B-BKCEU 750W 80 Plus Bronze 120mm Gaming PSU Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk WD Blue 500 GB HDD Şuan elimde RTX 4070...
  6. beatsquar

Motosiklet ehliyet alma sürecim normal mi?

Merhaba arkadaşlar , A1 motosiklet ehliyeti için mart ayında şehrimdeki bir sürücü kursuna yazıldım . teorik dersleri bitirdikten sonra mayıs ayında teorik sınava girdim ve geçtim , geçen gün hocamla konuştum ve temmuzun sonunda direksiyon sınavına gireceğimi öğrendim , fakat daha hiç direksiyon...
  7. beatsquar

Annem A101'den koltuk yıkama makinesi aldı ama 2. el gibi ne yapmam gerek ?

Merhaba , annem bugün A101'den Sinbo marka bir koltuk yıkama makinesi satın aldı. Akşam işten gelince birlikte paketini açtık , üzerinde ne ararsanız var toz , saç , parmak izi , çizikler ve kablonun bir arada durması için telle bağlanıyor bilirsiniz onu da eliyle sarmışlar ve teli bir kaç kez...
  8. beatsquar

Motosiklet bayilerinde aksesuar olarak satılan egzozdan ceza yenir mi?

Arkadaşlar selam yakın zamanda A2 ehliyete yazılacağım ve ailemin yardımı ile sıfır motor almayı düşünüyorum , Yamaha ve Kawasaki gibi markalar motoru alırken yanında aksesuar olarak Akrapovič egzoz takmamıza olanak sağlıyor , amacım yüksek ses çıkartması ve çevreyi rahatsız etmek değil sadece...
  9. beatsquar

Yurtdışı iPhone 15 ne kadar kullanabilirim?

Arkadaşlar selam yurtdışı iPhone 15 satın alırsam 2 sim yuvası ile beraber sanırım 4+4 8 ay kullanım sürem oluyor fakat tek aklıma takılan soru şu , takvim yılına göre olduğu için yılbaşında kullanım süresi sıfırlanıyor yani 2025'de bir daha 8 ay kullanabilecek miyim? Daha doğrusu böyle bir şey...
  10. beatsquar

Kuryelik yapmak için ikinci el motor tavsiyesi

Arkadaşlar selam , yaklaşık 1 hafta önce foruma sıfır Honda Activa 125 için görüşlerinizi sormuştum ve olumlu yanıt almıştım , sorduğum gecenin sabahı bayiye gittim ve motorun yarın geleceğini fakat bazı parçaları ve aküsü demonte geldiği için 2 gün sonra gelmem gerektiğini söylediler 2 gün...
  11. beatsquar

I5 11400F O.C Yapılır mı ?

Arkadaşlar elimde msi MPG Z590 Gaming Force anakart var bir aralar z serisi anakartlar ile f serisi işlemcileri için küçük de olsa kayda değer overclock yapabileceğimi görmüştüm bir yerde ama bulamadım . Buraya yazmadım önce araştırdım fakat bulamadım daha önce aranızda araştırmış bilgisi olan...
  12. beatsquar

125 CC Scooter kategorisinde tercihim ne olmalı ?

Arkadaşlar yarın nasip olursa sıfır Honda Activa 125 almaya gidicem , motoru alma amacım tamamen kuryelik , motora alışarak ve belli bir zaman tecrübe edinerek kuryelik yapmayı planlıyorum . Babam benden çok daha bilgili motor konusunda Voge SR125 ve Kymco Agility 15+125i gibi motorlar öneriyor...
  13. beatsquar

A1 Motosiklet ehliyeti almak istiyorum veli izni gerekli mi ?

Arkadaşlar selam , A1 motosiklet ehliyeti almak istiyorum ama annem babam ayrı ve velayetim babamda , babam çok sıcak yaklaşmıyor daha önce de banka hesabı açacağım zaman sıcak yaklaşmadı ve açamadım , normalde 3 ay bekleyip 18'imde A2 almak da var fakat annem yakın zamanda motor alacak ve bende...
  14. beatsquar

B Araba ehliyeti almak için 18 yaşını tam doldurmak gerekiyor mu?

Arkadaşlar selam internette merakımdan ve zamanı yaklaştığından dolayı ehliyet fiyatlarını araştırıyordum , sitede şöyle bir yazıya denk geldim ''Ehliyet Alma Yaşı B Manuel Otomobil Ehliyeti : 18 yaşında alınabilir ve Mart 2024 itibariyle 2006 doğumlular B otomobil ehliyeti alabilirler.B...
  15. beatsquar

Oyun açınca bilgisayarım kapanıyor

Arkadaşlar selam 2 gün önceden başlayan bir sorun ile sizlerden fikir ve düşüncelerinizi almaya geldim . Bilgisayarımda hiç bir sorun yokken geçen gün CS2 girince bilgisayarım kapandı , açıldı bir daha denedim bir daha kapandı , biraz uğraştıktan ve araştırdıktan sonra beceremedim ve format...
  16. beatsquar

CS2 Açınca ekranım 165'den 60 HZ'ye düşüyor

Arkadaşlar selam , Intel ARC A750 kullanıyorum bugün bilgisayarıma en son gelmiş olan driveri kurdum . Kurmadan önce herhangi bir sıkıntı yoktu , bilgisayarı açınca kontrol ediyorum 165 HZ bir sorun yok sonra CS2 açtığımda ekran 60 HZ düşüyor zaten kendini belli ediyor , CS2 kapattığımda ise...
  17. beatsquar

Bilgisayara çift slot ram takamıyorum

Arkadaşlar selam , bilgisayarıma yeni M2 SSD alıp taktım içindeki eski HDD'mi çıkardım sıfırdan Windows 11 kurmak için açarken hiç bir türlü açamadım sıra sıra deneme yanılma yoluyla sorunun RAM'lerde olduğunu öğrendim. 4 slotta bütün kombinasyonları denedim fakat 2 RAM ile açılmıyordu tek RAM...
  18. beatsquar

CS2 Faceit Server'a Bağlanamıyorum

Arkadaşlar öncelikle selam , CS2 Premier yerine Faceit oynamaya karar verdim ama Faceit'de Server'ın nerde olacağı hangi map seçildikten sonra oyuna bağlanma kısmı gelince client veya konsoldan bağlansamda genellikle hergün bir maça bağlanamayıp bekleme süresi alıyorum son 10 günde ban yemediğim...
  19. beatsquar

Param Güvende veya Kapıda Ödeme kargo nasıl yollanır ?

Arkadaşlar ekran kartımı satacağım , isteyen kişi kapıda ödeme yollayabilir misin diyor , sahibinden üzerinden konuşuyoruz , ben anlamayıp param güvende ile mi demek istiyorsunuz dedim , hayır direk kapıda ödeme dedi , param güvende ile isterseniz fiyatta yardımcı olmanız lazım dedi. Yüzde 12lik...
  20. beatsquar

Intel ARC A750 Çok Kötü Performans

Arkadaşlar merhaba , Intel ekran kartı aldığım günden beri yeni driver gelince performas düzelir diye kendimi avutuyorum ama sanırım başka bi sebebi var yada bana öyle geliyor bu yüzden buraya danışmak istedim. Ekran kartımı aldığım günden beri eski ekran kartıma kıyasla daha kötü FPS alıyorum ...
Geri