KTC 27 inc 2k H27T22C Isınma Sorunu

BARQNx

80+
Reaksiyon skoru
6
KTC 27 inc 2k H27T22C monitör kullanıyorum, kullanmaya başladıktan 15-20 dk sonra ekranın alt kısmında daha yüksek şeklinde ekran ısınıyor, ekranın alt kısmında belirgin derecede sıcaklık var, arka kısmında yok ama ön kısmında derecesini ölçemiyorum ama rahatsız edici derecede var, bu normal mi garantiye yollamalı mıyım, daha doğrusu ktc nin servisi garantisi var mı onu da pek bilmiyorum

KTC 27 inc 2k H27T22C monitör kullanıyorum, kullanmaya başladıktan 15-20 dk sonra ekranın alt kısmında daha yüksek şeklinde ekran ısınıyor, ekranın alt kısmında belirgin derecede sıcaklık var, arka kısmında yok ama ön kısmında derecesini ölçemiyorum ama rahatsız edici derecede var, bu normal mi garantiye yollamalı mıyım, daha doğrusu ktc nin servisi garantisi var mı onu da pek bilmiyorum
Normal. KTC'nin servisi ve garantisi var İndeks Bilgisayar sağlıyor.

Benim de Monster Aryond A24 model monitörümde var aynı sorun. Uzun zamandır kullanıyorum ama bu yaz fark ettim bu kadar ısındığını. Sıcaklardandır diye düşünüyorum şu an hava 21-22 derece ve rahatsız edici derecede ısınmamış, pc yaklaşık 3 saattir açık. havanın ortalama 35 derece olduğu zamanlarda acaba panel falan yanacak mı diye düşünüyorum o kadar ısınıyor.

Geri