27" QHD IPS – KOORUI G2722P alınır mı? Kullanan var mı?

KOORUI G2722P Monitoru sipariş ettim bugun geldi. Ölü pixel ışık sızması ghosting vesaire hiç biriyle karşılaşmadım. Renkleri güzel tabii ki plastik kalitesi bi msi asus gibi yüksek değil çerçeveleri de yine kaliteli firmalar kadar ince değil. Yükseklik ayarı güzel sıkıntısız çalışıyor. Garanti konusu da amazon ile görüştüm 2 yıl garantisini amazon tarafından sağlanıyormuş. İçinden sadece dp kablosu çıkıyor ben kendi kaliteli dp kablomu kullandım onu bilmiyorum 200hz veriyor direkt olarak. Ayarlardan 10 bit desteğini açabiliyosun. Sormak istediğin başka bişe olursa sorabilirsin.
selam hocam bende aynısını KOORUI G2722P 27" İnch 2K monitörü aldım, 2 adet ölü pixel çıktı

Görsel; (Telefon pek iyi çekmemiş birisi ortada diğeri de hemn sağ çaprazında daha küçük)
1762636742052.webp

Geçmiş olsun, onun dışında nasıl ?
Teşekkürler hocam, onun dışında HDMI kablo ile 144 Hz hız veriyor, görüntü kalitesi gayet iyi , vesa kısmı 75x75 eğer tutucu kol alacaksanız kutucuk küçük kalıyor (görsel ekleyebilirim)

Teşekkürler hocam, onun dışında HDMI kablo ile 144 Hz hız veriyor, görüntü kalitesi gayet iyi , vesa kısmı 75x75 eğer tutucu kol alacaksanız kutucuk küçük kalıyor (görsel ekleyebilirim)
Olur sevinirim full hd philips bir model var bende (7 senelik 75hz değiştirmek istiyorum 27 inch buda)

Çok hafif bi ışık sızması var sol üstte ama benim diğer ips monitorlerde de var yani diğerlerinde ne kadarsa bunda da o kadar. Pek belli olmuyo bile.
Dün sipariş verdim ama şüpheli hesap hareketlerinden sipariş iptal edildi yenisini versem salı günü gösteriyor uyuz oldum yarın itopya dan Aoc q27g4xf bakıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,719
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri