Geldi d ben kartı çekmeden cihaza monte ettim hocam, yine kasa içinde sana çekip göndermeye çalışırımGelince banada özelden fotoğrafları gönder
Öyle bir yazmışsın ki çıplak fotoğraf ister gibi xdGelince banada özelden fotoğrafları gönder
yazılımı nasıl bios menüsü vesaire genel şeyler türkiye piyasasındaki kartlara kıyasla 2 3 fotoğraf atabilirseniz konuya çok iyi olur bios menüsünün çok merak ettimBen çok beğendim arkadaşlar detaylı inceleme olarak sonra konu açacağım
Bios menüsüde çok güzel ve güzel katogirize etmişler ben detaylı yazacağım şuan çalışıyorum ilk boş zamanda konu açarımyazılımı nasıl bios menüsü vesaire genel şeyler türkiye piyasasındaki kartlara kıyasla 2 3 fotoğraf atabilirseniz konuya çok iyi olur bios menüsünün çok merak ettim
Foto yok muBios menüsüde çok güzel ve güzel katogirize etmişler ben detaylı yazacağım şuan çalışıyorum ilk boş zamanda konu açarım
Çinli forumlarda bu zaten var bi sağ tıklayıp sayfayı çevir yapamıyor musunuz?yazılımı nasıl bios menüsü vesaire genel şeyler türkiye piyasasındaki kartlara kıyasla 2 3 fotoğraf atabilirseniz konuya çok iyi olur bios menüsünün çok merak ettim