KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms Monitörü alınır mı? (Kullananlarda yardımcı olursa sevinirim)

2 ay önce aldım, 4750 idi 750 mastercard kampanyası da vardı, 4k ödedim yani. (başka sitede 4500 dü)

2. monitör olarak kullanıyorum, g-sync destekliyor. ölü piksel çıkmadı.
oyun oynamadığım için kendim gözlemlemedim ama izlediğim bir incelemede tepki süresinin 5ms den yüksek olduğu bu yüzden ghosting oluştuğu söyleniyordu.
joystick kumandası gayet fonksiyonel,

Ben gayet memnunum.

2 ay önce aldım, 4750 idi 750 mastercard kampanyası da vardı, 4k ödedim yani. (başka sitede 4500 dü)

2. monitör olarak kullanıyorum, g-sync destekliyor. ölü piksel çıkmadı.
oyun oynamadığım için kendim gözlemlemedim ama izlediğim bir incelemede tepki süresinin 5ms den yüksek olduğu bu yüzden ghosting oluştuğu söyleniyordu.
joystick kumandası gayet fonksiyonel,

Ben gayet memnunum.
tepsi süresi çok mühim değil hikayeli oyunlar oynicam zaten şuanki monitörüm bile 5 ms den fazladır ama gayet rahatım sizi çok rahatsız eden bir ghosting oldumu hiç kendiniz ghosting testi yaptınızmı

Hayır, dediğim gibi oyun oynamıyorum, ghosting yaşayacak bir durum yok. O yüzden f/p ve 2k kriterlerimi karşılayan en ucuz ips monitörü aldım.

bu monitör gözüme çarptı bazıları 1 2 adet ölü piksel çıktığını ama onlarında kenarda olduğunu söylemişler kullanan varsa yardımcı olabilirmi
bu fiyatlarda önerilere açığım
donanım arşivi kanalında bu marka bi monitör incelemişti abdullah hoca, bi bak istersen ona ben lenovo r24 aldım ikisi arasında kalıp

donanım arşivi kanalında bu marka bi monitör incelemişti abdullah hoca, bi bak istersen ona ben lenovo r24 aldım ikisi arasında kalıp
biliyorum videoyu hocam ama aynı modeller değil maalesef

Geri