Arama sonuçları: *

• Users: hozan
  • Order by date
  1. H

Çözüldü✓ KTC 27″ H27E6 300Hz Ekran tam kapanmama SORUNU !!!!

Aynı monitör bende de var ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. İlk hafta gidip geliyordu görüntü oda kendiliğinden düzeldi.
  2. H

🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Varmış hocam, aşağıdaki linkte firmware için anlatılıyor ancak bu model için OSD Yazılımı da mevcut https://forum.donanimarsivi.com/konu/ktc-monitor-yazilimlarini-bulma-ve-uygulama-rehberi.1135760/
  3. H

KOORUI G2722P 27-inç IPS QHD 200Hz Gaming Monitör 7.999,00 TL (amazon)

11.11 den beri aynı fiyatta bende bunu aldım, 3 ölü pixel çıkınca iade ettim. Şu Amazon depoda satılan muhtemelen benim monitör 😃
  4. H

Merhaba hocam, ben Masaüstü kasa PC ile deniyorum leptop değil ama dediğiniz gibi kablodan dolayı olabilir
  5. H

Merhaba arkadaşlar @Tayfunns hocamın önerisiyle geçen hafta cuma aldım, pazartesi geldi. Hiçbir ölü pixel yok ufo ve ghosting testi de normal farklı bir şey yok, Fakat ekran anlık 1-2 saniye gidip geliyor, gün içinde 2-3 kez karşılaştım. HDMI Kablo kullanıyorum iyi bir şey değil A101 den 0...
  6. H

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

DRAM olsa çok güzel olurmuş maalesef yok
  7. H

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Merhaba hocam, Ben sizi dinleyerek siparişi verdim ancak İncehesap ölü pixel Garantisi vermiyor. Servise gidecekmiş ve servis güya onay verirse değişim yapılabilecekmiş... Yani kısacası onların keyfine kalıyoruz. Ben bu konuda çok tedirgin oldum. Çünkü benim hiçbir şekilde şansım yok. Son 1...
  8. H

Sapphire anakart Türkiye'de

Çinli forumlarda bu zaten var bi sağ tıklayıp sayfayı çevir yapamıyor musunuz? Linki bulursam paylaşayım sizinle
  9. H

evet yapıyor hocam müşteri hizmetlerine ulaşırsan yardımcı oluyorlar. Siparişi teslim almayacağım iade olacak bu
  10. H

Teşekkürler bilemiyorum, aradaki fiyat farkını verip KTC almaya değer mi?
  11. H

Kredi kartı ile aldığım için değişim talep ettim, Amazon hızlıca işlemleri yaptı, cumartesiye kadar gelmiş olur Birkaç gün sonra Amazon depoda satılabilir o monitör 😃
  12. H

Sapphire Anakart Alınır mı ?

QVL List i Sapphire ile mailleşmem sonucu siteye eklediler, her anakart modeli için en altta bulabilirsiniz. (veriler yeterli olmayabilir) Örneğin; https://www.sapphiretech.com/en/consumer/mb_nitro_b850m-wifi
  13. H

Yardım Sıfır Ssd Windows Kurulu geldi

Bu satıcı muhtemelen elinde olan çıkma (başka cihazdan çıkan) SSD yi satışa açmış daha önce teknoraks satıcısında da benzer şeyler oluyordu.
  14. H

Yardım Sıfır Ssd Windows Kurulu geldi

Hangi satıcıdan aldın?
  15. H

Sapphire Anakart Alınır mı ?

Selamlar hocam, ben Sapphire Nitro+ B850M olan modelini aldım. VRAM soğutucu blokları çok iyi Herkes biosundan endişe ediyor fakat MSI, Asus bioslarını aratmıyor, Expo desteği vs var bi tıkla açılıyor, RGB için Kendi yazılımı var orada da her türlü ayarlamayı yapabilirsin, Sormak istediğin...
  16. H

🔥İndirim Lexar LNM1090 1 TB SSD 12000/11000 5.999 TL

Bunun üstteki soğutucusu çıkıyor mu, benim anakartta ekran kartının altına koymuşlar SSD yerlerini
  17. H

27" QHD IPS – KOORUI G2722P alınır mı? Kullanan var mı?

Teşekkürler hocam, onun dışında HDMI kablo ile 144 Hz hız veriyor, görüntü kalitesi gayet iyi , vesa kısmı 75x75 eğer tutucu kol alacaksanız kutucuk küçük kalıyor (görsel ekleyebilirim)
  18. H

27" QHD IPS – KOORUI G2722P alınır mı? Kullanan var mı?

selam hocam bende aynısını KOORUI G2722P 27" İnch 2K monitörü aldım, 2 adet ölü pixel çıktı Görsel; (Telefon pek iyi çekmemiş birisi ortada diğeri de hemn sağ çaprazında daha küçük)
  19. H

Abiler selam KOORUI G2722P 27" İnch 2K monitörü aldım, 2 adet ölü pixel çıktı Görsel; (Telefon pek iyi çekmemiş birisi ortada diğeri de hemn sağ çaprazında daha küçük)
  20. H

🔥İndirim 🔥Asus Tuf Gaming 310Hz 0.3ms Monitör (8.999TL)🔥

o hangisiymiş hocam, link var mı
Geri