🔥İndirim KTC H27T22C 27 İnç 2K 180 Hz IPS 6.291 TL

Bu modelle alakalı bilgi yok. Vg27aq’ya bakarak değerlendirirsek oldukça yavaş bir monitör. Z ile arasındaki farkı bilmiyorum. Ucuza asus veya samsung monitör alınmaz bence. Bu tarz markalar giriş seviyede genellikle dökülür, marka satarlar. Üst seviyede çok iyilerdir.
Dell mi alayım bu fiyatlara.

Peki ne önerirsiniz?
Çok ucuza iyi renk gamutu ve maksimum parlaklık istiyorsan sonic t80, biraz daha düşük renk gamutu ama biraz daha iyi kontrast oranı istiyorsan ktc h27t22c. Eğer bütçen çıkarsa lenovo R27QE, panel kalitesi ve her alanda iyi olmasıyla biraz daha öne çıkan bir model. Eğer daha da bütçeniz artarsa G6 G65B alabilirsiniz.

Çok ucuza iyi renk gamutu ve maksimum parlaklık istiyorsan sonic t80, biraz daha düşük renk gamutu ama biraz daha iyi kontrast oranı istiyorsan ktc h27t22c. Eğer bütçen çıkarsa lenovo R27QE, panel kalitesi ve her alanda iyi olmasıyla biraz daha öne çıkan bir model. Eğer daha da bütçeniz artarsa G6 G65B alabilirsiniz.
Lenovo alıyorum o zaman teşekkürler.

Youtube mouse hareket ettirirken bu bölümde böyle oluyor neden olabilir normalde gözükmüyor

Ekler

• 1000198865.webp
    1000198865.webp
    204.5 KB · Hit: 144
Youtube mouse hareket ettirirken bu bölümde böyle oluyor neden olabilir normalde gözükmüyor
Bu sistemle alakalı bir sorun oluyor genellikle. Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırıcıyı kapatın, ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükleyin.

Reis yabancı kullanıcılar ara sıra kapandığını söylüyor kablodan dolayı yazmış bazıları öyle bir sorun var mı ve renk gamutundan memnun musun?
Ben henüz çok uzun kullanamadım gelecek ay uzun kullanım ile alakalı yaşadıklarımı yazarım inşallah, renk gamutu olarak beğendim gayet güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,254
Üyeler
183,084
Son üye
Xxow
Geri